Floricele de Liliac - mai_iun '10 (54)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Ok, raspund si eu, fara nominalizari, ca sa nu gresesc.

Fetele noastre obisnuiau sa doarma seara de la ora 20 pana la ora 08:00 dimineata, apoi in cursul zilei mai aveam doua somnuri scurte, de maxim o ora, unul pe la 11:00 dimineata si celalat dupamiaza pe la 14:00-15:00. De curand insa si-au stricat compelt somnul de noapte... adorm mult mai greu, uneori stam si o ora cu ele, langa patuturi, incercand sa le mentinem la orizontala, pentru ca altfel se ridica in cateva secunde, ca hopa-mitica. Noaptea au inceput sa se trezeasca si sa vocifereze si cate o ora fiecare, iar partea prosta e ca nu se multumesc sa faca asta singure, in intuneric... Nu! E mare nevoie sa fiu si eu in fata lor, dormind pe picioare, incercand manevra cu culcatul la orizontala, buimaca si blestemandu-mi zilele... Iar dimienata maxim la 7:00 sunt treze amandoua. Sotul zice ca au trecut pe orar de vara!

Despre aruncatul/cazutul in gol, la noi faza a tinut mai putin de 2 saptamani, din momentul cand au invatat sa se ridice in picioare. Apoi au invatat sa se tina cu manutele, sa-si mentina echilibrul, iar acum doar accidental se mai rastoarna. Deci trece repede!

Legat de lovitul cu capul... ni se intampla si noua, nu cunosc cauza dar nu o data le-am surprins pe fete lovindu-se cu capul de mobila, de pat, de ce aveau in fata fruntii.

Vero, intrebarilor tale nu stiu sa le raspund! Dar despre laptele de soia citisem undeva ca poate fi dat dupa 8 luni parca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanarus spune:

Rocsy, nu e meritul meu, am baiat independent si cu personalitate(cra-cra),dupa ce timp de 2 luni dormisem bot in bot,intr-o seara dupa ce il alaptasem se tot foia la mine in brate si isi tot intindea mainile spre patut, sincer nu stiam ce vrea ca ma consolasem cu gandul ca asta e, si ca va dormi cu mine pana se insoara,l-am pus acolo,am vazut ca se cuibareste ,isi intoarce pepeul la mine si in 2 min dormea dus!Am fost f surprinsa mai ales ca nu s-a mai trezit deloc toata noaptea!nu stiu ce s-a intamplat , insa s-a intamplat de la o zi la alta si de la sine.Doua sapt mai tarziu,m-am mutat si eu din camera lui,ca nu se mai trezea noaptea.
Aaaa, in timpul zilei doarme numai in patut , ca se trezea , fara sa planga, eu eram prin bucatarie, si nu-l auzeam cand se trezea si a aterizat din pat,asa ca n-am mai riscat sa-l las sa doarma in pat.
Tot asa si-a schimbat si programul haotic de somn, adica de la 1:30 noaptea pana la 12 a doua zi!Dupa ce am incercat de toate sa-si schimbe programul,fara succes insa, la un moment dat singur si-a schimbat programul!
Imi pare rau ca nu stiu cum sa te ajut sa o inveti sa doarma iar in patutul ei,la noi a venit de la sine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanarus spune:

Citat:

Oanarus : cum ai reusit sa il faci sa adoarma iar in patutul lui ? Ma bate si pe mine gandul sa o reobisnuiesc cu el dar inca nu am incercat, mi-e groaza de urletele ce vor urma cand se va trezi si nu va mai fi mami prin preajma

Si el urla cand se trezeste,si se ridica in picioare, dar ajung repede la el, il calmez ,si doarme la loc.Insa el rareori se trezeste noaptea!Doar cand il suparau dintisori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Buna dimineata!
www.trilulilu.ro/yonyca69/b6a387a7c3857a" target="_blank">Bem o cafea impreuna?

Cris,mami de Sebi,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Bazar umanitar pentru David si alti copilasi speciali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

Poti spune nu asemenea cafele???

Multumim Cris tocmai o savurez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanarus

Rocsy, nu e meritul meu, am baiat independent si cu personalitate(cra-cra),dupa ce timp de 2 luni dormisem bot in bot,intr-o seara dupa ce il alaptasem se tot foia la mine in brate si isi tot intindea mainile spre patut, sincer nu stiam ce vrea ca ma consolasem cu gandul ca asta e, si ca va dormi cu mine pana se insoara,l-am pus acolo,am vazut ca se cuibareste ,isi intoarce pepeul la mine si in 2 min dormea dus!Am fost f surprinsa mai ales ca nu s-a mai trezit deloc toata noaptea!nu stiu ce s-a intamplat , insa s-a intamplat de la o zi la alta si de la sine.Doua sapt mai tarziu,m-am mutat si eu din camera lui,ca nu se mai trezea noaptea.
Aaaa, in timpul zilei doarme numai in patut , ca se trezea , fara sa planga, eu eram prin bucatarie, si nu-l auzeam cand se trezea si a aterizat din pat,asa ca n-am mai riscat sa-l las sa doarma in pat.
Tot asa si-a schimbat si programul haotic de somn, adica de la 1:30 noaptea pana la 12 a doua zi!Dupa ce am incercat de toate sa-si schimbe programul,fara succes insa, la un moment dat singur si-a schimbat programul!
Imi pare rau ca nu stiu cum sa te ajut sa o inveti sa doarma iar in patutul ei,la noi a venit de la sine.

Mami de Mihai Alexandru(22.05.2010)
www.eticker.co.za/tickers/quw7q3r7o93fq3wr.png " target="_blank">Asa creste Mihai

"There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE"

Norocoaso !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata !

Cafeluta am servit-o demult , la 6:30 trezirea . Tare matinala a devenit d-ra !!!

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Neata !
Multumim de cafea

Carla spune-mi te rog tu te descurci singura cu fetele ziua, adica nu ai nici un ajutor ?
Te intreb pt. ca am ramas fara bona si am mare nevoie de incurajari, in conditiile in care toti din familia mea sunt convinsi ca nu o sa ma descurc si trebuie sa imi caut pe altcineva.

Mai sunt mamici pe-aici care stau cu 2 copii acasa singure fara alt ajutor ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Rocsy la voi in Brasov care sunt scorurile pt. o bona ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Salutare

Multam de cafea. Buna buna si prinde taaaaare bine

r_ocsy chiar ca tare matinala e fata ta.

Bubu nu stiu daca ma incadrez, dar eu stau acasa cu spiridusii fara nici un ajutor. Nu e usor, dar e tare frumos, mai ales acum ca Tudor cica se mai joaca si cu Sisi (zic "cica" ca na....stiti si voi cum se joaca bebelusii la varsta asta). Fac curse in patru labe pe aici prin casa si asta mica il urmeaza peste tot. Trebuie sa fiu cu ochii pe ei tot timpul, n-am timp de mine pentru...aproape nimic, ca eu mai am si treburile casei in grija (curat, mancat, spalat, calcat, etc) dar ne descurcam rezonabil, zic eu.

Fug sa ma pregatesc ca ma duc cu mandra la doctor ca n-am mai fost de 2 luni.

O zi frumoasa dragelor

Mergi la inceput