Mamici si Gravidute Italia -97-

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

cum asa petro? (bag si eu oki mari)n-am emoticonul la indemana..
n-ai pus capacul bine sau cum?
si mie mi s-a intamplat odata ...din neatentie sa nu-l pun bine si sa izbucneasca, da' deh frica si tremurii tii inteleg, cu atat mai mult ca era stefi in prejma..

dar va spun sincer ca eu numai cu ea imi fac treaba.. as fi moarta fara ea...

dana scuze da ce inseamna RMN , poate ai spus

revin ma duc sa pun picia la nani caci pana nu ma vede si pe mine adormind nu se lasa..ieri chiar am dormit si eu cu ea

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania , mami de Stefania (22.12.07)
Stela, stelina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Am pus sa fac supa ... 3 pulpe de pui, un cartof, un morcov, ceapa. Apa cat trebuie, inchisa bine. Nu stiu de ce. Cand am reusit sa ma apropii de dezastru am vazut ca i-a sarit o supapa de la locul ei. Aia www.rendishop.com/index.php/products/detail/02046WVW6Q6/LAGOSTINA-PENTOLA-A-PRESSIONE-MIA-LT5" target="_blank">neagra, de guma, langa chestia aia rosie care se ridica. Booo ... s-o fi slabit, de la uzura, nu stiu.

Bine ca nu a fost mai rau ... ca si daune numai mizerie, ca era zeama peste tot, pe pereti, pe dulapuri, aragaz etc. Sperietura insa a fost mare. Pana acum nu am avut nici un incident cu ea si o folosesc si eu des (cam 1 pe sapt.), e utila. Acum m-a luat frica, o perioada o sa stea pe tusa ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare la ceas de seara. Ce urat e la noi...
abramburika, urata sperietura.Cred ca nu mai dadeam prin bucatarie vreo 2 ore . Eu cand am folosit prima oara oala am zis ca e bomba cu ceas . Ii faceam lui L la inceput in ea legume, dar nu am mai folosit-o de mult. Voi ce gatiti in ea?Mie mi-e teama sa gatesc chestii pentru noi, ca daca pun carne face spuma, si tot asa..Dar sunt tentata, avand in vedere ca cica alimentele isi pastreaza proprietatile. Pacat ca face asa zgomot
danangie, cred ca esti dezamagita ca nu ai facut rmn-ul, nu?programarea cealalta o mai ai?Dar ce are ceza si Rmn-ul? Ce a zis pediatra, ati fost? Sanatate lui Alessio, sper sa doarma bine toti muschetarii noaptea asta.
slimatei, te rog ca data viitoare sa dai si niste batoane dietetice pe langa briosele alea
roxali, harnica azi.
Nu mai tin minte cine ma intreba de impartasit. Da, am fost duminica si m-am cam enervat pe popa. L nu vroia sa ia impartasania si urla. Si popa: asa e daca il aduceti rar (adevarat, dar nu mi-a placut tonul )Oricum, de fiecare data L plange, cred ca nu-i place fatza popii

Azi a fost tot neplangacios L cu dadaca, ma bucur pentru ca data trecuta a cam plans.

Gianina, mamica unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna fetelor!

FELICITARI GEORGYIULY! SA AJUNGI CU BINE ACASA SI BEBE SA FIE SANATOS , SA DOARMA NOAPTEA SI SA PAPE BINE! REFACERE RAPIDA SI TE EASTEPTAM PE BARICADE AICI CU NOUTATI!

V-am neglijat un pic Dar motivat! am fost sa-i cumparam piciului incaltaminte ptr vreme calda. Greu sa gasim ceva in care sa-i intre lui painicutzele de labutze!

Azi am fost si mi-am facut pedichiura si in rest am mai calcat 2 bluze si juma de fusta . pe urma Ricky s-a agatat de fusta mea si n-a mai fost chip sa fac ceva. e super miorlait si ma vrea doar pe mine!

Cat despre vacanta , nu va inchipuiti ca mergem in cine ce stie ce loc. Mergem in vizita la prieteni in Kuwait. Acolo sunt acum vreo 28 de grade si deci vom petrece destul de mult timp la club la piscina , ne vom plimba pe plaja etc...Alte chestii acolo nu prea ai ce face. maxim sa bantui prin malluri , sa mergi la zoo sau la un centru de distractii. Important ptr noi e sa ne bucuram de soare si de compania bunilor nostri prieteni (au si ei un baiatel de 2 ani).

