Floricele de Liliac - mai_iun '10 (54)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Neata,

Multumim de cafeluta
Cu cititul sunt la zi dar de scris mai greu. Fiind singura acasa fac totul pe fuga. Seara cand vine sotul profit de ocazie sa merg la sala. In rest incerc sa fac si ce mai trebuie prin casa. De cand merge in patru labe trebuie sa-l supraveghez non-stop ca altfel e bai. Merge si in picioare tinut de manute sau daca se tine de pat,masa si alte cele. Avem patru dintisori si se pare ca vor mai apare inca doi sus. Inca nu zice nimic cu directie doar povesteste in limba lui.
De vreo doua luni are un program aiurea care pe noi ne-a lasat lati. Noaptea se trezeste de trei patru ori. Daca ii dam ceai sau suzeta adoarme la loc dar pe noi ne termina. Uneori nu mai vrea sa se culce si adoarme numai daca il iau langa mine pe canapea: rezultatul nu dorm si-mi amortesc toate cele. Pe la 6-7 e treaz si gata de actiune. Mai doarme o ora pe la 11,12 sau cand il scot in parc(12-13).Si desi pica de somn nu mai doarme decat pe la 4-5 si atunci rupe doua trei ore de somn. Nu stiu cum sa-l fac sa doarma noaptea cum trebuie. In rest singur nu se joaca trebuie sa fi si tu acolo. Am inteles ca asa sunt baietii
De papat papa de toate. Ii dau sa guste si din ce mancam noi: inainte sa pun sare si alte condimente. A gustat si srmale, ciorba de salata, pilaf si altele.
Eu sunt un pic racita si sper sa nu se ia la pitic ca aia suntem. Vineri plecam la Bv si vom reveni Luni in Buc.
Legat de postari: mie imi face placere sa va citesc si cred ca e normal sa avem pareri diferite legate de acelasi subiect ca doar oameni suntem. Fiecare e insa liber sa selecteze informatia si sa o pastreze pe cea care crede de cuvinta. Mi-e greu sa felicit toate mamicile pentru inca o lunita sau un dintisorpentru ca desi ma bucur cand citesc vestile uit pana apuc sa scriu pe cine trebuia sa .
Ma uit la poze si toti puiutii sunt niste scumpi.
Legat de LP,LM si altele numai eu stiu cat m-am enercat ca aveam lapte sa mi-l pun si in cap si piicul nu a vrut sa suga nici cum. Din pacate dupa doua luni jumate a trebuit sa intrerup lactatia dupa trei mastite cu vizite la urgenta si amenintarea bisturiului. Asa ca inteleg pe toata lumea. Plus ca as fi preferat de o mie de ori sa nu mai dau atatia bani pe lapte si sa am un pui ce beneficiaza de laptele meu care era de o mie de ori mai bun. Da asa a fost sa fie
Va pup si o zi frumoasa si senina

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Bia eu niciodata nu-l las pe Sebi sa doarma dupa 18-18:30.Adica fac tot posibilul sa-l culc pana in 16,ca sa se trezeasca pana in 18.
Poate de asta nici nu doarme bine noaptea.
La noi asa este,daca doarme pe la 19,adoarme greu si se trezeste toata noaptea...deh,e odihnit.
Siii...nu stiu daca fac bine,sau cum considerati voi,dar insist sa doarma bine ziua,altfel va fi agitat noaptea(e verificata chestia la noi),chiar de il legan,ii cant,ii dau lapte,il tin mai mult pe afara;fac tot posibilul sa doarma si ziua,pentru un somn bun de noapte

Cris,mami de Sebi,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Bazar umanitar pentru David si alti copilasi speciali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

Damian n-are deloc un program de somn (ziua). de ex., ieri s-a trezit pe la 7 fara un sfert (dimineata) si n-a mai dormit DELOC pana seara pe la ora 22. si nu parea obosit, dimpotriva, era asa entuziast si vesel...azinoapte a dormit toata noaptea, dar la 6,40 era cu ranjetul pe fata si cu chef de vorba. a readormit pe la 9, dupa ce l-am dus pe frate-su la gradinita. doarme si acum.
deci are un program de somn ziua foarte diferit, o zi doarme, una nu... nu-mi pot face planuri cu el deloc. dar nici nu ma mai straduiesc, cand ii e somn, se culca, cand nu, se joaca. asta e...

