Floricele de Liliac - mai_iun '10 (54)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Multumim pt. retete, o sa imi fac si eu timp sa le studiez mai amanuntit ca acum am aruncat un ochi pe titluri doar.

Cine mai e interesat de retete mai sunt pe dinodanypunctro o gramada, le gasiti la retete diversificare , eu le-am luat de-acolo unele dar trebuie un pic adaptate ca mai sunt si o gramada de chestii interzise printre ingrediente, acum fiecare le poate adapta in functie de ce da copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

imi puteti da si mie adresa unde sunt postate retetele si parola, please?

Mergi la inceput

Ale ti-am dat PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

multumesc Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

SALUTARE GAGICI......

IERI AM PAPAT PT. PRIMA DATA CIORBITA CU FICATEL DE RATA.....ce ne-.a placut, iar azi tocanita de rata.chiar nu stiam cat de frageda e rata in comparatie cu gaina de tara.cred ca rate o sa ma apuc sa cresc

MARY ITI MULTUMESC MULT, ESTI O DULCE
iar cat priveste mailul cu info despre lp, nu te mai scuza atat.oaree nu pt asta este forumul asta...ca sa impartasim experiente proprii sau nu, informatii...etc?????
daca nu aflam de aici unele info...de unde atunci, doar nu o sa incepem sa ne cenzuram.....cred, de fapt vreau sa cred ca suntem prietene si toate la un mom dat am avut de invatat ceva de la celelalte in acesti 2 ani....eu una am invatat o gramada de la voi si vreau sa invat in continuare....dar necenzurat.chiar daca mai sunt si informatii care nu corespund cu ce cred unele dintre noi....tocmai asta e frumusetea....suntem diferite, gandim diferit....si deci avem ce invata pt ca nu suntem niste roboti care executa ordine si fac totul identic,suntem mame cu caractere diferite, cu idei diferite......ok, gata...am incheiat

ARTU PE LA SF LUI IULIE AM DPN-UL
NANA EU AVEAM PREGATIT NUME DE BAIETEL....NICHOLAS ANDREI, SAU NICHOLAS MIHAI, dar pt fetita.....trebuie sa mai caut.
dar cumva si voi lucrati la bebe 2???? daca da....mult succes !!!!
ALESICOO ITI MULTUMESC MULT.....
BUBU MERCI ESTI O DULCE

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

si......BOMBA cu 22 s+
GALERIA ZAMBETELOR

FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE

PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

Fetele nu am mai intrat pe facebook de vreo 2 luni si nu mai tin minte care dintre cele 3 parole este buna.
Please sa imi dati PM cu parola corecta sa mai pot vedea ceva pozici proaspete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

FELICITARI BIA PT PRIMUL DINTISOR !!!!

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

si......BOMBA cu 22 s+
GALERIA ZAMBETELOR

FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE

PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

Gata Maribell, am reusit
merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Lena : felicitari pentru primul dintisor

Iar legat de felicitarile de eu una consider aniversarea de un an mult , mult mai importanta de sarbatorit si felicitat ... astept cu nerabdare sa felicit primele floricele pe data de 25 martie , si sper sa nu ratez cu urarile nici o floricica de liliac ... cel putin asa mi-am propus, sper sa si reusesc ca din aprilie incep serviciul .

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Fetelor,vreau si eu parola de pe FB pls!
Multumesc!
Il culc pe miezos si revin!

Cristina,mamica lui Sebastian Mihai,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Bazar umanitar pentru David si alti copilasi speciali

Mergi la inceput