Mar-Apr(181) Hai aZaZ! Bravo koko1, Ailed, georgy!
Raspunsuri - Pagina 16
spiridusha spune:
cineva? (eventual un ceai de lactatie?![]()

)
Neataaa!
Uau, nici nu-mi vine sa cred ca sunt treaza la ora asta...de fapt de la 6 sunt in picioare...eu care ma trezeam pe la 11-12
A dormit Cristi frumos si azi noapte! Chiar ma bucur ca e linistit!
Bravo Delia, Georgy, Iony!!! Felicitari pentru puiuti!!!
Hai azaz!!!
Stefy, te rooog, nu renunta, eu asa eram in ziua in care am ajuns acasa...eram singura, cu tzatzele mele imense, sotul habar n-avea de treaba asta, ce sa zica, ce sa faca, eram plina de galme, erau tari...Cristi imi facuse rani si mi-a recomandat cumnata mea o asistenta care a venit si m-a muls, m-a masat. M-am bagat si eu in cada, sub dush, si cu apa calda am masat galmele alea, garmastan mult pt mameloane, mameloane de silicon...dar intai rezolva cu masajul si cu mulsul. Cand m-am muls cu pompa in seara aia iesea si cu sange...e tare greu la inceput, dar acum deja sunt aproape nesimtita..nu mai simt durerea asa tare cand suge el si sanii sunt in regula!! Fii tare si nu renunta!
Mami fericita de
Cristi!!!
09.03.2011
pisucmic spune:
Neata dragele mele!
Ieri n-am prea intrat asa mult, fiindca am fost plecata dupa-amiaza cu mama la fizioterapie, sa o pun pe o directie cu gonartroza nou aparuta, fiindca pana acum e tare sanatoasa si e pacat sa se chinuie cu o boala usoara dar neplacuta...
Giuliaa, iti multumesc din suflet si aici pentru card 

, abia astept sa ajunga si sa merg sa semnez la CBC. Am vazut pe net ca a si ajuns in Bucuresti.
Alina06, eu am primit deci card, numai tu mai ramai acum; iti multumesc inca o data ca m-ai lasat in fata; daca imi mai scrie tipa de la decembrie ianuarie care astepta card, ii dau coordonatele tale, nu?
Cu colestaza, daca intr-adevar ai mancarimi suparatoare si celelalte simptome (urini inchise la culoare, oboseala etc), cel mai bine este sa-ti faci analizele complete (repeti TGO, TGP, apoi GGT, fosfataza alcalina si bilirubina totala, directa si indirecta). Si vorbesti cu medicul ginecolog. Evident nu este cazul sa te stresezi excesiv, dar daca ai acest stres il poti elimina usor prin analize.
Andreea, ce pui frumos ai si tu acolo!
Mult succes cu somnul!
Nu mai stiu cine zicea ca e deja nerabdatoare, si eu sunt la fel, si maine daca l-as vedea pe puiul meu n-ar fi prea devreme!
Strumphi, sper sa fi mers Gavisconul si sper ca ai dormit bine azi-noapte. Cu shopping-ul ai terminat?
sau mai ai maruntisuri? Asta cu taticii care stau acasa primele 3 saptamani e tare bine, sunt sigura ca asigura un mare comfort pentru toti 3!
Te rog pune-ma si pe mine cu data programata a cezarienei 2 aprilie 2011 (la programarile de nasteri); parca sunt deodata cu Ssabrya.
Stefy, ce poveste cu sanii!!! Dar si eu cred ca solutia nu e sa se opreasca lactatia... Saptamana viitoare ma vad si eu cu moasa specializata in alaptat, sper sa am parte de sfaturi bune, imi doresc asa mult sa alaptez!
Lavi, tu ce mai faci, ce ne mai povestesti? Ai rezolvat cu botezul?
Anaxena, asteptam povesti si de la tine!
Catank, sa te odihnesti cat poti, organismul ne spune ce are nevoie, deci trebuie ascultat!
Va imbratisez si mai intru azi sa mai citesc si povestesc!

Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu!
s37 cu un
dragalas
AMR 3 saptamani!!!
Leeloo21 spune:
buna dimineata! v-a fost un pic dor de noi? :P
am fost tare racitit sapt trecuta, dara pana sambata cand am petrecut de ziua lui Tudor de 2 ani ne-am facut bine! a fost superb si a primit cadouri minunate!
ieri am fost la eco si bebelina este perfect sanatoasa de 2800gr..bagata numai numai sa iasa..dar sac ca eu fac cezariana:P misca de ma rupe..simt k imi iese prin piele si parca nu mai am rabdare..dar trebuie trabuie sa mai trag de mine un pic..colul s-a mai scurtat dar este inchis..lichid normal, placenta g3..deci e super..o mai duc 3 sapt..desi burtica coboara pe zi ce trece..oricum nici eu nu am stare..fac din toate si nu ma plang! pot! sa vedem pana cand:P
botezul este stabilit pana la cele mai mici detalii..mai astept niste hainute de la o prietena din america..le mai am pe cele de la Tudor sa le spal si sa le cald..apoi doar sa le pun frumos in dulapiorul ei si este totul gata gata sa vina bebe!
cu bagajul pt spital..eu nu stiu ce crema sa-mi iau pt mameloane..stiu de garmastan, dar ma gandeam k poate exista si alta..la mine nu a avut cine stie ce efect..plus ca are gust oribil pt bebe.mai stiti si alta care sa dea si rezultate in desfundarea canalelor si hidratarea mameloanelor? k altfel cred ca am sa continui sa ma dau cu crema hidratanta speciala pt corp..
si poate imi mai dati cateva nume de ceaiuri bune pt lactatie..mi-am luat de la plafar niste pastilute pt lactatie..si de la humana un ceai pt mamici..am si fenicul si anason..dar despre care am citit k au efect mai bun daca pui pulberea sub limba 15 min decat daca le faci si bei ceai..ma rog..ce mai recomandati?
felicitari proaspetelor mamici!!!
va
si va imbratisez!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas fetita]
AMR 3 sapt de 
nasterea in apa
pozici dragute
spiridusha spune:
Leeloo,
eu alternez garmastan cu bepanthen...ultimul mi se pare ca hidrateaza mai bine, ca inmoaie sfarcurile, de la garmastan se fac cojite tari care dor ca naiba la supt. Daca garmastan nu trebuie spalat inainte de alaptare, bepanthen trebuie...altceva nu stiu in afara de astea. 
Mami fericita de
Cristi!!!
09.03.2011
roxy_s spune:
neata burticute
ne-am trezit de la 7 fara, bebelina a stat treaza vreo ora dupa ce-am schimbat-o si a mancat si uite asa eu nu m-am mai culcat la loc. o sa dorm la pranz ca sunt cam obosita.
madutza LA MULTI ANI! buburuzei tale dulci. ce repede a trecut timpul. saptamana viitoare face si a mea o luna.
aseara am cantarit-o si este bine, de joi pana aseara a luat 140 grame. o s-o cantaresc lunea de acum![]()
![]()
stefy cum este cu sanii? ai reusit? asculta-ne pe noi, nu te lua dupa toate asistentele alea care mai tare te fac sa renunti. incearca tot ce ti-au zis si fetele, trebuie sa mearga.