AMBRAMBU - ai grija cu oalele alea zburatoare! bine ca n-a fost mai rau! peretii si mobila se curata!

Ca tot vorbeati de kg..ca sa nu fac nota discordanta, am pus si eu juma de kg . Nu stiu daca de la prea multa ciocolata sau de la anticonceptionale...Oricum..inca nu se cunoaste. Sunt inca in limitele normale ( greutatea mea variaza in functie de anotimp de la 57 la 59 kg, acum am 57).asa ca nu ma plang. eu cand vad ca iau ceva peste scot biscuitii de la micul dejun, ciocolatica de la ora 15 si desertul de dupa cina si daca simt nevoia de dulce mananc banane si batoane de cereale din alea cu un stratulezt de ciocolata dedesubt. Beau ceai verde la greu si folosesc zahar doar dimineata la cafea ( din ala brun). Apa cat pot...si miscare cat mai multa dar de asta avem toate parte grazie strumfilor nostri

Va pupic pe toate si va doresc o seara placuta. sper sa intru cat mai curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Salut!
Azi sunt cam plouata..cred ca vremea urata e de vina..
Astazi a fost a 3-a diminiata cand Edi se trezeste la 5 dimineata fixxx si plange de colici.. In rest acneea s-a intins acum si pe gat, urechi si juma de cap.. mama ei!
Dana, am fost la farmacie si n-a vrut sa-mi dea nic fara reteta.. tre sa merg la pediatru.. Imi pare rau de Alessio..
Abraburica, bine ca n-a bubuit in freza cuiva.. eu am frica de oala cu presiune tocmai pt ca am auzit povesti urate (poate-s doar povesti)
Va pup, poate revin mai tarziu cu mai mult spor.

Mergi la inceput

kemsy - tot ce tine se supe, ciorba, carnea mai ales. Racitura, rasol ... cam astea fac la oala cu presiune. Am auzit si de sarmale, da' n-am incercat. Cre ca o sa imi iau www.rotex.net/rotex-pentola-cottura-vapore-vaporiera-elettrica-dg1218.html" target="_blank">de ala de facut la vapori, mai putin periculos .

La ce biserica ati fost?

Mergi la inceput

laura, si L a avut acnee. Cica e de bine, ca e de la grasimea din lapte care e bun.
abramburika, la Pv am fost. Vaporiera era si in planurile mele...poate o sa cumpar.Nu stiu insa cat de gustoasa e mancarea facuta asa...
nafi, ce vacanta faina...club, piscina, rilax Cand plecati?

Raisa are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara,

STEF e rezonanta magnetica la coloana.

KEMSY pai nu stiu ce au facut ei acolo pe inauntru...daca au trebuit sa-mi puna niste fire nu stiu cum care nu "merg" cu RMN.....nu stiu...nu prea am inteles si eu.....oricum m-am ofticat....

PETRO am mai auzit ca din cauza uzurii uneia din supape....mai sari in aer. Eu pre bune daca o mai foloseam....naspa experienta.....oricum eu la ea faceam numai legume....

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Va plac bijuteriile?

Poftiti niste perle

Perle Bac 2009

Inima este cel mai important organ genital al omului

° Cu ajutorul cainelui Vitoria

Lipan si-a gasit foarte repede zacamintele sotului.

° In 1877 trupelor rusesti li s-apermis sa traverseze teritoriul Romaniei, impreuna cu tancuri si avioane, iar romanii le-au dat mancare si cazare contracost.

° Drumetii veneau la Hanul Ancutei pentru a minca si a bea vin din ulcicile noi ca alea vechi erau sparte!

° Un profesor intreaba o eleva:cine a scris poezia "Luceafarul" [] ...ea spune Tudor Arghezi.

° Scoala Ardeleana nu a avut propriu-zis sediu, din lipsa de fonduri austro-ungare.

° Alexandru Lapusneanu s-a tinut de cuvint atunci cind a spus:
"De ma voi scula, pre multi am sa popesc si eu!" Dovada ca azi cel mai intilnit nume este Popescu.

° Poezia "Sburatorul" de Ion Has Radulescu este un omagiu adus
aviatorilor romani.

