Floricele de Liliac - mai_iun '10 (54)
Raspunsuri - Pagina 7
r_ocsy spune:
Neata !
Si Sofia s-a imprietenit cu caruciorul, a ajuns sa ii placa ... cu conditia sa nu stam pe loc ; ii place asa de mult afara ca de fiecare data cand intram in casa e cu scandal, dupa mintea ei ar sta non-stop afara, nici nu mai conteaza jucariile care o asteapta in casa .
Nana : am admirat-o pe iubiricea cea dulce
Maribell : ai aflat ce ascunzi in burtica ?
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
Alinutzaa spune:
Salutare
Maribell te asteptam cu vesti!
Corina multam de detalierea despre sling, pouch, etc. Eu nu am experienta decat a wrapului de care suntem, si eu si Sisi, indragostite. Am mai experimentat, prin casa doar, si legaturi tip sling, doar ca in loc de inele fac un nod alunecator si nu pot sa zic ca am fost extrem de incantata. Asa ca deocamdata eu raman la wrap, prima si marea dragoste.
Veronica eu curmale nu i-am dat inca. Tudor mananca (,) curmale la greu, ii plac foarte tare. Lui i-am dat...cred ca in jurul varstei de 1 an. Ma rog...el avea si mai multi dinti decat sora'sa si se descurca fara probleme. La el le-am folosit si le folosesc inca pe post de desert sau ca si gustare pentru plimbarea in parc cand vroia sa rontaie cate ceva (ii vedea pe ceilalti copii ca rontaie si mananca prin parc diverse si pentru ca eu am instaurat de la inceput regula "fiecare cu mancarica lui" aveam in rucsac tot timpul o curmala, o stafida, o ceva de bagat in burtica)
Atentie insa cand le cumperi, sa te uiti pe eticheta la ingrediente pentru ca, iti vine sa crezi sau nu, unele curmale contin si altceva decat curmale (aoleo, cum a sunat asta), adica la ingrediente o sa gasesti curmale, fructoza sau nu stiu ce chestie dulce si...tam ta na naaaaa...un E.
Nana ce dulce e iubiricea cum doarme ea cu capul pe carut!!!
Sorana inseamna ca s-ar putea sa ne gasit la un moment dat pe la spectacole. Vezi ca sunt doua tipuri de spectacole: unele pentru varsta 10-20 de ani si sunt concerte de muzica clasica si atat si sunt si spectacolele pentru 4-10 ani care sunt o combinatie de teatru interactiv si muzica clasica.
Sanatate piticilor bolnaviori.
r_ocsy spune:
Maribell : felicitari pentru !!!
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
taty_ana spune:
buna fetelor,
uff s-a facut urat afaraasa bine si frumos a fost zilele trecute,am mers de manute prin parc,alergam dupa copii,am dormit in carut la soare iar acuma stam in casa,of
nana in legatura cu siropul imunobaby ii dau 3ml in fiecare zi,scrie si pe cutie dealtfel,se da de la 0 luni este 100% natural,contine echinacee...eu ii dau jumate de luna iar cealalta jumatate ii dau oscilo cate 6-7 graunte pe zi si asa in fiecare luna.....am o ruda doctor care are copil de 2 ani si asa m-a sfatuit sa fac ca sa trecem de iarna urata,ce-i drept din decembrie cand a avut ultima raceala si am inceput cu imuno si oscilo n-a mai avut nici macar o banala raceala iar noi adultii am fost varza de nenumarate ori.
...am admirat iubiricea dulce,ce mare a crescut
maribell am inteles eu gresit oare?e fetita?asteptam vesti de la tine
fetelor voi dovlecelul il dati cu tot cu miezul ala care contine seminte?pana acum l-am tot curatat dar ma gandesc ca deja e mare si ar trebui sa il dau cu tot cu miez,nu?
sanatate multa puiutilor bolnaviori
Ioanact spune:
Buna!
Multumim pt urari! Asemeni va dorim si voua.
Maribell e fetita? Sa fie sanatoasa, asta conteaza..sa ne zici si amanunte despre bebe, cum se dezvolta.
taty_ana eu dovlecelul i-l dau cu tot cu miez.
Chiar avem in meniu astazi dovlecel cu branzica.
Am curatat un dovelcel de coaja l-am taiat in jum si l-am pus 4-5 min sa fiarba. Dupa ce s-a racit i-am scobit miezul, pe care l-am amestecat cu branzica (facut din lapte si zeama de lamaie).
Apoi am umplut dovlecelul cu acest amestec de branza si miezul de la dovlecel.
Am uns un vas cu unt si i-am pus la cuptor. Cand s-au rumenit i-am scos.
I-am servit cu iaurt si patrunjel tocat deaspura.
Justinei i-a placut mult.
De aprox o sapt mananca f bine, si orice ii dau...chiar si in perioada cand am facut injectiile (asa s-a facut bine).
Am cantarit-o: la 11 luni are 9,800 kg..de masurat n-am masurat-o.
