Floricele de Liliac - mai_iun '10 (54)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Anamaria multa putere sa mergeti mai departe si sa va ajute Dumnezeu sa invingeti boala.

Maribell felicitari pentru fetita. Si sarcina usoara in contiunuare. Mai aveti de lucru la casa?

Noi avem deja 4 dinti si al cincilea tocmai a spart gingia. La fiecare dinte iesit s-a lasat cu muci dar acum parca nu ii mai trec. Am tot pus picaturi de nas si s-au mai redus dar de trecut nu trec in totalitate si deja mi-e mila de ea ca nu mai suporta nici atata ser in nas si aspirat. Noi acuma ne cautam echilibrul sa mergem in picioare dar nu prea il gasim, asa ca mergem mai timid in continuare de manuta.

Dupa lungi cautari pe nea google am achizitionat si noi scaunul de masina. Voi cum il montati cu fata la directia de mers sau ca si scoica? Nadia nu mai vrea sa stea deloc ca in scoica si in plus nu prea mai ii incap picioarele asa.

Eu una citesc ce scrie fiecare si multe dintre postari imi sunt de folos ca invat ceva nou, dar mi-e greu sa raspund de fiecare data sau sa nominalizez chiar daca am ceva de spus, ca asa cum a spus Nana timpul e asa de scurt, abia daca mai am timp de o carte sau de un film bun, si dupa ce adoarme picea de cele mai multe ori imi petrec timpul cu sotul meu si nici nu mai deschidem laptop sau TV, asa ca uneori abia imi fac timp sa citesc din urma ce s-a scris.

Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Seara buna, fetele!

Sincer, eu sunt una din fetele care scriu, care raspund acolo unde se pricep si pot ajuta cu un sfat/parere/incurajare, recunosc ca stau prost la capitolul felicitari, dar nici nu astept de la nimeni asa ceva, desi ma bucur de fiecare data cand le primesc, la fel cum nu ma supar daca nu sunt bagata in seama, pana la urma atunci cand am avut nevoie de un sfat, cand am strigat dupa ajutor, l-am primit, atat de la fetele care scriu cat si de la celelalte si pt asta va multumesc
Nu stiu cu ce sunt mai de lauda fetele care doar citesc si iau ce li se potriveste de aici, fara sa ne impartaseasca din experienta lor, dar nici nu blamez pe nimeni, fiecare cu alegerea/motivele ei, insa mi se pare un pic deranjant sa aud ca cele care scriu scriu numai "intre ele", pana la urma am putea foarte bine si cele care am ales sa scriem sa n-o mai facem aici, in fond exista si pm, daca ne-am fi propus sa marginalizam pe cineva..Parerea mea doar.. Cred ca nu sunt foarte coerenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

LENA felicitari pt dintisor!

In legatura cu felicitarile subscriu la cele scrise de Rocsy,abia astept sa se dea startul pe 25 cand primele floricele vor implini PRIMUL ANISOR

Fetelor,am si eu o intrebare: Eliza se ridica de vreo saptamana in picioare dar dupa un timp uita sa se tina ,isi da drumul pe spate si cade in gol.S-a intampat de cateva ori si acum am asa o frica ,cum o vad ca se ridica merg si stau in spatele ei.Dar mai e o problema ,acum se ridica incontinuu nu mai vrea deloc nici in fund,nici de-a buselea cum o pun pe jos cum top se agata de ceva si se ridica,deci alceva nu mai fac decat sa astept in spatele ei.Mai sunt bebei care fac asa?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Back!
Buna seara!
Maribell multumesc de parola!Ca nume de fetita(ma bag si eu),mie imi place Daria,iar baietel:David(nana)
Sanatate multa lui Tony,liniste tie,si sotului spor la treaba,sa va mutati mai repede in casuta voastra
Lena mie mi-ar fi trebuit vreo 3 cafele de dimi,(dar nu am avut tp sa intru pe net)ca ne suna socrela disperata,la prima ora,de am zis ca arde
Felicitari Biei pt dintisor!Smalt sanatos!
Nana,don't cry 4 me!Ne-am distra,chiar daca nu a batut Steaua,important e ca nu au luat bataie!ahhhh,mi-a placut mult,data viitoare vreau in peluza nord,sa fac galerie de'adevaratelea,ca un suporter adevarat ce suntRobett a zis ca nu sunt sanatoasa,nu imi vazuse fata asta
Am aruncat si eu un ochi peste retete,tare interesante,mi-au dat balele in coltul gurii la tocanita cu ficatei
Eu nu i-am dat pana acum piper,boia.......
Ale ma auziiiiiiii??????????
Bubu multumesc de site1L-am salvat la favorite
Orice reteta noua e binevenita,am zile cand ii gatesc cu mare placere,si imi vin o gramada de idei,combinatii in minte;dar am si zile cand imi vine sa-l dau pe sarmale(Vb lui Alesico)
Rocsy si-a inceput treaba bona?Ai emotii pentru intoarcerea la servici?
Flory noi cu opthamosone am scapat de muci cand am avut probeleme.Ni l-a recomandat de la ORL in urma consultului.
Sorana esti suficient de coerenta pentru ora asta

