Mamici si Gravidute Italia -97-
Raspunsuri - Pagina 14
LAlexandra spune:
Neata....repede, pana nu ma vede Ale
Noi suntem bine, dar eu sunt asa .... na, e vreme naspa afara.
Ieri am facut si noi 11 luni...imediat face anul...
Ieri de suparare ca nu am cu cine sarbatori cand va face un an de zile, adica familie, am fost sa ii iau un cadou (nu ca aveam bani de asta), si nu am gasit nimic frumos, decat un telefon care e de la varsta de 3 ani...da l-am luat...e tare interesant, dar bineinteles ca e pt varsta de 3 ani, nu pt 11 luni... ( e casa lui Topolino).
...asa ca astept sa imi dati iedi pt cadou de varsta de un an!
...si noi avem bilete sa mergem acasa in weekend...d-apoi nu stiu cum o sa facem, ca Bogdan inca nu stie daca ii da liber, ca in fiecare zi se schimba cate ceva...asa ca tot cautam variante cum sa facem...de mers-mergem, da inca nu stim daca sa merg doar eu cu piciul si sa stam o saptamana pana vine apoi B dupa noi...numai ca asa platim o gramada de bani - ca trebuie alta bilete...offf, offf.
...nu mai stiu ce am citit...
si nu ma mai lasa nici Ale...
printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!
AllyLaur spune:
Buna dimineata fetelor!!!
Nu am intrat ieri ca am ajuns acasa franta, efectiv nu eram in stare de nimic!!
Am facut ieri electrocardiograma si mi-au luat sange pt analeze...si vineri cand mergem la intalnirea cu anestezistul primim si rezultatele la analize . Sper sa fie totul ok si sa pot beneficia si eu de "putina" anestezie in timpul nasterii .
Acum sunt bine...ma cam seaca vremea de afara..ploua de 4 zile non stop...
Nu stiu de ce dar, 2 seri la rand (pe timpul noptii) am neste intepaturi grosznice pe jos la fiecare miscare, ridicare....
Cam atat despre mine\noi!!! Ca bebe Eddy este tot un agitat inrait!!
Va pup pe toate si revin...merg sa-mi aduc laptele cu Nesquik si bicuiti...care sigur face plaja acum pe aragaz...am uitat de el
Petro, cum te simti??? Greturile???
Ally , Eduard 37 sapt bebe
AMR 3 saptamani MAXIM !!!
AllyLaur spune:
Fetelor, eu daca nasc....pe cine anunt ca nu am nici un nr de tel ...???
Ally , Eduard 37 sapt bebe
AMR 3 saptamani MAXIM !!!
kemsy spune:
Salutare!!
Azi stam in casa, e prea urat afara si nu am mai avut chef de iesit
abraburika, poate o merg si la Lo. Aici e aproape, duminica in 15 minute ajung...dar, d-zeu sa ma ierte, nu ma inspira deloc parintele.
ally, eu nu-mi aduc aminte sa fi facut analize de sange pentru vizita pt epidurala. Adica in plus fata de cele lunare pe care le faceam oricum
LAlexandra, sunt multe jucarii faine pentru un an. Eu i-am luat un tambal mic , iar de Craciun o masuta educativa . Uite, intra pe eurekakids si vezi acolo.
Gianina, mamica unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)
Raisa are nevoie de noi
LAlexandra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AllyLaur Fetelor, eu daca nasc....pe cine anunt ca nu am nici un nr de tel ...??? Ally , Eduard 37 sapt bebe AMR 3 saptamani MAXIM !!! |
daca nu ti-l da una din fete ti-l dau eu pe al meu...dar mai tarziu, ca eu nu imi stiu nr de telefon
printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!
nafi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AllyLaur Fetelor, eu daca nasc....pe cine anunt ca nu am nici un nr de tel ...??? Ally , Eduard 37 sapt bebe AMR 3 saptamani MAXIM !!! |
ALLY - ai PM cu numarul meu de telefon!
nafi spune:
Ciao fetelor!
Aici e o vreme de cacao in toata regula. ploua cu galeata! ce vreme deprimanta! nici nu stii ce sa faci pe asa vreme!
Sotul s-a dus sa schimbe pediatra lui Ricky si medicul meu de familie. eu mi-am ales unul tanar si chipes! Macar sa am un motiv de bucurie daca ma imbolnavesc!
