Mamici si Gravidute Italia -97-
Raspunsuri - Pagina 12
danangie spune:
Asta e . Scriu de pe tel si de asta apar Nr astea. Vroiam sa î#355;i mai spun ca , costa 14 euro si câ#355;iva centi. Se da f#259;r#259; reteta.
Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) !
.Pozici cu noi
LAlexandra spune:
Roxali, da noi zburam frecvent, urmaresc mereu, dar mai mult la wizz, insa daca te intereseaza ceva, ma uit
.
Dana, apare asa de pe telefon pt ca iti pune vocabularul automat literele romanesti s,tz, etc...
printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!
slimatei spune:
hmm da' ati scris oleaca..![]()
maine vin cu recuperatul mai serios, sper..
acum am citit fugitiv asa cate ceva![]()
nu mai vorbiti de kilutele voastre fulgusoarelor,
caci daca va spun cat am pus eu in ultimele zile va cruciti...![]()
ce sa va spun am "capacitatea",
de a pune si cate 5 kile pe saptamana..deci faceti un cont ..brrr.. nu mai zic cat am pus..
sa nu ma intrebati![]()
dana da, vreau dieta, desi sper ca nu e lunga, sa iti ia prea mult timp...![]()
o seara placuta tuturor ! va pup !
ma duc sa fac o partida de sah (eu cu fii'mea)
..treburi serioase![]()
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania
, mami de
Stefania (22.12.07)Stela, stelina..
AllyLaur spune:
Somn usor fetelor!!!
Merg la tv si apoi la somn ca maine merg la analizele pt epidurala
!!!

Ally ,
Eduard 37 sapt bebe
AMR 3 saptamani MAXIM !!! 
slimatei spune:
'neata! va las
, cappuccino, ciocolata calda si laptic cu un cornet si o briosa.. cine mai vrea cine mai doreste colaziune completa![]()
ma duc sa duc picia la scoala, si revin..
va pup o zi buna!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania
, mami de
Stefania (22.12.07)Stela, stelina..
Roxali spune:
eu dau pranzul...ciorba cu perisoare si pui umplut cu contorno verdure grigliate
, dulce negresa
liniste la italience....toata lumea roboteste
las cai sarbatoare pe 17![]()
abramburika spune:
Mda ... am venit decisa sa scriu una-alta, am dat o tura pe la bucatarie ... si acu' am uitat. HAhhaaaaa ... sunt de inteles insa, nu??![]()
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
danangie spune:
Buna ziua si de la noi,
Eu sunt zoombie......de fapt toata casa e zoombie. Alessio cred ca are din nou otita. Toata noaptea a plans de efectiv a trezit toata casa. La 1,30 plangeau toti 3. Eram toti adultii cu cate un copil in brate. Pe Mattia am reusit sa-l adorm la 3,30. Marco mamam a reusit sa-l adoarme pe la 2,20.Iar Alin nu a reusit sa-l faca sa doarma cursiv,pe Alessio , nici juma de ora. Era 6,00 si el inca plangea. Dupa amiaza ma duc la pediatra , cu amandoi.
Ieri nu am facut nimik la RMN. Nu mi-au facut-o deoarece am cezariana prea proaspata. Tre' sa iau o declaratie de la medicul care mi-a facut ceza ptr a putea face RMN asa repede daca nu tre' sa astept o luna.
LAURA ce ai mai facut? Ai cumparat gelul ala?
Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) !
.Pozici cu noi
abramburika spune:
dana - oooff, sanatate multa la toti!! 
Chiar am vrut sa te intreb de RMN ...
ally - ce vizita pt. epidurala? Aia cu anestezistul? Asa tarziu se face?? Parca era in jurul sapt. 30-32 ...
roxali - mama gospodina, da' nu ai lucrat azi de ai bucatarit atatea?
Io-s o catastrofa in bucatarie (uneori) si azi e una din situatiile alea. Mi-a bubuit oala cu presiune azi ... maaaaaamaaaa, ce frica!! Si acum tremur.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
danangie spune:

PETRO cum a bubuit? A sarit capacul? Ce gateai? Eu de asta gatesc asa putin cu ea ca mi-e frica.
.Pozici cu noi