Strumfi de iulie-august 2007 (212)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Condoleante Xerxe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Xerxe Condoleante, bine ca nu se mai chinuie

Pentru arsuri iti recomand Pepsi Max sau un pahar cu lapte. In ultima sarcina m-au terminat arsurile.

Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Xerxe, condoleante, Dumnezeu s-o odihneasca.
Mie nu-mi treceau arsuril cu nimic, asa ca nu stiu ce sa-ti recomand. Poti incerca maalox sau gaviscon, multa sanatate si incearca sa te odihnesti, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Vivela nu tu i-ai facut/cusut lui David niste botosei faini cand era bebe? Perinile www.apartmenttherapy.com/chicago/roundup/7-practically-perfect-pillows-roundup-141724" target="_blank">astea mi-au adus aminte ca mai sunt si persoane care sunt capabile sa faca/creeze ceva....care n-au doua maini stangi ca mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Timi07

Vivela nu tu i-ai facut/cusut lui David niste botosei faini cand era bebe? Perinile www.apartmenttherapy.com/chicago/roundup/7-practically-perfect-pillows-roundup-141724" target="_blank">astea mi-au adus aminte ca mai sunt si persoane care sunt capabile sa faca/creeze ceva....care n-au doua maini stangi ca mine

Timi, leutza si berbecutza.

ba daaaaa . lui damian insa nu i-au venit, ca are picioarele grasute .
eu simt uneori o nevoie acuta sa creez ceva, e aproape ca foamea. acum profit si mai fac cu david cate o pictura (nu va imaginati ca ma pricep, sunt la stadiu de gradinita), mai aranjez cate o farfurie cu micul dejun intr-un anumit fel, zilele trecute am facut un fluturas origami...(Andreea ).
am salvat linkul cu pernele, sunt destul de simplu de realizat, idei sa ai si putina liniste sa le faci. evident, si materiale. pana la urma nu conteaza sa iasa perfect, imperfectiunile au farmecul lor.

Super fetele tale cu Renault-ul . ma crezi ca eu imi amintesc vag sigla? si ca in general sunt antitalent la asa ceva?

xerxe , condoleante, stiu ca intr-un fel va asteptati la asta...imi pare rau ca asa s-a terminat pana la urma. sper sa gasesti acum ragazul sa ingrijesti si de tine si de puiutul mic din burtica, e atat de importanta viata intrauterina pt bebe...(tocmai am citit de curand niste lucruri, bineinteles ca acum ma gandesc ca din cauza ca am fost eu prea agitata gravida fiind, sunt si copiii la fel).

pentru arsuri, incearca sa pui in ceai putin suc de lamaie. stiu ca suna contradictoriu, dar pt ca lamaia e acida, provoaca o reactie a sucului gastric opusa, deci alcalina. stiu ca cei care sufera de gastrite si de arsuri cunosc trucul asta.
din fericire pt mine, eu n-am prea suferit de asa ceva decat ocazional.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

se intampla la noi in familie:

ieri ma duc pana in bucatarie, copiii ramasesera in camera. era relativ liniste, cand ma intorc, imagine idilica: david era pe masa cocotat, manca sticksuri si ii arunca si lui damian, care era pe jos si le culegea tacticos: "uite, mami, damian e caine, ii arunc oase!"

constatare a la Sherlock Holmes. tot ieri, faceam dus. si intra peste mine David val vartej, ca el are nevoie la toaleta. (eu inca nu ma crizez cu nuditatea). se uita la mine, si exclama: "tu n-ai putza ca mine!? eu ii intaresc constatarea, fara alte detalii: "nu". apoi linistit: "a, dar avem fund la fel!"

Mergi la inceput

tot eu.

Elena (xerxe), La multi ani, sa fii sanatoasa, sa te bucuri de copilasi si de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Multumesc frumos
Chiar m-ai binedispus cu funduletul tau care seamana cu al baiatului...

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

La Multi Ani, Xerxe! Sa fii sanatoasa , sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos si cuminte.

We placut, fetele,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Xerxe, la multi ani, sa fii sanatoasa pentru puii tai mici.
Condoleante pentru soacra! Mai bine ca n-a suferit atat de mult.

Si eu m-am gandit duminica trecuta la Carmen si ma gandesc de cate ori ma extenuez si simt ca nu mai pot. Din pacate, eu functionez mult pe principiul ca mie nu mi se poate intampla asa ceva (este valabil pentru mai multe lucruri) si uneori ma opresc numai cand este prea tarziu...

Am fost si noi cateva zile la mare, am prins vreme buna si fetele au savurat din plin, am trecut prin a 2-a otita cu cea mica (scorul este inca 3-2 pt Saby), dar am rezolvat-o fara antibiotic, ceea ce ma bucura. De lunea viitoare o duc iar pe Saby la gradinita, deja mi-e groaza de ce boli o sa ne aduca.

Mergi la inceput