Floricele de Liliac - mai_iun '10 (54)
Raspunsuri - Pagina 6
n_a_n_a spune:
Ahaaaa, pai atunci sotului! Ufff, si voi bolnavioare din nou! Bine macar ca ati scapat de spital!
Si Maria te asteptam repejor cu vesti !
Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare
pozici
aly_ spune:
Halli hallo si de la noi,
Am avut o noapte brrrrrrr,Eliza e racita, ii curg muci siroaie si pe langa gingia de sus inflamata,deci si dureri de dinti.Am dormit vreo cinci ore si sunt zombi.
MARIBELL ASTEPTAM CU NERABDARE VESTEA CEA MARE E SAU????
Onana spune:
Salutare feteleeeee!
Alina, multumim de link, super interesant proiectul, eu una voi merge cu Matei, noroc cu tine ca am aflat.
Nana, o scumpa iubiricea mica, si chiar ca a crescut mult! M-am delectat cu pozele voastre..Ma bucur ca sunteti bine si cresteti frumos
Onana spune:
Mariaaaaaaaa, hai cu vestea cea mare!
Aly, sanatate Elizei, am tot vrut sa zic ce fetita frumoasa ai, am admirat pozicile voastre pe FB!
lenabum spune:
hai maribelllll..........
eu cred ca am avut dreptate
e baiat????????????????
la multe lunite bebeilor de 15 si 16,sa ne cresteti mari
fericita mamica de florian cristian 21.06.1998 si mica, BIANCA MARIA 09.06.2010
pozici
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui n_a_n_a Ahaaaa, pai atunci sotului! Ufff, si voi bolnavioare din nou! Bine macar ca ati scapat de spital! Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010 povestea stelutei de mare pozici |
Multumim pt urari!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
veronicach spune:
fetelor voi ce stiti despre curmale?
i-as da ca sunt bogate in fier...nu stiu insa cum e cu graficul de varsta
inteleg ca in unele parti, Israel, se introduc foarte devreme.
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 bebe
Vivela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui veronicach fetelor voi ce stiti despre curmale? i-as da ca sunt bogate in fier...nu stiu insa cum e cu graficul de varsta inteleg ca in unele parti, Israel, se introduc foarte devreme. mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 bebe |
eu i-am dat, a fost ok, dar nu prea s-a omorat cu ele.
si cam atat de la noi, Damian ultra agitat de vreo 2 zile, mi-a facut creierii prastie . sper sa fie niste dintisori in evolutie, macar daca sa chinuie atat, sa stim o treaba.
in rest, sanatate multa tuturor .
Traiesc in Orasul Alandala
Reallaura spune:
Neata
Maribellasteptam vesti de la eco!
NAna tare dulce iubiricea!cum doarme ea, in carut A mea nu sta in carut-iar!-, pe jos nu merge ca-i e frica! asa ca o placere plimbarea in parc in brate!Sper sa nu o ia pe urmele lui Mirci!
Ioanact sanatate multa!