Mar-Apr(181) Hai aZaZ! Bravo koko1, Ailed, georgy!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bravo koko. sa fiti sanatoase, sa ai o bebelina cuminte si mancacioasa si sa va aduca numai bucurii. refacere usoara
asteptam detalii despre nastere.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Neata

Yasmi ma bucur ca bebele tau face nani noaptea ,asa te poti odihni si tu.
Spiridusha multumim de cafeluta
Andreea e un scump puiutul tau
Leeloo la multi ani lui Tudor!!! sa fie sanatos si cuminte !!! mai putin si vine si surioara lui .Super ca deja ati pus la punct toate detaliile legate de botez.
Madutza la multe lunite papusei tale!!!
Lalely nu toate nastem ,pana pe 11 sint si eu aici cu tine

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 34+ s
Amr 4 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

felicitari koko!!!!!!!!!!

roxy, noi atat stam treji momentan...de la 6-7 pana pe la 23 cand e agitat de mama focului ca vrea sa doarma si nu reuseste....

pisuc felicitari pt stabilirea datei....ce putin mai e

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Felicitar Koko!!! Bun venit pe lume Maria Sofia!!!sa va traiasca sa fie santoasa!!! mami refacere usoara!!!

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 34+ s

Amr 4 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

felicitari koko!!! refacere rapida si multa sanatate!

fetelo care nasc fetoite, sau au deja acasa fetite..voi faceti acea ecografie sau radiografie de sold care se face pana in 6 sapt la bebelina? toate ar fi bine sa o faca? sau este recomandata de neonatolog dupa nastere? unde se face si cat costa? ce alte investigatii mai faceti dupa nastere copilului?

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas fetita]
AMR 3 sapt de

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Citat:
citat din mesajul lui koko_1

Buna dimineata mamicutze si gravidutze!!!
Am intrat sa va anunt ca am nascut pe 10 martie, o fetita frumoasa, 3200 gr, 49cm, apgar 10, prin cezariana. Desi am vrut sa nasc natural nu s-a putut, colul s-a incapatanat sa nu se deschida mai mult de 2 cm dupa 5 ore de travaliu si toate perfuziile si injectiile posibile. Dar suntem bine...ne revenim noi.
Va pup

----------------------------------------------------------------------

mami de Cezar-Constantin - 22 aprilie 2009 si Maria-Sofia - 10 martie 2011

Blog handmade

FELICITARI KOKO!!!!!!Sa va traisca si sa fiti fericiti..si mai ales santate atat pt fetita cat si pt tine.Cum a fost cu cezariana?Dureri??

34+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 6 saptamani!!!!

Da, au fost dureri, nu f mari, dar trec

Blog handmade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

Multumesc mult fetelor!!!

Eu m-am internat pentru declansare...dr mi-a zis ca o sa mearga repede. Mi-a rupt apa, au inceput sa bage "cocteiluri" prin perfuzie...dar colul meu a inceput sa faca fitze, adik era spastic (moasa mi-a spus ca e ca sarma dupa 3 ore de travaliu) asa ca am mai asteptat inca vreo 2 ore, am discutat cu dr si am hotarat cezariana care a decurs fff bine si repede. Colostrul a venit imediat dupa cezariana asa ca bebita s-a bucurat de laptic de mami din primele ore de la nastere.

Am fugit ca fii'miu nu ma slabese din ochi...si ar sta toata ziua calare pe mine...

Blog handmade

Mergi la inceput

bb_yasmi pai stati treji destul de mult. a mea sta vreo ora asa apoi o ia somnul. dar mie mi se parea mult ca sta si o ora treaza.

Mergi la inceput

leeloo stiu ca trebuie sa faci doar daca iti recomanda doctorul, daca i se pare lui ceva. altfel nu.

lalely ce frica ti-e tie ca ramai ultima nenascuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Pai Roxy..eu chiar voi fi printre ultimele..pe bune!!Mai este Ioanna16 dupa minee si atat...asa ca imi fac si eu griji...
Poate sasptamana viitoare cd merg la control imi zice si mie ceva de vreo data..desi nu cred,,,

34+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 6 saptamani!!!!

Mergi la inceput