Noapte buna!

Cristina,mamica lui Sebastian Mihai,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Bazar umanitar pentru David si alti copilasi speciali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Buna dimineata dragele noastre,

Uite cum discutiile despre ”guralivele” si ”tacutele” forumului ma scot si pe mine din carapace...

Foarte rar am mai ajuns sa scriu pe forum in ultimele doua luni, dar fac eforturi sa citesc tot ce vorbiti voi aici si, la fel ca si celelalte fete, sa ”absorb” tot ce e util... Si sunt o gramada de informatii pretioase pe care le impartasiti aici!

Intradevar, nu-i corect ca unele sa facem doar pe ”sugativele”, iar altele sa consume timp scriind atatea raspunsuri, dar nu toate suntem la fel de pricepute in a ne gestiona cele 24 de ore ale zilei...

Cum spunea si Nana, pe masura ce floricelele noastre isi deschid petalele, avem tot mai mare nevoie sa le fim alaturi si, implicit, tot mai putin timp pentru noi si micile noastre placeri (ne)vinovate... Dar asta nu inseamna ca n-am vrea sa putem fi mai active, daca am sti cum...

Am vorbit doar pentru mine, de fapt! Dar punand totul la persoana I plural mi s-a parut ca sunt mai bine protejata de apartenenta la un ”grup”...

Multumim fetelor care se gandesc la noi si la foarte apropiata noastra aniversare... Noi suntem in pline pregatiri, vom merge acasa - la Timisoara - sa sarbatorim evenimentul in familie. Promit ca voi povesti cu amanunte (si poze) cum a fost...

Mazarichile sunt ca doua dinamite proaspat detonate, nu ne lasa sa respiram nici cand dorm, noaptea se trezesc cu randul si se ridica imediat in picioare de unde concerteaza ca lupii la luna, ziua nu stau locului o clipa si, desi inca nu merg singurele, au o viteza la mers pe langa mobile ca abia tinem pasul cu ele!

Va pupam pe toate, va felicitam pentru toate progresele si pentru fiecare dintisor, un pupic mare pentru burtica roz a lui Maribell si... imi sunteti dragi tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

buna fetelor,

mor de ciuda ca am scris un mesaj kilometric si l-am pierdut
pe scurt ca nu mai am rabdarea sa-mi aduc aminte tot tot ce-am scris

cris ne-a trecut bubita si ne-a iesit si un dintisor,urmatorul e pe aproape....multumim de intrebare

lena felicitari pentru iepuras

maribell,nu eram sigura ca am inteles bine asa ca te felicit acum,felicitari pentru fetita,sa fie sanatoasa si sa stea la mami in burtica pana la 40sapt

nana eu o perioada n-am mai scris pe forum din cauza disputelor care s-au lasat cu jigniri....eu cred ca este bine si chiar constructiv sa existe pareri pro si contra,e normal sa fie asa,insa cu bun simt....si da de multe ori n-am fost deacord cu anumite lucruri care s-au scris dar tocmai in ideea de a nu crea vreo cearta n-am zis nimic,ceea ce sincer mi se pare un fel de cenzura,nu esti de acord cu majoritatea vorbesti cu peretii....nu sunt de acord cu bisericutele si nu cred ca e ok,avem multe de invatat unele de la celelalte si poate ca in anumite privinte mi-am schimbat parerea asupra unui lucru datorita unei persoane total diferite mie care m-a luminat.....si nu de multe ori am cerut un sfat/parere,n-am primit nimic,drept pt care am cautat pe google,am intrebat in dr,stg si mi-am rezolvat problema/dilema

aly nu cred c-ar trebui sa-ti faci probleme,si eu la inceput ma intrebam daca e ok sa stea toata ziua in picioare insa nu aveam ce face,o puneam in fund ea top in picioare,probabil e ceva nou pentru ei si le place foarte mult,acuma ce sa mai zic ca toata ziua mergem prin casa de manute sau cu hamul,cand sta in fundulet si se joaca e minune,probabil de-aia si are 2 reprize de somn ziua iar noaptea imi doarme 12h fara probleme....cu lasatul pe spate nu-mi pot da cu parerea ca fii mea e fricoasa,tot timpul cauta un punct de sprijin,n-am vazut-o sa uite niciodata

pupici,noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Si un mesaj publicitar...

