Strumfi de iulie-august 2007 (212)
Raspunsuri - Pagina 5
Timi07 spune:
Vio Laur e cu replicile si intrebarile lui.
Legat de dureri de sani, asa ma consolez si eu ca nenorocirea cea mai mare nu doare. Oricum sotul a sunat la spital, a vorbit cu o doamna care i-a pus toate intrebarile care ar scoate in evidenta eventualitatea unui cancer si a zis ca se va sfatui cu dr daca ar fi intelept sa merg la o mamografie. Maine il suna pe sotz sa-i zica parerea doctorului.
La noi a fost carnaval acum 2 saptamani...un mai stiu daca v-am povestit. A vost valva mare in oras, a tinut o saptamana si m-au surprins cat efort depun pt masti si organizare in general. Erau trupe de 15-20 chiar 30 de persoane imbracati in costume de dama de epoca, altii in indieni,
altii in vikingi etc si colindau prin centrul vechi si cantau la tot soiul de instrumente, dupa care se opreau undeva si mai trageau o cantare. Familii cu copii mici sau mai mari costumati si tragand cate un carucior dupa ei unde aveau de mancar&baut. Fain sau cel putin interesant. Soph normal ca ma intreba de toti in ce sunt costumati, costumati, mai incerca ea sa ghiceasca si intr-una din zile trecem pe langa o doamana pt care timpul s-a oprit la incepulul anilor '90. Cu par lung cu breton din ala infoiat, tapetat si fixat intr-o parte (nu stiu cum sa va explic dar faceaa furori la sfarsit de 80 inceput de 90) si blana scumpa dar croiala tot din aceeasi perioada si sare Sophie din carucior, o arata cu degetul si ma intreaba in gura mare "Doamna in ce-i costumata?" Cum toti pe aici stiu engleza mi-a picat fatza dar noroc ca era prea plina de sine doamna si n-a auzit.
Sa pove si de micutzica:
ei isi zice Iaya (Saya), Iay (Say) sau Taua (Sarah) iar la Soph ii zice Totiiii (fara diacritice).
Azi am ascultat un cantec irlandez (Galway girl)si le-a placut la fete de l-ar fi asculata la nesfarsit. Cum se gata melodia cum venea Saya la mine: "mammy noise, more noise " Deci pt ea muzica e galagie...si totusi ii place
Timi07 spune:
Happy Saint Patrick's day!!! Azi a fost ziua nationala a Irlandei si asa o vreme irlandeza am avut...toata ziua a plouat mocaneste deci am stat doar in casa si-am incercat sa le distrez pe fete; mai rau e ca se tot anunta ploi si in continuare....
violetan spune:
Neata si poftiti la cafea, sa nu ziceti ca dormiti la ora asta!!!
Hahaha, timi, ce tare soph!!!!!!!
Auzi, da' tipa aia o fi fost romanca?
Da' mai tineti minte cand se purtau cozile alea tip palmier? Doamneeeee, ce hidosenie! Am avut si io asa ceva, ce cumplit era!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
mychydutza spune:
neatza
Violeta, super tare laur cu replicile lui.
Timi, eu zic ca pt linistea ta e bine sa faci un consult. sa stii ca e posibil sa fie si o febra musculara de la impins carutul. imi aduc aminte ca am avut dureri asemanatoare, undeva subrat spre san, cand ma apucasem sa fac flotari ...in tinerete . ai putea sa faci un masaj usor cu o crema grasa. daca te consoleaza sa stii ca la noi e vremea super nasoala.
pe mine m-a apucat "febra BIO" . am renuntat la sampon in favoarea bicarbonatului, mi-am luat unt de shea in loc de crema, folosesc deodorant BIO facut de o colega(transpiri dar nu mirosi), mi-am luat nuci de sapun pt rufe(inca n-am experimentat dar urmeaza ), mi-am luat sapun de Alep-seamana si miroase ca cel facut in casa , dar m-am spalat cu el inclusiv pe fata si e super- si am de gand sa renunt la gelul de dus.sambata vreau sa-l spal si pe andrei pe cap cu bicarbonat, sper sa-mi reuseasca. aseara l-am convins sa se spele pe dinti cu bicarbonat.
Greierash, xerxe , ce faceti?
Loredana?????????
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
Timi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza neatza pe mine m-a apucat "febra BIO" . d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!" |
In prima secunda am cresut ca-i un virus/gripa care bantuie si te-ai pricopsit si tu cu el/ea
mychydutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Timi07
In prima secunda am cresut ca-i un virus/gripa care bantuie si te-ai pricopsit si tu cu el/ea Timi, leutza si berbecutza. |
Timi07 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mychydutza
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!" |
culmea snobismului: sa iei doar gripa Bio.
Vivela spune:
nu-i virus, da' sa stiti ca se ia
Vio, super tare Laur, ca de obicei . ma binedispun mereu cand ne scrii ce mai zice.
Lore, ai inca un PM .
Timi, si eu am uneori ce zici tu, ma apuca aparent fara motiv si ma lasa la fel. eu nici nu mi-am pus problema ca ar fi ceva .
ma cacai sa-mi gasesc timp pt un pap si nu vad nicio varianta. uf, nasol e sa depinzi de altii cu transportul. daca eram motorizata, il luam pe damian cu mine, statea si el in carut cat eram "la aparat" si gata. asa tb sa dau peste cap programul sotului...
Traiesc in Orasul Alandala
musso17 spune:
neatza
vio,tareee laur..si pe mine ma binedispune cand citesc perlele celor mici..sa ne mai scrii
apropo de sani si ecografia mamara,eu am facut-o de doua ori pana acum,probabil ca trebuie mai des,la un an...sa revin,am facut-o pentru ca pe mine chiar ma dor sanii,cateodata am o senzatia de arsura,insa este ok,mai putin excesul de hormoni..exact cum spunea vio stiu si eu,daca doare e de bine.
gabi,si eu ma chinui sa ajung sa fac un papa nicolau,sper ca acum ca a venit sotul,plus un set de analize ca daca ma tot uit la dr oz este imposibil sa nu ma gandesc daca am si eu ceva
ma amuza fiimiu ca se uita la desenele cu bacugan si incearca sa cante melodia..este haios tare.
zi buna!
mychydutza spune:
PAP tre sa fac si eu ca trecut un an. luni imi fac ecografie abdominala sa vad daca am ceva la ovare sau rinichi, ca ma chinuie in continuare durerea aia. miercuri m-am programat la analize de sange....ma mai caut si eu ca am inceput sa scartzai pe ici pe colo.
in vikend sunt singura cu andrei, soatza e in delegatie pana saptamana viitoare si cum vremea e naspa o sa-mi manance asta micu urechile