intreba cineva de remedii homeopate pt infectiile urinare, scuze ca n-am retinut (rosanne?). eu stiu ca infectia urinara trece numai cu antibiotic, din pacate. adica eu - desi sunt adepta infocata a homeopatiei - tot trebuie sa recunosc actiunea limitata a remediilor in unele cazuri. si atunci cand e musai de antibiotice, las garda jos si merg pe tratamentul conventional, mai ales ca stiu ca o infectie urinara netratata poate sa degenereze in alte probleme mult mai serioase.

eu am luat-o razna si am adoptat un pui de pisica. va sta exclusiv pe balcon pana ne mutam la casa (in cca 2 luni) - si apoi in curte. deci mai am un bebe mic .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

salutare

NANA, VERO....DE ABIA ASTEPT SA FELICIT APARITIA PRIMILOR DITISORI MULT ASTEPTATI.eu la tony m-am bucurat foarte tare si ma bucur ca un copil cand mi-l arata

OANARUS FELICITARI PT MICUL STRENGAR...CAT A CRESCUT SI CATE MAI FACE BRAVO LUI
MERCI PT FELICITARI

ROXY MERCI PT FELICITARI...PAP-UL NU-L GASISE CAND AM FOST ACOLO, RAMANE PT DATA VIITOARE, IAR ANALIZELE AU FOST BUNE, DOAR CA TREBUIE SA REPET URINA PT CA AU IESIT NISTE CROCOBAURI PLUS NISIP.
ACUM IAU NOSPA, SORBIFER, NATALVIT SI YOD

ROCSY MIE PANA ACUM IMI PLAC: SOPHIA, NICOLLE...DAR SI SONIA E FRUMU....MAI CAUT MERCI DE IDEE

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

si......BOMBA cu 22 s+
GALERIA ZAMBETELOR

FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE

PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Ahhh,pai Sebi dc nu doarme face urat tare,nu te mai intelegi cu el
Probabil asa s-a obisnuit..ce sa zic...
Nu avem program fix de somn,impus de mine,dar da el semne ca nu mai rezista,cam la 4-5 ore...

Edit:noi ne-am luat papagal

Cris,mami de Sebi,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Bazar umanitar pentru David si alti copilasi speciali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna fetele!
Avem internet (aseara a mai picat de cateva ori)! Numai sa am timp sa va citesc.
Am schimbat modemul (Lenabum a venit cineva de la voi de la Saraiu ).

cris_09 asa e si Justina daca nu doarme bine ziua nu doarme si noaptea.
Justina are un program oarecum fix, singura si l-a facut..ea cere' (maraie) ca vrea sa doarma.
Multumim pt !

LA MULTE LUNITE SI ANISORI, sarbatoritii zilei de 22!
Ma duc sa o culc, ca tb sa vina si Ioana de la gradinita.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanarus spune:

salutare
azi implinim si noi 10 luni asa ca va dam o feliuta de tort
Si la noi somnul de peste zi este sfant, in sensul ca nu rezista daca nu doarme 2-3 ore peste zi, n-are ore impuse, cand i se face somn merg si-l duc la culcare, insa se intampla cam la aceleasi ore, oarecum si-a facut el program!

Evelyne-Maria de murica
Tudor de teuta2
Luca de tigruta
Sa cresteti mari puiuti dragi si sa fiti sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

ASTEPTAM PRIMAVARA INTR-UN NOU CAPITOL!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

salutare,

cris si emma daca nu doarme ziua e jaaaale mare,e nervoasa,agitata,nu ma inteleg deloc cu ea,plus ca si noaptea e agitata asa ca un somn bun ziua imi asigura liniste noaptea

fetelor voi de unde luati peste pentru bebei?ca tocmai ce vorbeam cu o amica si-mi spunea ca asta din comert e plin cu chimicale...voi de unde il procurati?

...si o alta intrebare:cunoasteti vreo firma de ghetute/pantofi pt bebei de ff buna calitate saun vreun site de unde sa-i procur?ca la noi in galati sunt numai prostii si nu stiu de unde sa-i iau

pupici,o zi buna!

Mergi la inceput