Kemsy - plecam pe 23 martie si ne intoarcem pe 29. asa ca in perioada aceea sa fiti cuminti si sa nu vorbiti prea mult ca sa nu am multe pagini de recuperat! Sper sa gasesti ceva de facut in casa, ca de iesit pe asa vreme...
ABRAMBURIKA - macar in vacanta sa ia si el o pauza! asa ca va fi doar pasager. mai ales ca mergem cu alta companie decat a lui.mergem cu Emirates din Venetia. ca e drumul mai rapid . doar 11 ore (ca facem o escala la dubai) !
Biletele deci le-am cumparat dar cu reducere, multumita jobului sotului. pret intreg ne costau vreo 2800 de euro , asa doar 400.
In rest noutati nu prea am. Ricky ne cam masacreaza noaptea si ne mai da si trezirea pe la 6 am Azi facea ciao ciao cu mana la dus! Pe urma scoate niste sunete de zici ca-i delfin!
I-am cumparat aripioare din acelea de se umfla si se pun la brate sa pluteasca in piscina! tare curioasa sunt cum va reactiona caci nu l-am mai dus pana acum! ah ..si i-am luat si o jucarie faina de la chicco, casuta animalelor, apasa pe animale si apare pe un ecran poza animalului cu sunetul pe care il face. pe urma are un nivel interactiv unde te intreaba care e un anume animal si trebuie sa apesi pe el ..si mai are un nivel si mai avansat cu numere si alte chestii. f dragutz si se distreaza grozav cu el
De ziua mea nu am facut planuri si nici macar tort nu cred ca voi cumpara. ma pastrez ptr dulciurile din Kuwait
DANANGIE - sper ca baietii sunt mai bine azi. ce teribil sa planga toti trei! forta maxima mamico!
SLIMATEI - ce planuri ai ptr ziua de azi? si la voi e vreme urata?
LALEXANDRA - hai ca se apropie petrecerea de un anisor! Nici nu stiu cand a trecut timpul! Sper sa gasiti o solutie buna ptr plecarea in tara! o sa va dea astia la Wizz actiuni la cata vanzare le faceti!
Gata am fugit la muisu ca nu stiu ce casapeste prin sufragerie!
O zi frumoasa tuturor!
kemsy spune:
nafi, ce super reducere aveti...M-a luat ameteala cand am vazut ce pret intreg era!!! La banii pe care i-ati dat merita!!Pe mine ma costa mai mult biletul ca sa merg cu L pana la Iasi
Tu nu vrei sa intri pe blogul nostru?
DA, e faina fattoria parlante de la Chicco!
Gianina, mamica unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)
Raisa are nevoie de noi
slimatei spune:
n-am citit nimic din urma nici aici si nici pe blog.. scuzati sper sa recuperez.. vad ca ati fost active..
N-am timp ..da' imi dau 5 min macar sa va spun... cate ceva ..
azi am fost la centru benesere la mama acasa nu va ganditi cine stie ce..
trebuie sa ma ocup un pic de mine, ca prea tare m-am trascurat.. ntz, ntz, ntz si nu e bine, la psihic..
asa ca mi-am propus ,mai putin cu pc-ul ..
si chiar daca e urat afara si ploua la noi, eu voi incerca sa-mi aduc soarele in casa
poate totusi reusesc sa recuperez dupa amiaza un pic desi..deja mi-am organizat si dupa amiaza.. asa parca sunt alta
va pup o zi frumoasa! si sper sa nu fie cu suparare...
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania , mami de Stefania (22.12.07)
Stela, stelina..
slimatei spune:
cand am dat sa inchid am vazut scrisul mare .. asa ca ally ai Pm cu numarul meu de telefon..
sa ai o nastere usoara, usoara un bb sanatos si multa fericire viitoare mamica..asta in caz ca nu mai apuc, dar sper sa-ti mai apuc sa-ti fac si alte urari pana nasti.. asa ca calma , da?te pup
si va pup pe toate ma duc ca mi se arde sugo pe foc..se simte un miros asa si tb sa merg si dupa printesa ..numai bine tuturor!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania , mami de Stefania (22.12.07)
Stela, stelina..