Manifestari astmatice la copii (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitom

Buna fetelor!Nu am mai intrat de multisor pe aici,am vazut ca ati reinceput sa scrieti si am zis sa va mai povestesc cum stam si noi.dupa vizita de la sf lunii martie la prof.Cernatescu am intrerupt singulair-ul(la indicatia dansului) si in toamna urmeaza sa mergem din nou la dansul.Rares nu a mai avut wheezing din decembrie 2010,insa viroze avem lunar.chiar acum suntem pe tratament cu humex,Nurofen,am luat si antbiotic pt rosu in gat(stiu,problema discutabila cu rosul asta in gat...)La noi e aceeasi problema ca si la Softurela:testat alergologic ,rez negative,la singulair nu s-a vazut vreo diferenta,nici la antihistaminice,vomita noaptea dupa ce bea laptele si se declansa tusea.Acum vomita mai rar si deja se vad diferente in sensul ca trece mai usor tusea.si eu m-am gandit la un feflux si am sa pun problema domnului dr cand mergem la dansul.

Gabi, ma bucur ca sunteti mai bine.

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cisi5 spune:

Vrem sa mergem in concediu la munte cu picii sa se mai "intareasca" putin si vreau sa va intreb daca la copii cu hiperactivitate bronsica sunt recomandate zonele cu altittudine inalta,paduri de brazi? Daca aveti recoamndari de cabane/pensiuni le primesc cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

cisi5,
Am intrebat si eu medicul alergolog (fiindca fetita mea este alergica, nu mai retin care este situtatia vostra) daca recomanda munte sau mare si raspunsul a fost: mare, fara explicatii suplimentare. De asemenea, a contraindicat salina, spunand ca acolo,intr-un spatiu inchis exista o concentratie mai mare de virusuri et & si ca el nu si-ar duce copilul la salina.
Noi am fost anul asta la mare,am fost si in Delta, vom merge si cateva zile la munte. Dar Ana este acum sub tratament si nu are nici un fel de manifestari. (1 puf Flixotide si Singulaire).Anul trecut, in decembrie, cand avea alt tratament,(Nasonex -puf pe nas, Singulaire si Xyzal) am mers la munte si nu a fost mai bine,dar nici mai rau decat acasa.(a tusit,dar tusea si acasa, intr-o noaptea a si vomat din cauza tusei,dar la fel se intampla si acasa.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui cisi5

Vrem sa mergem in concediu la munte cu picii sa se mai "intareasca" putin si vreau sa va intreb daca la copii cu hiperactivitate bronsica sunt recomandate zonele cu altittudine inalta,paduri de brazi? Daca aveti recoamndari de cabane/pensiuni le primesc cu drag.

Cici, daca nu e alergic la polen, muntele nu-i face rau.
Poate reusiti sa dati o fuga si la mare, acolo cu adevarat ii face bine. De exemplu cand Diana avea astm la efort, acolo era singurul loc unde putea alerga fara sa faca vre-o criza.
Eu am fost anul trecut, 2 saptamani...cea mica avea 2 luni.

Vacanta placuta!

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cisi5 spune:

Asa este, e ideal la mare dar din pacate anul acesta il sarim cu litoralul. Am vorbit si cu peditara(dr.pneumolog) si ne-a recomandat zone cu ioni negativi, am studiat putin cu google si am ajuns la concuzia ca trebuie sa fie la altitudine(500-1000m), paduri de conifere, rasinoase si apa (ideal cascade-acolo se formeaza foarte multi ioni negativi care sunt "vitaminele aerului").
Sper sa gasim ceva cat mai aproape de noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaIB spune:

Citat:
citat din mesajul lui softurela

Ana, multa sanatate la fetita si incearca sa o tii departe de medicatie. Eu inca traiesc cu regretul ca nu am descoperit mai din timp problema si imi pare tare rau ca i-am dat un an de zile singuleir si flixotide.
Pe zi ce trece sunt tot mai convinsa ca e Reflux. Am avut o perioada urata cu stomatita, timp in care nu a mancat nimic. Dupa 3 zile cand a scapat la mancare si pana acum, mananca non-stop si asta iar a dat-o peste cap cu astmul.
Nu reusesc sa nu-i dau cu 3 ore inainte de culcare pentru ca ea cere in continuu ceva. Si culmea ca vrea numai fructe.
Mi-a tusit vre-o doua nopti si de astazi am inceput tratamnetul pentru reflux.
Sper sa isi faca efectul.

Multa sanatate si voua si numai vesti bune!

