Floricele de Liliac - mai_iun '10 (54)
Raspunsuri - Pagina 9
arturicii spune:
Anamaria, multa multa putere
Eu sunt cam asa:
Dupa 18 ore de stat prin spital (cu Sabina in brate) in ultimele 3 zile, dupa analize de sange, urina si echo, am lamurit ce am: o piatra de 1 cm (!!!)dar nu la bila (care e ok) ci la rinichi. Adica nu mai e la rinichi ci pe altundeva. Rinichiul e marit si usor blocat...
Am plecat din spital cu o reteta de 3 medicamente+o programare la urolog pe....17 aprilie
S-au mirat ca de ce nu am dureri mari... Insa nu s-au stressat deloc de ce a zis echografistul si ca eu nu mananc mai nimic de 6 zile si ca ma doare (nu rau!)
Toate cele 3 medicam dau somnolenta (2 sunt de dureri si unul ptr....prostata) si eu nu imi permit asa ceva.
In plus ei zic ca sunt safe cu alaptatul insa mie nu imi vine sa le iau si sa alaptez.
Am incercat in seara asta sa ii dau bibe cu lapte Sabinei si ne-am prapadit de ras. Nu doar ca il roade cand in baga in gura dar apoi l-a luat si ne-a stropit pe toti cu lapte... Asa ca de intarcat nu avem ce discuta cu ea.
Maribell, FELICITARI!!!
Sorana, iti doresc sa scapi cat mai curand de plansetele legate de gradi ca stiu cat sunt de grele...
Nana, super cool scaunul auto
Te rog sa nu mai atentezi la leaganul micutei
Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama
aly_ spune:
BUNA DIMINEATA,O CAFEA?????????
Fetelor,unde este postarea Maribellei cu vestea ca e fetita ca am cautat-o de nu stiu cate ori? Ultima oara a scris ca si ea si Tony sunt racite pe 15 de atunci nimic.
SORANA multumim de aprecieri
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aly_ BUNA DIMINEATA,O CAFEA????????? Fetelor,unde este postarea Maribellei cu vestea ca e fetita ca am cautat-o de nu stiu cate ori? Ultima oara a scris ca si ea si Tony sunt racite pe 15 de atunci nimic. SORANA multumim de aprecieri mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA 09.06.2010 |
A scris pe facebook
Cristina, mamica lui Sebastian Mihai,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
Bazar umanitar pentru David si alti copilasi speciali
veronicach spune:
Anamaria iti doresc multa putere...nimic nu aduca mai multa suferinta omului decat suferinta copilului sau
sa dea Dumnezeu ca boala sa nu fie grava sau sa nu se confirme deloc
suntem alaturi de tine
daca iti foloseste scrie-ne...sa te descarci.
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 bebe
n_a_n_a spune:
Dupa ce am citit postarea lui Mary in legatura cu Miruna Andreea de anamariam79, nu mai pot sa va spun "buna dimineata" . Ma doare sufletul pentru floricica noastra si pentru mamica ei . Sper tare de tot ca evolutia sa fie foarte lenta iar intre timp sa se gaseasca un tratament. Anamaria, de orice ai avea nevoie, te rog, spune-ne si noua, vom face tot ce ne sta in putinta sa incercam sa va ajutam! O imbratisare stransa-stransa si multi de incurajare! Suntem alaturi de voi!
Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare
pozici
Reallaura spune:
Anamaria cred ca nu exista cuvinte de compatimire, doar rugaciunile noastre mai pot sa aduca un ajutor, dragele de voi!! multe imbratisari.
Artu imi pare foarte rau pentru povestea cu spitalul si piatra.... f nasol cand trebuie sa alaptezi...dar sa stii ca odata intarcata va primi altfel biberonul. 2-3 zile se poate sa nu-l vrea, apoi va fi simplu. eu stiu de la Mirci. probabil stii si tu Problema este ca nu vrei sa treci pe lapte praf, te inteleg sanatate multa!
Alinutzaa spune:
Am citit postarea cu vestea trista si m-am blocat.
