Manifestari astmatice la copii (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Vad ca a redevenit activ subiectul.

Noi am luat-o tot pe calea homeopatiei. Am renuntat si la vaccin de vreo 2 luni.

Oana, de unde iei picaturile Bach? pentru ce sunt bune? Baietelul tau mai face crize?

Softurela, a fost si Robert suspectat de reflux la inceput. Stiu ca singura modalitate de a afla e PH-metria (parca asa se cheama), ii pune o camera in stomac si sta cu ea 24 de ore. Robert a facut acest test cand era micut, e cam traumatizant. La el a iesit negativ.
Eozinofile f mari are si el, toti dr au spus ca de la alergie.
Multa santate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitom spune:

Buna fetelor!Nu am mai intrat de multisor pe aici,am vazut ca ati reinceput sa scrieti si am zis sa va mai povestesc cum stam si noi.dupa vizita de la sf lunii martie la prof.Cernatescu am intrerupt singulair-ul(la indicatia dansului) si in toamna urmeaza sa mergem din nou la dansul.Rares nu a mai avut wheezing din decembrie 2010,insa viroze avem lunar.chiar acum suntem pe tratament cu humex,Nurofen,am luat si antbiotic pt rosu in gat(stiu,problema discutabila cu rosul asta in gat...)La noi e aceeasi problema ca si la Softurela:testat alergologic ,rez negative,la singulair nu s-a vazut vreo diferenta,nici la antihistaminice,vomita noaptea dupa ce bea laptele si se declansa tusea.Acum vomita mai rar si deja se vad diferente in sensul ca trece mai usor tusea.si eu m-am gandit la un feflux si am sa pun problema domnului dr cand mergem la dansul. As avea si o intrebare pt voi:de pasti am facut tratament injectabil pt o cazatura la genunchi si chiar atunci teminam cu bronho-vaxom si luam si singulair.analizele i-au iesit ff modificate(luase a 10 a pastiluta de bronho cu o jum de ora inainte de recoltate)Asistenta a zis ca e posibil sa ii fi dat prea mult timp singulaire si ca deja organismul lui nu mai are nevoie de el.e posibil sa modifice singulaire-ul si broncho-vaxomul analizele?
Va multumesc si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cisi5 spune:

Exact in aceasi situatie suntem si cu Bogdan, analize care au iesit foarte prost la cateva zile dupa Brohovaxom si final de Singulair. Sincer nu m-am gandit ca asta ar putea fi cauza, oricum le vom repeta in cateva saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui AnaIB

Softurela,
Stiu ca demult incerci sa gasesti cauza, trigger-ul, aceasta ar putea fi raspunsul, si dupa cum vad, nici o mie de doctori nu fac cat instinctele si determinarea unei mame!! Cu siguranta vei stii ce ai de facut pe mai departe.
La noi factorul declansator pare a fi virozele, fetita mea e mereu in contact cu verisorii ei care merg la gradinita, si de aici racelile ei f. dese (lunar, aproape). Stiu ca si fetita ta cea mica pateste la fel. Ea este pe vreun tratament de intretinere? Sanatate multa!!

Ana, nici nu stiu daca ar trebui sa ma mai lupt cu morile de vant. Diana cred ca a vizitat maxim de 2 ori medicul, in ultimele 10 luni. Ma refer la probleme de sanatate, nu controale si investigatii de rutina.
E evidenta evolutia ei pozitiva, deja nici nu imi mai amintesc de cand nu a mai harait la efort iar crizele nocturne au disparut de multa vreme.
A ramas doar cu activarile de pneumococ si poate viral desi chiar si viral in primavara asta nu am ajuns la ventolin si nici flixotide.
Acum i-am facut tratament cu antibiotic local si sistemic in speranta ca sterlizam pneumococul. Asta ar fi si ultima batalie cu astmul.
Iar refluxul, masurile au fost luate de multa vreme chiar daca nu am stiut ca el e la originea problemelor. Am aplicat doar reguli corecte de stil de viata si astea sunt cheia in stoparea refluxului.

Iar la Bianca toate eisoadele de raceli au avut legatura cu nasul. Si la ea tot pneumococul e de vina. La 3 luni intr-un exudat aparea dar apoi a disparut. Ea nu face forme urate si nu vad de ca sa-i dau singulair desi medicii au incercat sa ma convinga. La orice raceala ea tuseste doar dimineata la trezire. Asta nu seamana deloc cu ce avea Diana. Eu sincer, ca o parere personala nu sunt prea convinsa ca ea are hiperreactivitate bronsica. Sau daca are, se manifesta incomparabil mai usor decat la Diana.
Si cred ca si la ea va fi o evolutie pozitiva daca scapam de pneumococ.

Cici, am decis sa nu le vaccinez. Sper sa se fi sterlizat ca tare imi este urat sa le dau antibiotic. Cel putin Bianca pana la episodul asta nu a inghitit nici un medicament pe gura.
Le-am dat Zinat, 7 zile si 10 zile tratamnet local cu Floxal. La astea era sensibil.
Ma gandesc daca mica a trait cu penumococul de la 3 luni si nu a facut nici o complicatie gen pneumonie, otita sau altele cu atat mai putin va face de acum.