° Mircea cel Batrin a fost inmormintat la Cozia impreuna cu umbra sa

° Dintre cele cinci scrisori trimise de Eminescu, prima este considerata a treia... In "Scrisoarea a treia" se desfasoara batalia de la Rovinari.

° Mircea cel Mare, care prima data a fost batrin, sta la un discurs cu Baiazid. Acesta il primeste politicos, dar cu obraznicie,
si-l face in tot felul, ca pe o albie de porci. Cind Baiazid il intreaba arogant "Tu esti Mircea?", domnitorul roman nu se pierde cu
firea si ii raspunde la fix:

> "Da-mparate! "

Pina la urma Mircea cel Mare,desi batrin il va ingenunchia pe trufasul otoman cu citeva proverbe si zicatori bine plasate.

Imparati cu care lumea nu putea sa se mai impace au venit si la noi in Romania si au cerut pamint si de baut, dar cum venirea s-a lamurit cu cine are de-a face si s-a dus de-a berbeleacul cu pleava
pulberata, c-au ramas doar citeva de bucati de eniceri si spahii
fugind, dintre care este amintita "inspre Dunare, o mina."

° La a-2-a parte a subiectului cerinta este compunerea unei scrisori catre o persoana imaginara pe nume Paula. Un elev raspunde (in scris): "Eu nu mai scriu scrisori pt k am internet... si pe Paula nici nu o cunosc!"

° Mihai Eminescu si-a intitulat poezia "Din valurile vremii..." vrand sa sugereze vremea si apoi nu a mai continuat titlul din nu stiu din ce motiv s-a razgandit si a inceput strofa I...

° Manole a pus-o pe Ana la zid si a inceput sa o... lucreze.

° Poema "Miorita" circula pe baza orala, adica nu a fost scrisa, din motive tehnice. In balada "Miorita" este vorba de trei ciobani care comploteaza impreuna sa-l omoare pe unul dintre ei.

Ciobanul "Mioritei" a spus ca la cap sa-i puie diverse categorii de
fluiere...

° Multimile de boieri exploatatori isi tineau banii numerar in pungi. Haiducii ii atacau si ii usurau de bani in toate baladele.

Ea lupta sa puna mîna pe...dragostea flacaului.

° Poetul îsi asteapta iubita ca împreuna sa cutremure o barca.
° Ion Creanga s-a nascut între anii 1887-1889.
° În romanul "Rascoala" personajul principal este poporul si marea masa a taranilor.

° Latina clasica este o limba moarta, care nu se poate vorbi decit in scris. Dupa caderea Imperiului roman, o parte din latina clasica defuncta a devenit bulgara. Limba romana are la baza latina bulgara, amestecata cu elemente de daca si o groaza de cuvinte slabe.

In secolul al XV-lea, limba vorbita de popor era considerata vulgara
si n-o vorbea nimeni.

> Prof: cum moare Dinu Paturica?
Elevul: ?
Prof: A murit intr-un mod simbolic?
Elev:?
Prof (NERVOS): Haide, mai baiatule, cum a murit?
Elevul (SPERIAT): L-A CALCAT CARUTA!!!!

° În cunoscuta baladă Miorita, sunt descrise câteva întâmplări în care sunt implicate doi criminali, o oaie turnătoare si un cioban care sochează prin prostia lui.

° Toma Alimos era viteaz pentru că cu o mână conducea calul, cu o mână îsi tinea matele si cu o mână se bătea cu Manea..

Împăratul avea o grădină si în fund un măr..

° Eminescu este trist pentru că nu a reusit să facă nimic în viata lui.

[:-))]

Raisa are nevoie de noi

Mergi la inceput

Neata si-o pt. cine doreste, cine pofteste!!

kemsy - mergi o data si la Lo la biserica, sa imi spui apoi de preot.
Bijutereaso, faine perlele .
Eu cred ca ies bune legumele la vaporiera, iar ca sa aiba gust, depinde cu ce le condimentezi ... un fir de sar, un fir de ulei etc. Dar oricum, sunt sanatoase.

dana - pana acum nu mi-a mai facut figuri, ca daca era asa, nu o mai foloseam. Dupa frica de acum, sigur nu o mai folosesc.

nafi - vacanta placuta!! O curiozitate: aveti bilete de avion sau "conduce" sotul???

ally - ce ai facut ieri cu epidurala? Cum te mai simti?

Mergi la inceput