Floricele de Liliac - mai_iun '10 (54)
Raspunsuri - Pagina 13
lenabum spune:
nana ai dreptate,poate bisericute,poate cine se aseamana se aduna, dar am ajuns noi, care ne-am bucurat de trecerea fiecarei zi,saptamana,luna din viata micilor noastre floricele,acum sa treaca zilele si sa nu ne mai felicitam copilasii
stiu au iesit dintii la aproape toti puii,dar au mai ramas si catziva care dabia acum le-au rasarit,lor nu le mai trebuie felicitari(daca are al meu ce nevoie mai am de altu)
sa stii ca vorbesc in general despre noi toate,nu de cineva anume
ai dreptate timpul este mai putin,dar uite asa ,azi putin maine putin o sa ajungem sa nu mai putem comunica,pt ca daca nu te asculta nimeni ce rost are sa te trezesti ca p............ in targ
va salut dragi prietene
fericita mamica de florian cristian 21.06.1998 si mica, BIANCA MARIA 09.06.2010
pozici
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family
aleesicoo spune:
hello duamnele mele
Maribell, eu iti scrisesem un msg pe FB, si nu stiu din ce cauza nu a mai ajuns la tine dar iti pot spune aici :
FELICITARI PT MICUTA PRINTESA!!Sa fie sanatoasa si sa fiti cu totii sanatosi si fericiti!!
Cris, mai ai voce??? k nu te auddddddddddd
Lena, mai ai cafeluta?? cu toate ca nu beau cafea acum imi trebuie clar. Donsoara mea s-a trezit azi noapte la ora 02.00 si pana la 05.00 a povestit un pic din copilaria ei apoi ne-a controlat in gura daca avem rosu in gat, pe la ureki sa nu cumva sa facem otita
referitor la discutiile despre LP, LM eu cred ca ar fi mai bine sa nu se mai vb , pt ca mereu vor fi argumente pro si contra si de aici se isca "neplacerile"pe acest forum
Nana, ai dreptate nu mai este timpul cum era inainte asa de darnic dar eu mai vb pe mess cu cateva dintre fetele care erau active si unul dintre motive pt care nu mai scriu este acela ca ceea ce spuneau ele ori era blamat ori nu era luat in considerare msg , asa ca usor usor se retrag.
Si din cauza certurilor care au fost aici in care daca cineva indraznea sa isi spuna parerea "era mancat"(am citat)daca nu era de acord cu restul fetelor
va doresc un sfarsit de weekend linistit!
Anamaria suntem alaturi de tine si ne rugam pt micuta voastra!
Alinutzaa spune:
Salutare
lena multam de cafea. Imi prinde tare bine, ca fii-mea am impresia ca isi face antrenamentul pentru programul de discoteca de mai tarziu.
A cazut lata pe la 8 jumate si s-a trezit la 11 proaspata ca roua diminetii. Dupa care na....program de discoteca pana pe la 3 si ceva.
aka ai primit voucherul pentru spectacolul din 26?
Madamar wrapul meu este neelastic, este din bumbac tesut, iar Sisi a mea are in jur de 8 kg...cred....habar n-am ca abia marti ajungem la doctor. Dar ca sa iti faci o idee, l-am legat chiar si pe Tudor in el si el are vreo 17 kg. Nu a stat mult in el, cat sa se prosteasca nitel in timp ce eu intindeam niste rufe dar ....a stat si chiar comfortabil.
Sa stii ca bebe se incalzeste destul de mult de la apropierea corpurilor. De exemplu vara trecuta, eu o scoteam pe Sisi afara in wrap (altul decat cel de acum, era subtire si era elastic) doar in pampers si cand ne intorceam acasa eu aveam tricoul ud in zona in care statusem lipite. Acum nu stiu cum este cu un strat mai grosut pe spate, ma gandesc ca ceva ceva de cald tine, ca nu are cum altfel.
Da, m-am invatat cu legaturile, nu imi ridica nici un fel de probleme. Acum pot chiar sa fac legatura incrucisata pe sold cu Sisi in brate. E doar chestie de exercitiu.
Scuzati, acum trebuie sa fug ca vrea fii-miu sa se uite la Adibou si ma tot trage de pantaloni.
fetele si floricelele
n_a_n_a spune:
Da Lena, ai dreptate in ceea ce spui; si eu bat tot acolo, insa mentionand ca acest lucru este perfect normal si previzibil. Eu sunt prima care recunoaste ca nu excelez la capitolul felicitari . Ah, si sper totusi sa mai ramana un "bravo" si pentru primul nostru dintisor , chit c-om trece la "scutece" pe-atunci .
Alesicoo, da-mi voie sa recunosc ca varianta cu certurile e mai usor de acceptat, ca-i mai "picanta" decat mica mea observatie cu tenta sociala . Fetele cu care tin eu legatura nu mai intra din lipsa de timp, si pentru ca prefera sa faca altceva in putinele momente libere (somn, un film, o carte, discutie directa cu cineva cu afinitati) - adica si-au pierdut interesul pentru forum. Vezi? Fiecare "bisericuta" cu motivele ei .
Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare
pozici
n_a_n_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo Nana, eu am citat spusele lor ALEin mandra de KARINA(01.06.2010) |
Sunt sigura ca e asa cum spui . Cum am si scris, fiecare "bisericuta" cu motivele ei.
pozici
bubu30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Madamar bun gasit! Se pare ca terenul se mentine inflamat, oricite exemple am avea ca viata e numai una, ca trebuie sa ne-o facem frumoasa, si ca pentru fiecare din noi si din copiii nostri, cel mai important este sa fim sanatosi. Mea culpa: eu am primit si trimis mai departe acel mail despre laptele praf - si nu a fost pentru a rasuci cutitul in rana nimanui. Iar daca e o prostie si scris de un necunoscator nu e vina mea: am crezut ca face trebuinta cuiva. Imi cer scuze daca acel e-mail a reaprins spiritele, zau ca nu asta a fost intentia mea. Mi-am permis sa il sterg, pentru a nu mai irita pe nimeni, si de-acum ma voi gindi de doua ori inainte de a da forward unor emailuri catre adresa mea de "burtici" - nu l-am trimis in mod ostentativ, repet!!! Speram sa fie ascunsa undeva "securea" aceasta, dar se pare ca de fiecare data apar razboinici. Inca o data: SCUZE! nu asta a fost intentia mea, iar cine ma cunoaste cu adevarat, crede asta! Mary, lui Mateo, |
Mary in primul rand nu trebuie sa iti ceri scuze ca mie nu mi se pare ca ai gresit cu nimic, chiar daca tu ai trimis mail-ul mai departe. Sincer nu stiu de ce te scuzi pt. ca eu nu am facut nici o referire la tine .
Mie nu imi plac disputele si nu intru pe acest forum ca sa ma cert sau sa discut in contradictoriu cu nici una dintre fete, ci intru ca sa ma informez si sa invat din experienta altor mamici si culeg doar ce ma intereseaza si ce mi se pare bun din ceea ce citesc.
Nu retrag nimic din ceea ce am scris ieri, pt. ca nu suport prostia, dar nici nu mai deschid subiectul despre informatiile din mail pt. ca unul din motto-urile mele favorite este ”Nu iti pune mintea cu prostii ca o au odihnita” si cei care scriu asemenea mail-uri au mintea odihnita si mult timp liber.
Asa ca din partea mea sa stii ca nu se mentine terenul ”inflamat” si nici nu ma consider unul dintre razboinici pt. ca chiar daca nu s-a observat eu nu raspund deloc la postarile in care se discuta despre LM versus LP, sau la alte discutii aprinse pt. ca timpul meu este ff pretios, avand in vedere ca trebuie sa ma ocup de 2 copii nu de unul si ar fi pacat sa rapesc din timpul pe care trebuie sa il petrec cu ei ca sa fac lucruri neconstructive.
Eu m-am legat strict de ineptiile scrise de acea (acele) persoana (persoane) din urmatoarele motive :
1. predau la facultatea de farmacie si la facultate de nutritie si dietetica si cred eu ca stiu ceva despre medicamente si droguri, dar si despre principiile nutritive
2. am facut acele observatii in ideea ca alte mamici de floricele de liliac care dau LP si au citit mail-ul ar putea fi ingrozite si am vrut doar sa subliniez ca exista niste informatii total eronate in acel mail care nu trebuie luate ca veridice
3. daca persoana care a scris mail-ul era din grupul nostru imi muscam limba si nu scriam nimic pt. ca nu imi place sa ma cert
n_a_n_a spune:
Am reusit sa trimit retele pe mail-ul comun; bonus pentru intaziere o a opta reteta (cea de la pranzul de azi). Daca feedback-ul va fi bun, o sa mai trimit - poate totusi vi se vor parea prea "radicale"; scopul meu e ca pe cand vom merge la mare sa putem papa totusi cate ceva din meniul restaurantului, sa nu fiu nevoita sa-i gatesc zilnic... Cu mici ajustari, retele sunt potrivite si pentru adulti.
pozici
bubu30 spune:
Maribell am uitat sa iti spun felicitari pt.
Artu multumim sunt bine puiutii mei, avem acum o perioada foarte ok, sunt cuminti, si-au revenit si cu mancarea, si imi place tare mult cand vad ce bine comunic cu ei acum si cum ne intelegem de minune, si ma ajuta si in cura de slabire tare bine la cata miscare ma supun
Tie iti dorim sanatate multa !
Chiar vroiam sa te mai intreb daca Sabina si-a mai dat drumul la umblat singurica ulterior ? (am vazut filmuletul cu primii pasi) sau a aparut frica ?
Rocsy nu am mai pus poze din mare lipsa de timp, dar sper macar pana fac 1 an sa imi fac timp.
Nana eu drept sa-ti spun nici nu am cautat decat in Germania , gandindu-ma ca acolo se fac, si am dat pe 2 bucati 700 de euro plus 70 euro transportul.
lenabum spune:
va pupam pe toate
imi pare bine ca ,cafeluta mea v-a inviorat si v-a placut,adevaru este ca azi am facuto buna rau
fericita mamica de florian cristian 21.06.1998 si mica, BIANCA MARIA 09.06.2010
pozici
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family