Buna ziua, mamici,

Ce mai faceti? Softurela, cum va mai merge? Da rezultate tratamentul pentru reflux? Noi suntem bine, n-am mai avut nici un episod de viroza, nici harait ...am facut si o cura la salina, la Slanic Prahova, si continuam sa mergem in unele weekenduri acolo. Multumesc lui Dumnezeu ca nu m-am apucat sa-i dau Singulair. indraznesc sa sper ca iarna care va urma va fi una fara probleme (din cauza asta am amanat si gradinita, o lasam pentru primavara urmatoare). Am o intrebare, poate stie cineva : mi-a spus pneumologul ca aceasta sensibilitate si aceste manifestari ar putea sa dispara dupa varsta de 3 ani. Eu asa sper.
Va doresc sanatate multa si vacante frumoase,
AnaB.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Buna
ne alaturam si noi voua
avem 1 an si 9 luni, si diagnostic deocamdata de wheezing recurent (pneumolog).Pediatra -dignostic astm bronsic.
De doua luni luam Sigulair si zyrtec. acum i-a scos zyrtec-ul si l-a trecut pe aerius.
am fost luna trecuta la mare si la munte, apoi la 2 zile dupa munte a racit, si a fost internat in spital cu pneumonie.spun ei de la clima din masina, desi nu am mers mult . dr pneumolog spune ca nu trebuia sa mai faca wheezing tinand cont ca ia singulair , insa a facut .am facut iar ventolin +flixotide, asa facem de la prima raceala din viata lui +antibiotic+hidrocortizon.
sunt terminata si nu stiu ce sa ii mai fac .
pana acum a facut 3 bronsiolite +1 pneumonie .
i-am dat aller care 15 zile, ulei peste 15 zile .
apoi la a treia bronsiolita - alvityl 15 zile si rybomunil 3 saptamani (cate 4 zile pe saptamana )
acum cica sa nu ii mai dau nimic de imunitate . pai si atunci ...
el e alergic la acarieni cf testelor cutanate facute la dr Carbune (Buc) unde e in evidenta.

totdeauna i-asu iesit ok analizele de exudat .

el nu tuseste , doar respira greu la raceli .nu oboseste la efort si sper sa ramana asa , sa nu oboseasca.

ma gandeam sa merg si la un homeopat .
as dori cateva sfaturi daca aveti timp legate atat de tratamentul alopat cat si de cel homeopat.
sau poate alti doctori sa mai vizitez ....nu stiu .nu mai stiu .
oare mai are sanse de vindecare baietelul meu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

AnaIB,
Din cate stiu eu, tipul acesta de manifestari pot sa dispara in jurul varstei de 7 ani. Sau nu.3 ani nu am auzit nicaieri, din pacate. Cel putin in cazul fetitei mele, s-au si declansat cu adevarat la 4 ani si jumatate.
Evy30,
Sigur ca are sanse de vindecare. Se pare ca varsta de 7 ani e o referinta pentru tipul asta de boala.Numai ca nimeni nu-ti poate spune ce se va intampla.Tratamentul alopat ar trebui mentinut pe un minim,asa cred eu ,si asta depinde mult de medicul care il vede. Totusi, de cand ia Singulaire nu s-a vazut nicio imbunatatire? Adica macar virozele sa le fi luat mai rar,sau respiratia in timpul noptii sa fi devenit mai usoara? Este posibil ca Singulair-ul sa nu aiba un efect bun, tipul de alergie pe care l-a dezvoltat baietelul tau sa nu fie sensibil la el. Dar nu se fac teste de sange care sa spuna daca e asa sau nu si se prescrie automat in toate cazurile. Mie medicul mi-a spus ca daca e sa-i fie folositor,atunci organismul il va folosi, daca nu,atunci va fi eliminat "fara a lasa urme" .
Despre tratamentul homeopat eu nu pot sa-spun nimic,sunt alte mamici care au experienta in domeniul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Evy, copilul meu cel mare (acum are 5 ani) e alergic la acarieni. Acum nu mai are nici un fel de probleme - dupa tratament homeopat + bowen - cauta in topic, am scris mult despre cum a fost el tratat.
Pentru noi e succes deplin - inclusiv dermatita atopica (aia a disparut prima) dupa aprox o 4luni de tratament (homeopat, doar 3 luni, bowen cam 4 luni o sedinta pe sapt , dar face in continuare chiar dc nu a mai facut crize dupa primele 4 luni)
Eu am renuntat la tratamentul aleopat dintr-una - pentru ca medicul homeopat nu poate decide corect dc ia si tratament aleopat in acelasi timp. Cu bowen e singura combinatie - si zic eu ca e de succes

Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Ce sa va spun .
el mari probleme cu respiratia nu ar avea. numai ca avea cei drept mai multe mucozitati noaptea , si il auzeam cateodata infundat in nasuc. acum nu prea mai e infundat .
in rest alte probleme nu . doar la raceli ii apare wheezing-ul nenorocit .
mi-e sincer mi se pare ca singulair nu prea are efect , sau e devreme. de ce totusi a facut pneumonie, sau mai bine zis de ce s-a declansat wheezing tinand cont ca ia singulair . nimeni nu stie .
ieri a facut 3 luni de cand il ia, si mergem in continuare -ne-a trecut la 6 luni .

ce ma ingrijoreaza este ca el stranuta in continuare de 6-7 ori pe zi , la ore diferite . deci sa inteleg ca alergia e in floare .

Oana acum merg citesc despre terapia bowen . Ma bucur mult cand aud ca s-au vindecat micutii , caci eu sunt tare deprimata .
sper ca ai scris si datele de contact ale homeopatului .

MULTUMESC fetelor
sper sa de vindece si baietelul meu
multa sanatate micutilor

Mergi la inceput