Strumfi de iulie-august 2007 (212)
Raspunsuri - Pagina 6
ancadragoman spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=162259 va asteptam!!!!
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
ioanaiub spune:
buna dimineata, la amiaza
gata cafeaua, gata si ceaiul
faine perlele copiilor ... ieri Mara ii zicea bunicului sa-i faca asfalt in gradina, ca sa se poata da cu trotineta
vad ca vorbiti de analize . eu am de facut o "verificare" sa vad daca am asimilat fierul pe care l-am luat timp de 3 luni si mai stau si cu biletul de trimitere pentru pap in buzunar , deci "e de bine"
Vivela spune:
mychy, eu sunt cu amandoi azi, vad ca supravietuim rezonabil impreuna, chiar daca e vremea nasoala si tb sa stam in casa.
daca faci activitati cu Andrei nu cred ca o sa-ti manance urechile deloc. fa-ti un program cu el, construiti, desenati, pictati, ordonati diverse...
eu cand il vad pe david mai agitat, pun apa calda in cada si il las sa stea vreo juma de ora cu jucarii, il tine concentrat si apoi parca e mai linistit.
ma mai salveaza uneori desenele animate - mai pierde si pe acolo vreo ora pe zi...i-am luat cartile alea de la Muzzi - curs multilingvistic - cu carti si dvd. acum se uita la engleza, e a 4-a oara consecutiv, ca ii place. plus ca mai invata si ceva engleza. tb sa-i iau si dvd-urile de azi, dar inca n-am iesit din casa.
vad ca in ultima vreme ma tot intreaba cum se zice in engleza la toate lucrurile, incepe sa prinda gustul.
tot in ultima vreme ma intreaba din ce silabe/ litere sunt compuse diverse cuvinte si ma pune sa-i scriu. nu pot decat sa ma supun si sa-i satisfac copilului curiozitatile.
a, si facem si geometrie (forme plane si poliedre) si aritmetica, adunari si scaderi cu creioane colorate (ne limitam la cele pana la 10), geografie, botanica, zoologie...
frate, tb sa mai pun mana pe carti, ca in curand o sa dau din colt in colt.
vad ca daca il tin ocupat mereu ne intelegem perfect, nu mai are iesirile isterice de care ma tot plangeam.
georgi, si eu ma uit la Dr. Oz, cand il mai nimeresc.
Traiesc in Orasul Alandala
mychydutza spune:
Vivela, da cate si mai cate faceti............eu recunosc ca ajung seara de la servici si numai de activitati nu-mi arde, si el ar vrea . ai primit produsele alea? sunt curioasa cum ti se par
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
Vivela spune:
Mychy, inca nu le-am primit, ca n-am avut cand sa ma duc dupa ele. poate ajunge sotul in seara asta, daca nu, maine. abia astept si eu sa le iau. o sa-mi fac si un deodorant dinala cu bicarbonat, ca-s curioasa ce-o iesi.
am adormit copiii, lui david i-am zis doar "daca ti-e somn, du-te si te culca" si s-a executat rapid .
Traiesc in Orasul Alandala
Timi07 spune:
La noi se adoarme in camere separate in ultimul timp. Cand e ora de dormit sunt cele mai bune prieten, tzopaie, chiue si nu dorm asa ca dupa 3 avertismente una e trasferata in carucior in cealalta camera (credeam ca nu le va place in carucior dar vad ca iar m-am inselat).
Noi mai jucam carti, plus mai am niste flashcards in germana, am mai gasit un learning game pe net in germana. Am luat si un atlas pt copii, nu sunt foarte incantata de el dar tot va sta la baza unor activitati cand ne vom muta. Mai aveam si alte carti de gatit cu copii, experimente "stiintifice" dar e clar ca nu voi face activitati cu fetle la nivelul ce facea Soph la cresa in Dublin, mai ales ca trebuie sa satisfac 2 fete de varste diferite. Ne straduim totusi sa diversificam activitatile iar vinerea au voie la un dvd sau tv. Saya dupa 10 minute s-a plictisit asa ca o iau separat si ma ocup doar de ea, facem chestii bebelusesti
Dart cel mai mult tot sa ma ajute sa intind haine le place....mamaaaa ce batae e care sa le scuture si sa mi le dea la mana. Pe urma de pus la loc...daca nu fac la ture prin casa de te ametesc si pe urma "challenge-ul" final e sa gasesc ce si pe unde au pus (se mai intampla sa le zapaceasca dar deobicei le pun unde trebuie).
Timi07 spune:
Inainte de-a le lasa pe fete la comp sa-si vada filmul trebuie sa va relatez ultima faza:
le-am implet parul spic, prima data la Sophie apoi la Saya si in timp ce-o coafam pe micutzica Soph statea lipita de mine si urmarea ce fac. La jumatatea operatiunii striga plina de entuziasm: "Saya will be like Renault"....pai in cazul asta azi am doua fete marca Renault.
xerxe2005 spune:
Buna, fetelor.
Noi am ingropat-o azi pe soacra mea.Ne-am intors apoi acasa cu niste prieteni, am baut un suc, am mai vorbit si apoi au plecat si am dormit si noi pic. Sotul inca doarme, eu sunt inca in priza, cred si nu mai pot dormi.
Razvan e la mama mea, l-am dus de miercuri dimineata, de cand a devenit casa un loc de priveghi. Ma duc maine sa il iau.
Am incercat sa ma menajez zilele astea si zic eu ca am reusit, cumva. Am avut noroc de o matusa care s-a ocupat de multe detalii, am avut si firma care s-a ocupat de alte aspecte....
Insa ma chinuie niste arsuri..In rest sunt bine. Incep perioada de pomeniri, drumuri cu colive la biserica, praznice, etc.
Dar in mare, sper sa incepem sa ne preocupam si de noi...
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 31+
monicabo spune:
xerxe, condoleante!
Bine ca totusi Razvan a fost departe de problemele astea...
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria