Mar-Apr(181) Hai aZaZ! Bravo koko1, Ailed, georgy!
Raspunsuri - Pagina 18
Leeloo21 spune:
koko..sper sa nu te superi..le-am anuntat si pe fetele din fosta odisee ca ai nascut! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=162155

Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas 
AMR 3 sapt de 
nasterea in apa
pozici dragute
lalely07 spune:
Da Millie..cezariana..dar medicul meu nu vrea sa stabilim nimic..a zis ca atunci cd va considera ca vine momentul atunci facem operatie!!Cica din punctul lui de vedere la 40 de saptamani..adica 20-22 aprilie..dar sa vedem ce zice si organismul meu...
34+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
AMR 6 saptamani!!!!
madutza spune:
Fetele, stiti in Bucuresti un restaurant cu loc de joaca pentru copii in interior? In week-end scoatem finii la biserica si ne-ar fi mai usor sa nu se plictiseasca astea mici ale mele.
SMS 858 - Doneaza 2 EURO pentru inima copiilor
Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004),Andreea
(21.11.2008), 
(DPN 14.04.2011)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
roxy_s spune:
lalely lasa, nu trebuie sa te grabesti. cand este bebe pregatit si cu cat mai aproape de 40 de saptamani, cu atat mai bine, chiar daca tu esti nerabdatoare.

fetelor eu as manca prajituri toata ziua
toti care au venit pe la noi mi-au adus prajituri si le-am mancat pe nerasuflate.
nu stiu ce-am cu dulciurile astea.
fetelor care alaptati, stiti daca avem voie oua, cartofi,orez?
anaxena asa este cu parfumul. si eu ma dau in fiecare zi cu parfum si n-are bebelina treaba cu suptul.
nu mai stiu cine intreba de vopseaua cu amoniac daca este buna cand alaptam. si pe mine ma intereseaza, daca stie careva.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
millie spune:
Lalely asa mi-a spus si mie la prima nastere,aveam cezariana programata inainte cu 4 zile de dpn dar bebe a vebit cu 1 s mai repede.Acum la a doua am programat-o un pic mai devreme ,sper ca de data asta sa stea bebita pana atunci sa nu mai rateze tati al nostru momentul nasterii![]()
mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si
cu
34+ s
Amr 4 s
rhynna spune:
Neata fetelor!
La multe lunite Catalina de Madutza_Bra!
LeeLoo21 este si Redermyl ptr sani.Eu l-am primit de la maternitate si ma dau cu el.E bunisor.
Si cu soldul la fetite ...in principiu trebuie facuta dar e bine de optat pe ecografie.Radiografia il radiaza pe bebe si e cam periculoasa.Eu una n-as face radiografie.
Mami fericita de
Sophie Elena
alina06st spune:
Ailed, Koko, Georgy, felicitari fetelor!!!
Sa fiti sanatoase si voi si bebicii, sa dea Dumnezeu numai bine, laptic bun la mamici, bebici mancaciosi si fara colici!!!
Stuart, stai linistita ca nu din cauza ta m-am alarmat, ci de la paranoia mea. Dr m-a vazut si mi-a zis ca nu e cazul de colestaza. Adevarul e ca in afara de mancarimile de degete, altceva nu am. Si nu ma mananca asa cum am citit pana la sange. Ba chiar am zile in care nu simt deloc, cum a fost de exemplu ieri, cand nu m-am scarpinat nici macar o data.
Pisuc, multam pt sfaturi. Pt linistea mea as vrea sa repet analizele, numai sa reusesc sa ma trezesc intr-o dimineata si sa ajung la Synevo, ca luni cand am fost erau vreo 50 de persoane si am renuntat ca nu puteam sa stau atat de mult nemancata. Dar o sa mai incerc o data sapt asta.
Strumphy, multam de intrebare. Am fost ieri pe dupa amiaza pe la casuta noastra in constructie la Curtea de Arges sa ma vad cu un baiat care ne va face instalatiile sanitara si termica. M-am simtit mai bine ieri, a fost una din zilele bune ![]()
O sa ies si eu acum putin sa-mi iau totusi niste vata din aia de la Sensiblu sa-mi fac niste tampoane, ca n-am gasit nimic sa-mi convina. O sa iau si niste supozitoare cu glicerina sa am si eu in spital in cazul in care sunt constipata, sa am si pt bebe in casa si mai iau si cateva fiole de algocalmin sa le am la mine, in cazul in care am dureri mari dupa operatie. Desi medicul mi-a zsi sa nu iau nimic ca are el "farmacie in vestiar", dar daca n-o fi el pe acolo ce fac? Mai bine sa am si eu ceva la mine. Cam asta ar fi planul deocamdata. E asa frumos afara 
Vreau sa le spun tuturor mamicilor ca cel putin o data pe zi ma delectez cu pozele bebicilor vostri. Si sunt toti superbi, care mai de care mai dulce , mai zambitor... va felicit pe toate si un pic, un pic, va invidiez, ca de', eu mai am ceva de asteptat.
in S 35 cu minune de
sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
AMR maxim 5 saptamani 
simonacip spune:
Hello fete
Delica, georgyiuli, Iony, Koko,Roxanda feliciari fetelor pentru puiutzi si refacere rapida
Stefy, nu renuntaaaaa!! Mulge-te si fa tot posibilul, ai sa vezi ca reusesti!
Roxy, eu m-am vopsit la ambele alaptari, o voi face si acum...serios, nu va spun cat am albit dupa nasterea asta...Sunt uimita cate fire albe am, abia astept sa ma vopsesc!
Miki, si la noi e greutz, i-am avut acasa pana ieri si e greu , vor toti odata sa manince, cei mari sa-i sterg la fund sau sa le pun apa in pahar...e nebunie uneori...Acum sunt la gradi, la 3.30 merg sa-i iau...cu bb dupa mine desigur...ooof. Poate la somn reusesti sa-l culci pe Vlad si sa stai langa el cu fata la tzitzi...Eu asa mai fac...nu am cum altfel nici ai mei nu dorm fara o poveste...
Madutza, La Multi ANi fetei!!!
Lauriciuuuu 

