Floricele de Liliac - mai_iun '10 (54)
Raspunsuri - Pagina 18
taty_ana spune:
aly apropo de aruncatul pe spate a mea trece prin etapa de dat cu capul,are o placere deosebita sa se dea cu fruntea de patut,perete,mobila,tot ce gaseste tare si pe mine ma disperaaaa
rosanne spune:
Ah...am uitat Maribell felicitari pentru bebelina 2. Analizele tale au fost bune(pap) sau nu prea? Oricum sarcina usoara in continuare si sa va mutati la casa voastra cat mai repede!
Diana este atenta cand se lasa in funduletz....a avut si ea o perioada cand dadea cu capul in perete, ii spuneam sa nu mai faca asa, ea ii dadea in continuare, o lasam sa-si faca dablaua ca nu dadea tare si i-a trecut in timp....
Roxy mamica fericita de Diana (20.04.10)
www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu30 Alina eu nu pot descarca retetele puse de tine pe mail-ul comun. Este a doua oara cand incerc. Ruxi super fericita de Alexandra Maria si Alexandru Andrei - 2 mai 2010 |
Buna!
Imi cer scuze ca nu ti-am raspuns pana acum, dar n-am avut internet.
Folderul de pe mail cu retete e arhivat.
Nu merge sa-l descarci
Dupa ce-l descarci il dezarhivezi.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
Mai am de citit din urma...cred ca diseara, ca s-a trezit Justina.
Blogul fetelor!
lenabum spune:
dragelor va multumim pentru felicitari
nu asteptam neaparat felicitarile dar sa stiti voi ca eu ma bucur pentru fiecare bebe cand mai face ceva,cand este bine si imi plange inima pentru fiecare atunci cand sunt probleme(poate sunt eu mai bleaga si ma simteam bine langa voi)
va pup pe toate si va urez multa sanatate si pui sanatosi
fericita mamica de florian cristian 21.06.1998 si mica, BIANCA MARIA 09.06.2010
pozici
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family
aleesicoo spune:
Lena asa sunt si eu ma bucur pt orice chichita pe care o face
mie una imi plac f mult postarile tale si as vrea sa te simti bine in continuare
r_ocsy spune:
Buna seara !
Maribell : mie imi place Sonia
Cris : astazi a fost prima zi cu bona in casa si vreau sa va zic ca a fost compatibilitate 100% intre ele si pentru prima data in 10 luni pot sa zic ca mi-am baut si eu linistita capuccino fara sa ma deranjeze nimeni si zgaindu-ma pe pereti ! Wow ... uitasem cat e de bine sa stai fara sa faci nimic .
Timp de 4 ore s-au jucat, au povestit, AU DORMIT ( si uite asa s-a demontat teoria soacrei mele si a lui Florin ca fata nu vrea sa adoarma decat cu mine ... e clar, copilul simte pe cel care are rabdare ), au mancat ... ce sa mai zic, Sofia a acceptat-o din primul moment, maine pot sa ma duc linistita sa imi rezolv treburile .
Programul de somn in mare e cam asa : trezire 6:30-7 , somn ora 10-11:30 si din nou 15:30-17, seara 20:30, cel tarziu ora 21; avem si zile in care nu respecta programul
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
citat din mesajul lui veronicach fetelor...mai am 2 nelamuriri 1.pot sa- dau lui M lapte de soia bio?(mai nou e alergic la proteina vaca)vreau sa-i dau intre mese. 2.pot sa-i dau nuca de cocos/lapte de cocos? editez 3. are civa cartea Bolile copilariei - Preventie si tratament e de folos? mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 bebe |
intrebari prea complicate pentru mine ... sunt in ceata
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
rosanne : wow ... primul molar ??? Sanatate micutei
Oanarus : cum ai reusit sa il faci sa adoarma iar in patutul lui ? Ma bate si pe mine gandul sa o reobisnuiesc cu el dar inca nu am incercat, mi-e groaza de urletele ce vor urma cand se va trezi si nu va mai fi mami prin preajma
Si ce mai vroiam sa zic : si eu citesc postarile fiecarei fete, indiferent ca scrie mai des sau mai rarut si ma bucur de orice poveste, asa ca sa nu aveti impresia ca nu va baga lumea in seama ; iar la intrebarile la care nu stiu raspunsul nu ma bag !
Mary : acum ma ocup de rugamintea ta
Ioanact spune:
Buna seara!
Tot m am pb cu netul..dar am reusit sa citesc cate ceva:
lenabum FELICITARI Biancai pt dintisor!
nana o sa intru si eu pe mail sa vad retetele. (asta daca n-o pica iar netul) Multumim ca le-ai trimis pe mail!
citat din mesajul lui cris_09 Chiar:cate ture de somn au copilasii vostrii ziua? Sebi cand se trezea la 8 avea 2 ture de somn bune,de la 11-13 si de la 16:30-18:00,iar noaptea de la 22 la 8 cu o trezire la 3. Dar acum ca se trezeste la 6,la 9:30-10 i se face deja somn,doarme pana pe la 11,si mai baga odata somn de la 14-16,iar seara la 19 deja e rupt,dar daca il culc atunci la 21 e in picioare si nu mai adoarme pana la 1 noaptea. |
Cam asa doarme si Justina (exclus perioada eruptiei dentare, adica noptile astea, o chinuie dintisorul nr 7 ):
- pe la 6-7 dim bea lapticul (uneori si la 3-4 dim) apoi doarme pana la 8-9, m doarme o repriza odata cu Ioana 12-13:30 (ea s-ar fi culcat m dvm dar o tinem treaza pana vine Ioana de la gradinita, ca sa le culc pe amandoua sa am timp sa m fac si altceva), si m doarme o repriza dupa amiaza: 16-17:30,18..la 20 cel tarziu 20:30 adoarme (somnul de noapte).
Blogul fetelor!