Am de vanzare doua perechi de ghetute de primavara, marimea 17, noi. Ghetutele sunt marca Melania (o firma romaneasca ce produce incaltaminte de piele pentru copii, de o caliatte extraordinara), sunt de piele interior/exterior, cu umflatura speciala la mijlocul talpii, pe interior, pentru prevenirea platfusului...

Pretul lor, in magazin, este de aprox. 100 lei perechea.

Fetelor le-au ramas mici pana sa apuce sa le poarte, din cauza vremii reci de pana acum. Nu le-au purtat decat 1 data, in interior, cateva ore, la un botez.

Daca sunteti interesate, le fac si o poza.

As vrea sa le vand cu 60 lei perechea, ca sa nu ma ”bata” sotul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Seara buna,
Ioana - eu sunt necajita de tare multa vreme de o ...micoza, zice-se si nu am alternativa, decit medicatia foarte agresiva, anti-fungica. Sper sa am nervi si rabdare de otel, si mai ales sa rezist mincarimii ce ma termina nervos. Zic asta ca sa stii ca nu esti singura care are de infruntat cu rabdare, o problema.

Rocsy: Felicitari, ma bucur ca ati scapat, si dupa numai putin timp! la noi inca mai apar cite 1-2 la 3 zile. Ce contine Advantanul? dai un link pe PM, te rog? Noi mergem pe Avene, gel si trixera.

Nana - ai emailul in inboxul tau.
Da si la mine retetele, daca citesti aici;).

Alina - multumesc pt raspuns, esti mereu o dragutza.

Ok Ruxy, am inteles - scuze mi-am cerut pentru ca am enervat cu fwd-ul meu... si n-o sa mai fac!
Am intrat pe dindany si unele-s chiar interesante. multumim!

Azi spre ex am citit un mail cu informatii despre riscul la care suntem expusi (totusi), in urma evenimentelor de la Fukusima, insa l-am trimis numai catre mamicile ale caror adrese le aveam si nu direct pe mailul comun, ca doar nu am citti eu in stele ca e asa... ideea centrala este ca pericolul nu e trecut... si sunt de evitat ploile din perioada urmatoare.

In ceea ce privesc vesnicele polemici si "agresivitati" din "tabere", voi incerca si eu, ca si multe alte fete care-au fost mai vocale pina acum (Artu, Vivela, Theo - ne lipsesti), sa raspund doar acolo unde-mi este ceruta parerea, sau daca-mi este ceruta.

PAROLA DE FACEBOOK as vrea-o si eu...

Sorana: si eu sunt de aceeasi parere cu tine!

Carla sugestie pentru a-ti face "marfa" mai usor vandabila:) : posteaza poze pe FB cu vizibilitate numai catre cine crezi ca ar fi interesat de ghetute.
Referitor la marimi: eu nu stiu cind o sa invat chestia asta, cu marimile la papucei... i-am cumparat marimea 22 - ca asa mi s-a recomandat, fara copil dupa mine, si i=s mari... iar marimea 21 de la alta firma i-s cam mici...
Acum poarta un 18 care-i este bun, cu exceptia momentelor in care tati uita "limba" nescoasa si constata ca nu ii mai intra papucii:)).

Acum ma retrag...

Mary, lui Mateo,

Mergi la inceput

Buna dimineata! CAFEA PENTRU TOATA LUMEA

Taty-ana mersi de raspuns Felicitari pentru dintisor. E primul?

Mergi la inceput

Noi am fost sambata la terme,Eliza a fost foarte incantata s-a balacit de zor.Pun si cateva poze pe facebook in cursul zilei,cand doarme mandra.

Carla spor la pregatirile pentru marele eveniment,sa iasa cum doriti.

Artu multa sanatate!

Mergi la inceput