Viss, ai doua splendori de copilasi. Sunt topita!
Lalely, tot in saptamana mare l-am nascut si eu pe Matei...acum 3 ani, hai ca va fi bine, ce mai conteaza citeva zile in plus...mult a fost putin mai e...
Catank, te-ai facut bine?? Dupa atata somnic ieri ar trebui
Pisuc, bine faci ca te ocupi d etoate din timp, si cu alaptatul si cu restul Imi place organizarea ta!
Strumpfi, sper sa-ti treaca arsurile astea, ooof, ce rele sunt...desi eu n-am avut multe. Sa mearga siropelul ala!
Eu am inceput sa scad pe cantar..la 2 zile pierd 1 kg...ma bucur tare de tot...macar inca 2-3 sa dau jos asa pe nesimtite...cu restul ma voi lupta...
Astept si dritza, vine azi la 12.00...nici nu stiu cit sa-i dau 500 sau 1 mil? Eu i-am pus 1 mil, dar ma intreb dc nu e mult
Lavi, ce frumos ca te ajuta mami tau si fata e intelegatoare...mie ieri David (cel mare) mi-a facut un circ ca nu vrea la gradi..mama-mama....a plans ca-i e frica, ca nu vrea, m-a rugat cu cerul si pamantul sa-l tin acasa...Dar nu am cedat, pentru ca stiu ce inseamna asta. Ii e foarte greu sa se acomodeze...si are luna de cand a stat acasa...Ooof, fetele....sa nu-i cocolositi, lasati-i mai independenti...Cred ca am gresit cu David....Si sper sa nu repet greseala cu ceilalti...
antguess spune:
hellou fetele...felicitari proaspetelor mamici..ma tot uit la poze si sunt de-a dreptul vrajita, abia astept sa imi tin si eu micuta in brate
ieri am fost sa ma plimb prin obor, am cumparat materiale pt scutece..bumbac si finet, le-am dat la croitorie acolo sa le faca tiv si m-am dus sa mananc ceva....dupa ce am mancat m-a luat o durere de masea care nu a vrut sa ma mai lase asa ca dupa ce mi-am luat scutecele, m-am dus la al meu sot la cabinet sa imi faca ceva ca muream ....mi-a facut jumate de doza de anestezie ca sa imi poata pune un pansament calmant si aseara ma intrebam daca o sa nasc cumva...ca stiu ca in ultimul trimestru anestezia poa sa provoace nasterea...oricum se pare ca mi-a administrat prea putina..pacat:)))
ideea e ca acum nu mai doare nimic...pot sa ma bucur de mancare:))
Azi vreau sa ma duc in parc cu fi-miu in ior si sa mancam gogosi de la fitzosica...mi-e tare pofta:))
ma gandeam sa imi scot hainele de vara din cutii...sau macar o rochie sa ma imbrac azi pt ca ieri mi-a fost extrem de cald....
o zi minunata fetelor
AMR:3 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 7 ani si
cu o
Evelinne luna a 9 a