Floricele de Liliac - mai_iun '10 (54)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Onana

Alina, multumim mult, daca primesc cumva si eu voucher pt 26, te anunt sa-l poti oferi altcuiva, sau il ofer eu altcuiva, cum vrei tu.
Sa ne povesteti si noua cum a fost, daca i-a placut lui Tudor, etc..

Noi azi avem "interviu" la gradi, adica Matei, asa ca la 3 jumate tre sa fim acolo. Si ma gandeam eu cum sa-i zic lui Matei, ca are o aversiune pt "gradinita", cum aude cuvantul, cum se streseaza, pana la urma i-am aruncat ca mergem la gradinita Montessori, si apoi nu i-am mai pomenit cuvantul cu pricina, ci doar de "Montessori", "loc de joaca", "copii draguti", "jucarii interesante" (toate astea ieri) si acum cand i-am amintit inainte sa se culce de pranz ca avem un program interesant dupa-masa, mergem la alocul ala dragut, Matei m-a luat in brate si mi-a zis: Mami, eu nu vreau sa pleci si sa ma lasi la gradinita aia"
oofff off, mai mai, si nici n-am inceput bine..

Sorana
Matei (21.02.2008) si Tudor (24.04.2010)

of, sa mai zici ca nu inteleg copiii astia nimic . stiu si inteleg tot, chiar si atunci cand par ca sunt paraleli cu orice.
incearca sa-i zici (desi acum cred ca vine oricum prea tarziu raspunsul meu) cum ca gradinita e pentru el, nu pentru tine (ca sa scapi tu de el de acasa), ca sa aiba si el un pic de timp linistit, departe de plansetele celui mic. adica nu stiu exact, sa fie ceva din care sa reiasa ca tu ii faci lui o favoare ducandu-l acolo (asa cum si este, de fapt, doar ca uneori ei percep altceva).
chiar sunt curioasa de ce o sa faceti acolo, sa ne povestesti. sau macar mie, pe PM . (cat e taxa?)

Maribell, ma bucur pentru tine ca bb2 e fetita, stiu ca asta iti doreai . sa dea DD sa fie sanatoasa si sa va bucurati toti 4 unii de altii .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Sorana offfff, mi s-a rupt inima pentru Matei. Sper sa iasa bine si sa ii placa acolo. Astept si eu impresii, taxe, etc aici sau pe PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Buna seara fetele mele,

Am vrut astazi sa intru sa va citesc, dar nu am reusit pentru ca ma retine puiul meu cel scump si dragalas. Va scriu acest mesaj cu o culoare specifica floricelelor noastre.

Ceea ce ce vreau sa va spun, sunt sigura ca o sa va intristeze, mai ales cita vreme este vorba despre o floricica de-a noastra... care se afla in suferinta.

Este vorba despre Mirunica Andreea, de Anamaria1979, diagnosticata cu o boala rara, Amiotrofie Spinala.
Ana este stresata incepind de pe la 6 luni ale fetitei - acum Mirunica, dupa multe internari, se afla inca in evaluari, teste, multe analize.

Eu am incercat sa o asigur pe Ana de sustinerea mea, insa cita vreme noi suntem un grup, odinioara foarte unit, am cerut mamicii consimtamintul de a va impartasi greaua incercare la care este supusa ea si ingerasul ei.

Nici nu imi gasesc cuvintele necesare pentru a-mi exprima regretul ... asa ca va invit si pe voi sa ii aratati Anei ca o iubim si asteptam sa mai vina la noi cu vesti foarte bune despre evolutia fetitei.

Va las acum si sper sa reusesc sa ajung la zi cu lecturarea a ceea ce s-a scris in lipsa mea.

Va imbratisez!

Mary, lui Mateo,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Buna seara!
Madamar, nu pot sa cred, m-am cutremurat cand am citit mesajul
Anamaria, iti doresc din tot sufletul multa putere si toata sanatatea din lume fetitei!! Dumnezeu sa fie alaturi de voi si Maica Domnului sa o protejeze pe micuta! Sper din tot sufletul sa treceti cu bine si tot raul sa fie spre bine!
Daca ai nevoie de ajutor nu ezita sa ni-l ceri!
Te pup cu mare drag!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

nu stiu daca intereseaza pe cineva dar mai scriu si eu din cand in cand
Karinei i-a spart si al doilea dinte de sus , deci acum ii asteptam pe amandoi sa creasca!
Azi a fost toata ziua maraita si nu a multumit-o nimic!!
O fi oare ceva in atmosfera?????
In alta ordine de idei nu mai stiu ce sa ii mai fac sa manance cred k o bag pe carnati si pe sarmale(glumesc)
cam atat am avut de zis!
o seara placuta si pupici dulci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Anamaria, offf, imi pare teribil de rau pentru aceasta veste! Mary are dreptate, desigur ca suntem alaturi de tine, macar cu un gand bun si cu o rugaciune, speram din suflet sa fie bine fetita ta! Asteptam vesti de la voi, si daca ai nevoie de ceva, orice, suntem aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