LA MULTE LUNITE SI ANISORI , tuturor floricelelor de zilele trecute!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Onana spune:
Neatzaaa!
..Ca eu la 11 m-am sculat E drept ca peste noapte m-am trezit de multe ori, cand cu Tudor, cand cu Matei, la 7 a fost trezirea oficiala, insa la 9.30 l-am culcat pe Tudor si eu cu el, asa ca pt noi e dis-de-dimineata!
Maribell, felicitari si aici, ce veste minunata, ce fericiti trebuie sa fiti
Alina, noi nu am mai prins bilete la spectacolul din 20, sper insa sa primim voucher pt cel din 26. Ar fi dragut sa va intalnim pe-acolo..
Tudor tuseste de vreo saptamana, am scapat de stomac si ne-a luat vreo viroza, ceva, nu stiu, ca nu are febra si nici muci, doar tuseste, sec si iritativ, si ziua si noaptea. Nu i-am dat inca nimic.
Am fost ieri la homeopat cu Matei, m-a convins sa nu-i mai fac Prevenarul, imi pare rau ca i-am facut lui Tudor prima doza, o sa ma opresc insa aici. Chiar zicea cineva (scuze ca nu retin cine) ca "mai bine o intepatura" decat sa stea in spital luptand cu boala, eu personal nu de intepatura m-am speriat (e cea mai mica pb), ci de ce vine o data cu ea.
La noi homeopatia a dat rezultate, am scapat de spasmul hohotului de plans de vreo 2 luni, cu totul, nici nu-mi vine sa cred. Asa ca eu o cred pe d-na dr cand imi spune ca e mai bine sa lasam organismul sa se lupte cu boala si sa invete sa se apere, sa devina mai puternic (desigur, acolo unde este posibil), decat sa-i bagam direct in sange anticorpii respectivi, deregland si stricand echilibrul in alta parte. Insa asta e strict parerea mea, desigur ca fiecare face cum stie ca e mai bine, pana si medicii au opinii contrare, de mamici ce sa mai zic..
Alinutzaa spune:
Sorana noi am primit voucher pentru cel de pe 20, o sa ma duc cu Tudor. Sunt curioasa cat o sa reziste pe scaun. Pentru cel de pe 26 inca nu am primti voucherul desi am trimis e-mailul dar daca il primesc ti-l trimit tie pe e-mail pentru ca noi am hotarat intre timp ca weekendul urmator sa mergem la Focsani, la ai mei.
Ma bucur tare mult ca ati rezolvat din probleme cu homeopatia.
aka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alinutzaa Sorana noi am primit voucher pentru cel de pe 20, o sa ma duc cu Tudor. Sunt curioasa cat o sa reziste pe scaun. Pentru cel de pe 26 inca nu am primti voucherul desi am trimis e-mailul dar daca il primesc ti-l trimit tie pe e-mail pentru ca noi am hotarat intre timp ca weekendul urmator sa mergem la Focsani, la ai mei. Ma bucur tare mult ca ati rezolvat din probleme cu homeopatia. Alina Mamica de Toto (05.08.2007) si Sisi (18.05.2010) Drumul spiridusilor |
am trimis si eu mail ieri dar n-am primit raspuns. asa ca azi am revenit cu altul, poate se hotarasc sa imi trimita si mie voucher. vroiam la concertul de pe 26...
Sorana la ce medic mergi? parca la simillimum nu?
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
Onana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aka
am trimis si eu mail ieri dar n-am primit raspuns. asa ca azi am revenit cu altul, poate se hotarasc sa imi trimita si mie voucher. vroiam la concertul de pe 26... Sorana la ce medic mergi? parca la simillimum nu? mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna |
ref la concertul din 26, mie mi-au spus ca pana la sfarsitul saptamanii trimit voucherul, deci asteptam..
Da, noi la Similimum mergem si eu una sunt super multumita.
Onana spune:
Alina, multumim mult, daca primesc cumva si eu voucher pt 26, te anunt sa-l poti oferi altcuiva, sau il ofer eu altcuiva, cum vrei tu.
Sa ne povesteti si noua cum a fost, daca i-a placut lui Tudor, etc..
Noi azi avem "interviu" la gradi, adica Matei, asa ca la 3 jumate tre sa fim acolo. Si ma gandeam eu cum sa-i zic lui Matei, ca are o aversiune pt "gradinita", cum aude cuvantul, cum se streseaza, pana la urma i-am aruncat ca mergem la gradinita Montessori, si apoi nu i-am mai pomenit cuvantul cu pricina, ci doar de "Montessori", "loc de joaca", "copii draguti", "jucarii interesante" (toate astea ieri) si acum cand i-am amintit inainte sa se culce de pranz ca avem un program interesant dupa-masa, mergem la alocul ala dragut, Matei m-a luat in brate si mi-a zis: Mami, eu nu vreau sa pleci si sa ma lasi la gradinita aia"
oofff off, mai mai, si nici n-am inceput bine..