Anamaria multa multa multa putere va doresc. Noi te asteptam aici sa oftezi, sa te descarci, sa plangi, sa ceri ajutorul,sa....orice.
Artu sanatate multa. Vai de capul meu...1 cm!!!!!! Ai grija de tine
Madamar din cate tin eu minte, Corina a zis ca nu are net cateva zile parca. Pana revine ea imi dau eu cu parerea.
Mei tai merge si pe sold din cate stiu eu. Poti cauta pe youtube si sunt sigura ca o sa gasesti ceva filmulete ca sa iti faci o idee de cat de usor se pune copilul si cred ca o sa gasesti si legatura pe sold. Vezi ca exista si varianta de wrap tai, o gasesti pe sling.ro.
Marsupi plus da, este un ssc. Eu nu le-am vazut - marsupi plus si manduca - dar din cate imi dau eu seama, pe langa faptul ca bretelele sunt groase/captusite, si restul este cam la fel (partea care inveleste copilul) adica nu e un singur strat de bumbac ca la sling sau wrap. Ii poti scrie dianei si sa o rogi sa iti spuna mai multe despre mei tai.
Ca si idee cand legi mei tai-ul, legi mai intai partea de jos, apoi iei copilul in brate, aranjezi mei tai-ul si il legi. Deci daca sunteti in parc/magazin etc, trebuie sa il lasi pe Mateo din brate cat legi tu mei tai-ul. Mie asta mi se pare un mic dezavantaj ca nu ai cum sa faci treaba asta intotdeauna. Pe de alta parte s-ar putea sa fiu subiectiva tinand cont ca eu sunt fana a wrapului.
Na, uite, nici nu mi-ai cerut parerea si eu am scris cat sapte.
Fug la bucatarie sa fac ceva de mancare la copii. Ce oi face....habar n-am ca sunt intr-o asa pana de idei!!!! Voi ce le mai dati de mancare floricelelor?
n_a_n_a spune:
Aly, Sorana, Laurita, Rocsy, Alinutza, Tatiana, Mary, Ioana, ne bucuram ca v-au placut pozicile noastre !
Aly, sper ca Eliza e mai bine, iar tu ai mai reusit sa te odihnesti .
Vivela ceva noutati pe gingiutele lui Damian ? Tot asa agitat e?
Laurita , cred ca esti cu spatele praf de la atatea brate... Nu renunta la carucior, poate-poate o sa ii placa iar; Adelina sta in el fara sa urle pntru prima data in zece luni; nu pot sa zic ca-i place, dar macar s-a impacat cu situatia si mai protesteaza atat de zgomotos. Sa vedem cat o tine... Ea numai pe jos ar merge, daca s-ar putea, dar oboseste si incepe sa se impiedice, in plus coloana mea e varza, si nu rezist sa o duc de manute foarte mult. Nici in sling nu mai pot sa o tin; in primul rand se misca, se suceste, nu sta locului si aluneca, chiar si de pe sold, iar in al doilea rand, dupa cateva minute incepe sa ma doara spatele de numa', parca ma arde efectiv; asa ca nici nu-mi inchipui cum reusesti sa te plimbi cu Ilincuta in brate, si sa-l supraveghezi si pe Mirci, pe langa voi! Uite o , sa-ti faca plimbarea mai "usoara" .
Rocsy, ma bucur ca si Sofia s-a imprietenit cu caruciorul . Pai noi de ce crezi ca stam cate trei-patru ore afara? Ca nu-i chip s-o aduci in casa; noroc ca pe la sapte incepe sa se intunece (deocamdata ) si "lumea" devine mai putin interesanta.
Tatiana, multumesc de "schema" de imunizare . Eu scobesc dovlecelul de seminte (crud, ca si cand il pregatesti pentru umplut), dar mai mult pentru faptul ca nu imi place mie textura miezului, e ca un burete ce se umple cu apa/zeama. Nu cred sa pateasca ceva Emma daca i-l dai cu seminte cu tot.