Doamne ce veste intristatoare,cuvintele sunt de prisos.Ne rugam ca Dumnezeu sa faca o minune si Miruna sa invinga boala iar voua ,parintilor,multa putere si credinta.DUMNEZEU SA VA AJUTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Anamaria suntem alaturi de tine,si daca iti putem fi de folos cu ceva,orice...............financiar,un sfat,o parere,macar un umar pe care sa oftezi,noi suntem aici sa te sustinem.Spun din proprie experienta ca 2 vorbe de imbarbatare in clipele grele reprezinta mai mult decat par la prima vedere.

Bineinteles ca nu stiam ce presupune boala,l-am intrebat pe nenea "gugal" si m-am cutremurat..nici nu stiu ce sa spun...Ne rugam pentru voi!

Cristina, mamica lui Sebastian Mihai,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Bazar umanitar pentru David si alti copilasi speciali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Sorana cum a fost interviul?(sa nu ne "auda" Matei)

Cristina, mamica lui Sebastian Mihai,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Bazar umanitar pentru David si alti copilasi speciali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Revin si eu cu recuperarile.

Corina, nu cred sa fim offtopic: intereseaza in mod cert si pe alte mamici.
- Apucasem sa iau atitudine si sa o rog pe Cristina (hiphip) sa imi caute o manduca SH, insa se pare ca nu se ofera nimeni sa dea, decit mei-tai si slinguri.
- DIn ce am retinut, mei-tai nu merge pe sold, sau merge? Ai? cit de usor se aranjeaza copilul in mei-tai?
- Marsupi plus este tot SSC? am vazut ca "in practica" marsupi plus este recomandat pina la 10 kile... nu stiu ce sa fac, investitia e si=asa cam mare...
- Manduca ai vazut cum e? Ca si material, m-ar tenta mei-tai ul daca se si aranjeaza usor, pentru ca vine vara... ori Manduca mi se pare din material care nu te fereste de caldura, deloooc. Tu ce spui Corina?
Si m-am decis, vorbind aici cu tine:)) - sa vreau un mei-tai, ma bag sa vad despre ce preturi e vorba;).

Roxanici - multumesc pentru informatii - sa ne mai tii la curent
EVOLUTIA NOASTRA este pe loc, as zice... insa nu mai zic "hop" pina nu ma vad scapata...

Nana - ce le sintetizezi tu:) - nici nu mai stiu ce voiam sa zic...
Scaunele noastre isi pastreaza aspectul ... constipacios, in mod preponderent, din pacate. Rezolvam cu prune, para, portocala si dupa brocoli, brinza de vaci - reapare chinul. O fi si din cauza ca nu prea vrea sa se hidrateze (cu apa), ci mai mult sinul ii tine de sete...
Si Mateo are catelul lui (bichonel ce trebuie sa treaca testul de a rezista la curte) si e innebunit. Cite odata il mai scap pe bichon calare pe copil - nebunie mare:)) - insa pare totusi temperat Puppy, in sensul ca nu il linge chiar tot:)).
Sa folositi cu placere scaunul auto!
Vizionat pozici superbe. Da' superbe:)!
Si tu vrei sa spui ca alea-s facute cu ... camera noastra:)?

Vero
- si noi am servit curmale... am curatat cojita exterioara - i-au placut. SI prunele uscate, la fel - sunt cam singurele pe care le serveste in regim BLW - in rest linguritim insa foarte variat si cu mare placere.
Nu suporta alimentele molcutze - asta e problema... misca minutele si arunca tot ce a primit...daca nu esti atent plonjeaza in tablou, oriunde;)).

Maribell:
felicitari pentru a doua mostenitoare:). Nu-i pacat ca ai asa multe hainute cu hello kity;) ce ramaneau insuficient purtate;)

Sorana - ma bucur pentru vestile bune, de la voi
Sanatate si lui Tudor. Empatizez cu Mateias - poate inca nu simte nevoia sa mearga in colectivitate, mai asteapta-l, sa fie si el pregatit...

ANAMARIA: sper sa aiba timp sa ne citeasca, mamica draga. Daca va avea timp ne va si povesti mai multe... fetele

Mary, lui Mateo,

Mergi la inceput