bb_yasmi si al tau puiut a inceput sa stea treaz mai mult? eu imi faceam griji ca de ce sta treaza asa mult, ca de ce nu doarme? obisnuita ca la inceput sa doarma tot timpul![]()
![]()
spiridusha eu vreau un ceai de lactatie![]()
eu am mai rarit-o cu ceaiul ca vad ca prea repede se umplu sanii intre mese. nici nu alaptesz bine si ma mulg ca iar se umplu.
strumphitza sper sa treaca arsurile ca tare nasoale sunt

cami nu te lua dupa eco prea tare ca ai vzut ce erori sunt. sa fie sanatoasa bebelina, asta conteaza. ce putin mai ai si tu

mandreeac ce puiut frumos am vazut
imi pare rau ca esti asa obosita si nu prea dormi. poate isi face si bebe un program si o sa te poti odihni si tu putin mai bine.

toate fetele.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
Leeloo21 spune:
merci de sfat cu bepanthen..dar imi aduc aminte ca eu ma spalam si dupa garmastan pt ca are gust oribil pt bebe..oricum eu am sa folosesc prostectii de mameloane pt k nu mi se formeaza cum trebuie pt supt..cel putin asa a fost la Tudor..acum o sa incerc direct..si daca nu rezist..pun mameloanele de silicon..
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas fetita]
AMR 3 sapt de 
nasterea in apa
pozici dragute
lalely07 spune:
Neata...
Ce fac fetele??
Vad ca mamicile devin din nou active (Roxy,Madutza,Lavi,Mandreac..
).
Fetelor voi toate vreti sa nasteti???Si eu ce fac,raman singura pe aici??
Eu cred ca pana pe 14 aprilie daca imi rezista colul nu imi va face operatie,desi si eu ca si voi poate as vrea mai devreme,sa-mi vad eu puiul in brate si sa stiu ca este bine si sanatos...dar stiu ca pt el este mai bine sa stea cat mai mult in burtica...
Dupa-amiaza ma bag la o plimbarica si poate mai cumpar si eu ce imi trebuie..ca vad ca sunt ramasa rau in urma...Am si eu niste hainute la spalat...sper sa le si calc zilele astea...
As face ceva dulce,vazusem la neata o prajitura cu biscuiti,crema si bezele..
,dar asta era saptamana trecuta..arata foarte bine..dar sa vad daca gasesc reteta!
34+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
AMR 6 saptamani!!!!
koko_1 spune:
Buna dimineata mamicutze si gravidutze!!!
Am intrat sa va anunt ca am nascut pe 10 martie, o fetita frumoasa, 3200 gr, 49cm, apgar 10, prin cezariana. Desi am vrut sa nasc natural nu s-a putut, colul s-a incapatanat sa nu se deschida mai mult de 2 cm dupa 5 ore de travaliu si toate perfuziile si injectiile posibile. Dar suntem bine...ne revenim noi.
Va pup 

----------------------------------------------------------------------
mami de Cezar-Constantin - 22 aprilie 2009 si Maria-Sofia - 10 martie 2011
Blog handmade
roxy_s spune:
leeloo oricum trebuie spalati sanii inainte si dupa alaptare indiferent daca te dai cu crema sau nu. asa ca nu conteaza cu ce te dai.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
lalely07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui koko_1 Buna dimineata mamicutze si gravidutze!!! Am intrat sa va anunt ca am nascut pe 10 martie, o fetita frumoasa, 3200 gr, 49cm, apgar 10, prin cezariana. Desi am vrut sa nasc natural nu s-a putut, colul s-a incapatanat sa nu se deschida mai mult de 2 cm dupa 5 ore de travaliu si toate perfuziile si injectiile posibile. Dar suntem bine...ne revenim noi. Va pup ![]() ![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------------------------------- mami de Cezar-Constantin - 22 aprilie 2009 si Maria-Sofia - 10 martie 2011 Blog handmade |
FELICITARI KOKO!!!!!!Sa va traisca si sa fiti fericiti..si mai ales santate atat pt fetita cat si pt tine.Cum a fost cu cezariana?Dureri??
34+
DavidDoamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
AMR 6 saptamani!!!!