Vero, mie curmalele mi se par prea dulci si prea lipicioase, cu coaja neplacuta pentru Adelina cea fara de dinti , iar tocate nu am idee cu ce sa i le amestec... Cu branzica de vaci, poate? Ca la facut biscuiti inca nu m-am bagat. Sa-mi zici si mie daca o sa-i dai lui Mateias, cum i le-ai dat, te rog .
Sorana, lui Matei, bietul de el, dificil moment, cu gradinita asta!!! Mie deja mi se rupe sufletul cand ma gandesc ca va trebui sa o duc si eu pe iubirice... Apropo, ieri am fost pana la serviciu sa-mi ridic noul card de sanatate (f*ck! daca aveam beneficiile astea cand am fost insarcinata, as fi scutit o caruta de bani!!! nu mai zic ca ma zgariu pe ochi, ca n-as fi platit nicio consultatie la pediatru sau la ortoped pentru Ade) si m-am intalnit cu sefa, care tam-nesam a inceput sa ma convinga sa ma intorc la serviciu in mai, ca-mi da guvernul bani de bona !!!
Alesicoo, promit sa termin azi de scris primele sapte retete de papica si sa le trimit pe mail-ul comun; Ade papa de rupe, poate se molipseste si Karina .
Mary, ahaaaa, asa deci, si voi va iubiti cu un bichon ! Adelina e pur si simplu nebuna dupa caini! Si pe strada, ar sari din carucior pe ei! Crede-ma ca nu m-am pus sa o invat animalele din carticica, e prea devreme si nu-i foarte cooperanta, dar cand ajungem la pagina cu cateii, chiuie de bucurie, ia carticica si ii pupa/linge . Pozele sunt facute cu telefonul meu , mi-e prea greu sa mai car si camera dupa mine - mai bine zis sa am grija de ea. Camera noastra le face mai fain afara (restul pozelor de pe webshots sunt facute cu ea); vezi ca deasupra la baterie ai un butonel sub care scrie "mode"; dupa ce ai deschis camera, apasa butonelul ala, ca sa se aprinda ledul de la iconita din mijloc, cea in forma de aparat foto.
Ioana, dar efectiv ma revolta porcaria aia cu asteptatul 18 ore!!! In puii mei , e inuman! In Romania, hai sa zic ca nu m-as mira, dar in Canada... Si te programeaza la urolog pentru ditamai bolovanul, cand?! Dupa ce-ti sparge vre-un ureter, Doamne fereste, mai ales ca a iesit din rinichi! Eu zic ca daca rezisti fara calmante, nu le lua... Pe de alta parte, Sabina e deja maricica, ce trece din medicamente in lapte e putin, si altfel ii face fata acum ca mananca si solide, decat inainte de diversificare (digestia e mai "evoluata", suge mai putin cantitativ); eu sincer, nu as trece la LP... Ma gandesc la raportul beneficiu/risc. Gandeste-te ca LP este... sintetic, si plin de... chestii. Mai citeste-l putin pe Jack Newman, canadian de-al vostru, sa te imbarbatezi , pe mine m-a ajutat saracul, habar n-are el cat! Eu am eliminat un calcul renal in 2000; a fost cat un dintisor de lapte de copil (si nu de un cm!!!), si pe mine m-a durut, insa nu cum aud la altii (Florin ), ca se urca pe pereti. Incearca combinatia de NoSpa si Scobutil (injectabil, daca se poate, de doua ori pe zi) - chiar functioneaza, si e safe si in sarcina si in alaptare. Mai poti lua Nurofen (sau alt fel de ibuprofen), e antiinflamator si se pescrie in cazuri din astea (banuiesc ca cel putin unul dintre calmantele prescrise e AINS); e de asemenea safe, ca doar se prescrie si la puii mici. sa te faci bine!
Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare
pozici
r_ocsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aly_ BUNA DIMINEATA,O CAFEA????????? Fetelor,unde este postarea Maribellei cu vestea ca e fetita ca am cautat-o de nu stiu cate ori? Ultima oara a scris ca si ea si Tony sunt racite pe 15 de atunci nimic. SORANA multumim de aprecieri mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA 09.06.2010 |
Pe FB .
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."