Mamici si Gravidute Italia -97-

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Asta e . Scriu de pe tel si de asta apar Nr astea. Vroiam sa î#355;i mai spun ca , costa 14 euro si câ#355;iva centi. Se da f#259;r#259; reteta.

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Roxali, da noi zburam frecvent, urmaresc mereu, dar mai mult la wizz, insa daca te intereseaza ceva, ma uit.

Dana, apare asa de pe telefon pt ca iti pune vocabularul automat literele romanesti s,tz, etc...

printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

hmm da' ati scris oleaca..
maine vin cu recuperatul mai serios, sper..
acum am citit fugitiv asa cate ceva
nu mai vorbiti de kilutele voastre fulgusoarelor, caci daca va spun cat am pus eu in ultimele zile va cruciti...
ce sa va spun am "capacitatea", de a pune si cate 5 kile pe saptamana..deci faceti un cont ..brrr.. nu mai zic cat am pus.. sa nu ma intrebati

dana da, vreau dieta, desi sper ca nu e lunga, sa iti ia prea mult timp...

o seara placuta tuturor ! va pup !
ma duc sa fac o partida de sah (eu cu fii'mea) ..treburi serioase

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania , mami de Stefania (22.12.07)
Stela, stelina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Somn usor fetelor!!!

Merg la tv si apoi la somn ca maine merg la analizele pt epidurala!!!

Ally , Eduard 37 sapt bebe

AMR 3 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

'neata! va las , cappuccino, ciocolata calda si laptic cu un cornet si o briosa.. cine mai vrea cine mai doreste colaziune completa
ma duc sa duc picia la scoala, si revin..

va pup o zi buna!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania , mami de Stefania (22.12.07)
Stela, stelina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

eu dau pranzul...ciorba cu perisoare si pui umplut cu contorno verdure grigliate, dulce negresa

liniste la italience....toata lumea roboteste
las cai sarbatoare pe 17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Mda ... am venit decisa sa scriu una-alta, am dat o tura pe la bucatarie ... si acu' am uitat. HAhhaaaaa ... sunt de inteles insa, nu??

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Buna ziua si de la noi,

Eu sunt zoombie......de fapt toata casa e zoombie. Alessio cred ca are din nou otita. Toata noaptea a plans de efectiv a trezit toata casa. La 1,30 plangeau toti 3. Eram toti adultii cu cate un copil in brate. Pe Mattia am reusit sa-l adorm la 3,30. Marco mamam a reusit sa-l adoarme pe la 2,20.Iar Alin nu a reusit sa-l faca sa doarma cursiv,pe Alessio , nici juma de ora. Era 6,00 si el inca plangea. Dupa amiaza ma duc la pediatra , cu amandoi.

Ieri nu am facut nimik la RMN. Nu mi-au facut-o deoarece am cezariana prea proaspata. Tre' sa iau o declaratie de la medicul care mi-a facut ceza ptr a putea face RMN asa repede daca nu tre' sa astept o luna.

LAURA ce ai mai facut? Ai cumparat gelul ala?

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 3 muschetari Alessio Michele (2 ani si 9 luni) , Mattia Gabriel (1 an si 4 luni) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (11.02.2011) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

dana - oooff, sanatate multa la toti!!

Chiar am vrut sa te intreb de RMN ...

ally - ce vizita pt. epidurala? Aia cu anestezistul? Asa tarziu se face?? Parca era in jurul sapt. 30-32 ...

roxali - mama gospodina, da' nu ai lucrat azi de ai bucatarit atatea?

Io-s o catastrofa in bucatarie (uneori) si azi e una din situatiile alea. Mi-a bubuit oala cu presiune azi ... maaaaaamaaaa, ce frica!! Si acum tremur.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

PETRO cum a bubuit? A sarit capacul? Ce gateai? Eu de asta gatesc asa putin cu ea ca mi-e frica.

Pozici cu noi

Mergi la inceput