Pufii se bucura de primavara! (3) - LMA Danasor!
Raspunsuri - Pagina 10
gmilady spune:
Am citit acum, multumesc mult de tot pentru gandurile bune
Nu, nu, nu anulam/amanam, suntem bine si ne intoarcem la fix. Ne vedem acolo
micki_mica spune:
Neata si de la noi!
Multumesc de cafeluta! F buna, Dece!
Kiti ne-a dat trezirea, pe la 8, asa ca acum in sfarsit ne bem cafeaua.
Am fost la Baby Expo, ne-am tot uitat dupa tricicleta cu umbreluta...frumoase...nu stiu cat de ok sunt, dar ne-a plaut ceva la 170 lei. Mai cercetam piata.
Va si o zi frumoasa!
Mami a lui Cristi
Marturii UNICAT
www.lucrumanual.tk/5-brose" target="_blank">Fluturasi si floricele
www.lucrumanual.tk/9-cercei" target="_blank">Cercei crosetati
miremia spune:
Hello, hello!
Lady , noi venim sigur si aducem si ceva jucarii cu noi.
Haircut gand in gand am fost la faza cu mailul, abia astept sa ne vedem. Vecina ta stie?
Gazela wb!
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
danasor spune:
Salutare
Azi va fac cinste cu ce va doreste sufletelul vostru , fripturici, salate, fructe de mare, peste la gratar, si muuuulte dulciuri cu cioco si martzipan , si ce vrea fiecare de baut
Sorina sper sa fie ceva trecator, o maselutza ceva, e chiar culmea dupa ce i-ai facut analizele ,pupam mica Iris si pe mami
Fetelor sa aveti o sedintza de pozat minunata de abia astept sa vad
Sa aveti o zi minunata!
sorina_bz spune:
Ale1212xa, Danasor...multumim de tratatii!
A venit pediatrul si a vazut copila....are 4 masele pe tzeava de iesire, cele 2 de sus cu hematom, cica pocneste gingia azi-maine...offff, saracuta...
Altceva nu are....
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
alicredo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sorina_bz Ale1212xa, Danasor...multumim de tratatii! A venit pediatrul si a vazut copila....are 4 masele pe tzeava de iesire, cele 2 de sus cu hematom, cica pocneste gingia azi-maine...offff, saracuta... Altceva nu are.... Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
vai ce ma bucur!!! oricum ...saracuta sa iasa cat mai rpd si sa nu o mai chinuie maselele astea!
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
miremia spune:
La Multi Ani Dana!
Sa fii mereu la fel de fericita ca acum, alaturi de frumoasa ta familie!
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
alicredo spune:
citat din mesajul lui danasor Salutare Azi va fac cinste cu ce va doreste sufletelul vostru , fripturici, salate, fructe de mare, peste la gratar, si muuuulte dulciuri cu cioco si martzipan , si ce vrea fiecare de baut Sorina sper sa fie ceva trecator, o maselutza ceva, e chiar culmea dupa ce i-ai facut analizele ,pupam mica Iris si pe mami Fetelor sa aveti o sedintza de pozat minunata de abia astept sa vad Sa aveti o zi minunata! pui mic |
multumim mami de tratatie!
La multi ani! sa fii fericita, iubita, implinita ,sanatoasa, sa ai parte de multa rabdare , noroc, si sa-ti fie alaturi cei dragi in toate momentele vietii!
sa ne traiesti!
te iubim puiule....!!!
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui alicredo vai ce ma bucur!!! oricum ...saracuta sa iasa cat mai rpd si sa nu o mai chinuie maselele astea! |
...sa iasa odata, offf...
Cica s-o ajutam, sa apasam nitzel mai tare, cand o dam cu orajel, sa pocneasca mai repede gingia.. mor de mila ei...
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
alicredo spune:
si cu miile de scuze ptr ieri:
la multi ani irrinaa! sa ai parte de o viata linistita si frumoasa!
te iubim puiule....!!!