Pufii se bucura de primavara! (3) - LMA Danasor!
Raspunsuri - Pagina 11
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danasor Salutare Azi va fac cinste cu ce va doreste sufletelul vostru , fripturici, salate, fructe de mare, peste la gratar, si muuuulte dulciuri cu cioco si martzipan , si ce vrea fiecare de baut Sorina sper sa fie ceva trecator, o maselutza ceva, e chiar culmea dupa ce i-ai facut analizele ,pupam mica Iris si pe mami Fetelor sa aveti o sedintza de pozat minunata de abia astept sa vad Sa aveti o zi minunata! pui mic |
Multumim de tratatie!
LA MULTI ANI, Dana!
Sa ai parte doar de bucurii, impliniri, zile senine si nopti pasionale !
Mami a lui Cristi
Marturii UNICAT
www.lucrumanual.tk/5-brose" target="_blank">Fluturasi si floricele
www.lucrumanual.tk/9-cercei" target="_blank">Cercei crosetati
miremia spune:
citat din mesajul lui alicredo si cu miile de scuze ptr ieri: la multi ani irrinaa! sa ai parte de o viata linistita si frumoasa! din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel ! te iubim puiule....!!! |
Subscriu!
Sorry...dar chiar am uitat de aniversari.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
miremia spune:
Sorina of, sper sa iasa cat mai repede, sa csape mititica de dureri.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui danasor Salutare Azi va fac cinste cu ce va doreste sufletelul vostru , fripturici, salate, fructe de mare, peste la gratar, si muuuulte dulciuri cu cioco si martzipan , si ce vrea fiecare de baut |
Doamneee, sunt chiar varza...e clar! Cu scuzele de rigoare...
La Multi Ani, Dana!
Sa fii sanatoasa, si iubita, si norocoasa, sa te bucuri 100 de ani de minunata ta familie!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
alicredo spune:
haircut mersi mami! se rezolva esti o scumpa cum ai pus problema
micky sunt ingrazitor de scumpe tricicletele cu umbrelute...stiu de anul trecut...in ro 50 de euro, aici 80 oricum scumpe ...si daca trebe , trebe! si aici si in ro...era plin de ele....si in cateva luni incep sa vorbeasca, sa vada la altii , sa ceara si eisa dea Domnul sa le putem oferi!
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui miremia Sorina of, sper sa iasa cat mai repede, sa csape mititica de dureri. |
...eu ma mir inca, pentru ca sunt gata de a iesi, si n-a facut chiar rau....muuult mai rau a facut la incisivii superiori, la ambele perechi.....
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
sorina_bz spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Subscriu! Sorry...dar chiar am uitat de aniversari. |
Subscriu si eu, cu mare drag!
La Multi Ani, Irinaa!
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui haircut M e o haioasa pe zi ce trece, interactioneaza tare mult, intelege ce-i explic(daca e pe masa punga de pufuleti-dupa care e inabunita- mi-o arata, maraie sa-i dau, ii explic ca o sa mancam si pufuleti dupa ce papam mancarea si deschide gurita pt papa)....face si istericale(ca azi in parc cand s-a pus pe tipat ca nu i-am dat caruciorul de papusi al unui baietel), dar o iau, ii distrag atentia si uita repede. Aplauda, face pa, face sac-sac(cu i din a)- asta e ultima achizitie- si-o bucura tare, da pup(daca si cui vrea), se alinta in oglinda(face atat de multe grimase si miscari studiindu-se in oglinda, eu raman masca, parc-o vad pe la actorie), misuna in picioare, in 4 labute, cum apuca, se misca mereu....ne mai chiunie maselutele ca sunt toti 4 molarii(primul set) pe drum...dar una peste alta e ok, doarme rezonabil....ne iubim si pupacim toata ziua |
Doamne, ce scumpete de fetitza ai tu acolo...jucausa, vioaie, si ce intelegatoare e....o minune!
alicredo spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
fetele zic ca au gasit linkul trimis de mine in folderul aniversari in contul de mail. Videoul e gazduit pe One True Media si acolo veti gasi si al doilea filmulet cu baita (in evolutie). Pup si o noapte linistita. -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
ai o minunatie de baiat sa-ti traiasca 1000 de ani si tu sa te bucuri de el! f f f haios e el cum umbla
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
Ruxita spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alicredo
ai o minunatie de baiat sa-ti traiasca 1000 de ani si tu sa te bucuri de el! f f f haios e el cum umbla din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel ! te iubim puiule....!!! |
eu astept si filmuletele voastre, cum bine a propus miremia, sa umplem folderul de filmulete cu pufi in actiune!
Nici eu nu l-am vazut pe cretzulin, m-am tot invartit sucit, ba pe mail, ba pe contul picasa... unde era?
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)