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ary_v

Vad ca a redevenit activ subiectul.

Noi am luat-o tot pe calea homeopatiei. Am renuntat si la vaccin de vreo 2 luni.

Oana, de unde iei picaturile Bach? pentru ce sunt bune? Baietelul tau mai face crize?

...

Am luat d ela o farmacie gen bioplant sau plafar.
Insa tb recomandare de la medic - nu poti doar sa citesti despre ele si sa le dai cum crezi, noua dna dr homeopat ne-a recomandat combinatia (initial doar imi punea in sticlute dar dupa un timp mi-am cumparat ale mele).

Nu-mi amintesc cand a facut Paul ultima criza - cred ca prin mai anul trecut; in august a avut un episod dar nu sunt nici acum sigura ca nu a fost doar ceva virus. Chiar si virozele sunt extrem de rare - ne-am luptat mai serios doar cu varicela, chiar si aia a fost forma usoara - fetita a facut o forma chiar nashpa fiind asa mult in contact cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaIB spune:

Buna ziua, mamici,
Softurela, ma bucur sa stiu ca nu sunt singura care considera (in ciuda celor recomandate de unii medici) ca singulairul poate fi evitat. Eu stiu si accept ca fetita mea are hiperactivitate bronsica, dar cred cu tarie ca putem s-o tinem sub control si s-o facem sa dispara in timp.
OanaRusu, multumesc inca o data pentru cele impartasite aici, azi am fost si noi pentru prima data la terapia bowen, sper din tot sufletul sa dea rezultate. Sunt f. bucuroasa ca fetita mea a reactionat f. bine, a parut o joaca pentru ea.
Poate ca ma repet dar ma bucur f. mult ca "v-am descoperit".
Sanatate multa!!
Ana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AnaIB

Buna ziua, mamici,
Softurela, ma bucur sa stiu ca nu sunt singura care considera (in ciuda celor recomandate de unii medici) ca singulairul poate fi evitat. Eu stiu si accept ca fetita mea are hiperactivitate bronsica, dar cred cu tarie ca putem s-o tinem sub control si s-o facem sa dispara in timp.
OanaRusu, multumesc inca o data pentru cele impartasite aici, azi am fost si noi pentru prima data la terapia bowen, sper din tot sufletul sa dea rezultate. Sunt f. bucuroasa ca fetita mea a reactionat f. bine, a parut o joaca pentru ea.
Poate ca ma repet dar ma bucur f. mult ca "v-am descoperit".
Sanatate multa!!
Ana

pe amandoua - si mamica si pacienta la copii mei le este foarte-foarte draga "doana dontor" cum ii zicea Ana mea cum un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cisi5 spune:

Prima noastra intalnire cu terapia Bowen n-a fost favorabila in sensul ca la baietelul cel mic de 4 luni a debutat o viroza si au urmat secretii la greu. Cand am simti ca e incarcat de secretii am hotarat sa mergem la bowen , terapeutul a facut la interval de 10 min 2 tipuri de masaj iar dupa ce am plecat de acolo a debutat foarte brusc bronsiolita. A 2-a zi dimineata se auzeau tot felu de zgomote la plamani, am avut noroc cu dr. de la spitalul de copii care ne-a trecut pe aerosoli cu adrenalina , desi nu credea ca scapam fara antibiotic , dar la 2 zile de la aerosoli a inceput sa fie mai bine. Nici acum nu e vindecat, are si o forma de laringita, inca mai face aerosoli cu adrenalina, e foarte agitat si nu mananca aproape nimic.
Data viitoare voi testa pe baietelul cel mare terapia, la cel mic n-a functionat...

Mergi la inceput

Imi pare rau Cisi dar la noi exact asta (agravarea) ne-a spus ca functioneaza terapia. La 24 de ore intra in criza - si la fiecare criza era tot mai usoara (saptamanal). Agravarea imediata e semn ca merge si trebuie continuat.
Inclusiv pe mine am observat asta - agravarea - ma surprinde doar ca nu ai fost avertizata.
Da-mi pe pm nr de tel dc vrei sa-ti mai povestesc - sau id-ul de ymessenger.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Ana, multa sanatate la fetita si incearca sa o tii departe de medicatie. Eu inca traiesc cu regretul ca nu am descoperit mai din timp problema si imi pare tare rau ca i-am dat un an de zile singuleir si flixotide.
Pe zi ce trece sunt tot mai convinsa ca e Reflux. Am avut o perioada urata cu stomatita, timp in care nu a mancat nimic. Dupa 3 zile cand a scapat la mancare si pana acum, mananca non-stop si asta iar a dat-o peste cap cu astmul.
Nu reusesc sa nu-i dau cu 3 ore inainte de culcare pentru ca ea cere in continuu ceva. Si culmea ca vrea numai fructe.
Mi-a tusit vre-o doua nopti si de astazi am inceput tratamnetul pentru reflux.
Sper sa isi faca efectul.

Multa sanatate si voua si numai vesti bune!

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput