Pufii se bucura de primavara! (3) - LMA Danasor!
Raspunsuri - Pagina 9
miremia spune:
Am mutat filmuletul cu Kay in folderul "filmuletze", sper sa nu supar pe nimeni. Ma gandeam ca ar fi frumos sa-l umplem cu video-uri cu pufi in actiune.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
decenuela spune:
neatza fetili....vad ca nu este cafelutza calda asa ca....va servesc cu drag...
noi am ajuns cu bine ieri, jiji la fel de cuminte, surprinzator si pt mine...
aseara am crezut ca vom dormi toti...nemiscati..cel putin eu eram praf insa de unde....nici nu-mi mai fac sperante..pana nu apar dintii...bag la greu rabdacol....
am stat o zi practic dar mi s-a parut o saptamana...bunicii au fost f incantati iar jiji i-a dat gata pe toti. na unt si eu rea..ca nu mi-a tihnit nik..ca de...ba erau telenovelele ei...ba el avea de citit mailuri si era mult prea preocupat sa-l filmeze ca sa i aiba grija...etc...bine ca suntem acasaik. am fost intr-o carciuma si jiji a fc kilometri pe acolo...si avea niste bocanci grei si mai mari...insa se pare ca nu l-a prea deranjat decat daca trebuia sa se ridice ...
aseara m-a apucat febra concediului si nu stiu de unde. Jm..nu prea vrea grecia si turcia din motive...de nemultumiri sociale...apoi in partea de est a greciei...e in santorini vulvanul care are activitate puternik...ce sa zic..imi vine cu tot felul de tampenii de astea...si nu mai am chef sa ma contrazic. apoi...fiind ink copil mic....e greu sa avem un concediu asa cum ne place noua..sa umblam de nebuni de colo colo...si ...in proportie f mare cred ca tot bulgaria vom alege....tot all inclusive( desi nu sunt adepta)...m-am uitat pe oferte..asa alege tot albena ca am fost si mi s-a parut ok...insa de data asta as fi preferat un hotel pe plaja...sa nu trebuiasca sa car carutul..etc...la kaliacra superior...mi se pare fff scump....cu tot cu reduceri...cam 150 euro pe zi pt noi2. ...la flamingo cu plata pana la sf lui aprilie ///ar fi reducere de 20%....10 zile ar costa 1150 euro..si e fffff fain acolo....habar n-am
s-a trezit
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
sorina_bz spune:
Buna dimi, sarumana de cafea, Dece, eu bag doza dubla.....ce bine ca sunteti acasa!
Haircut.. de aprecieri...vazut poze superbe de mami si fetitza finutza..superbe ipostaze, felicitari fotografului!
Danasor.....n-ar fi rau sa mearga si cu celelalte ghetutze,dar..ce sa zic...cum o fi, numai sa mearga.
Ruxita...o sa mearga Kay si pe afara, cand o sa fie pregatit, asa-s baietii, mai lipiti de mama, lasa cupilu' in pace ...
Alicredo......cat despre papagal duios....vedeti si voi ca la mine ...e jale...eu cam zic ce am in gusha....
Am citit tot, dar atat mai stiu, neuronul meu s-a dus dupa ghiocei....
Si ta-na-na-nam...analize beton, copil cu 38, 5 temp azi-noapte. Sunt varza, ca am pazit-o toata noaptea, si nu pricep de unde febra, ca nu face nimic...nu tu muci, nu tuse, infectie urinara exclus (analiza), rosu in gat..nu prea cred, ca mananca (tot in stilul ei ciudat, dar mananca..), otita..nu cred, ca a mai avut, si face urat la lapte, nu bea nici de frica in cazuri de-astea, si acum baga ca la concurs....deci...nu pricep.
Poate vreo masea, dar e cam mare temperatura...Bagat supoz cu paracetamol la 1...dimi la 7 avea 37,5.
Vad si azi ce face...poate ma lamuresc.
O zi frumoasa va doresc!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
dastefa spune:
buna dimineata
am intrat azi chiar devreme dar cum am lipsit mult am bagat intai o mica (re)familiarizare cu locul si ultimile evenimente
cum am citit mult si cam pe diagonala n-am raspund acum expres cuiva dar m-am amuzat de unele nazdravanii ale pufilor si m-am minunat de cate reusesc sa faca unele din voi (sigur ziua are tot 24 ore?)
o dumineca placuta si plimbacioasa sa aveti
Beatrice1982 spune:
Promotia de pufuleti 2010-2011
Cand am vazut II liniutze am fost in culmea fericirii....
Dar cand am vazut minunea cu okii, si am auzit primul oaaaaaaaaa...am ramas fara cuvinte...si cu ochii in lacrimi...
aici sa vina cumva pozele la pufi.......?????????de nou nascut
Au urmat multe clipe frumoase...pline de tot felul de emotii...
-insiri:prima alaptare
prima baita
prima cazatura
primii dinti
prima data la olita
prima data de-a busilea
.......
(nu le-am pus in ordine...)
Au fost grele primele 365 de zile, dar raman o amintire de neuitat..zile pline de iubire, tandreete, uimire si fericire deplina!!!!
Insa acum am ajuns la un an..........cand deja avem niste copii minunati..
nu stiu
atat ma duce capul.................
daca vedeti ceva interesting, luati, daca nu imi mai bat si eu capul.........
azi, poate reusesc sa mai gandesc ceva..........si sa mai scriu cand revin acasa............
va las ceva bun...........
yammy...
va doresc o duminica insorita si frumoasa!!!!!!!!!!!!!!!
Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)
You are perfect...to me...
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dastefa buna dimineata am intrat azi chiar devreme dar cum am lipsit mult am bagat intai o mica (re)familiarizare cu locul si ultimile evenimente cum am citit mult si cam pe diagonala n-am raspund acum expres cuiva dar m-am amuzat de unele nazdravanii ale pufilor si m-am minunat de cate reusesc sa faca unele din voi (sigur ziua are tot 24 ore?) o dumineca placuta si plimbacioasa sa aveti |
Dastefa...wb!
Mai spune-ne despre voi!...Ce fac fetele frumoase?..
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
haircut spune:
Danasor, Mire, Sorina, multumim!
L-am vazut si eu pe Kay, foarte bine sta in picioruse si se ridica singur de jos, ceea ce mi se pare foarte tare, M nu poate inca
Sorina, imi pare rau de febra....poate sunt maselute si atunci n-ar fi iesit la analize nimic, sau e un virusel luat dupa recoltarea analizelor(sau in acceasi perioada)...sper sa nu fie nimic serios
Alicredo, am trimis si eu un PM
Dastefa ce-ti fac minunile?
Dece, WB, ma bucur ca a fost iar Jiji exemplar...macar drumul sa-ti tihneasca!
ale1212xa spune:
neatza
cafeaua vad ca s-a dat asa ca va invit la o portie de macaroane cu pesmet si zahar...
am citit si eu din urma aseara dar mi-a fost fooarte somn sa ma raspund si normal ca pana azi am uitat
apropo, cum de mai rezistati pana la ora de genul 1-2 noaptea, eu la 10 de abia astept sa adoarma Dragos ca sa trag pe dreapta...in schimb ma trezesc la 7 foarte odihnita, drept dovada deja sunt cu mancarea pe foc si baietii inca nu s-au trezit(am observat ca daca il prind pe Dragos exact cand se trezeste si ii dau rapid un biberon de lapte isi continua somnul pana la 9..daca apuca sa se trezeasca in schimb, bea linistit laptele si apoi se ridica in picioare)
ce bine ca a venit in sfarsit caldura...ieri am alergat prin parcuri, am in plan si azi
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
gmilady spune:
Multumesc mult de tot pentru gandurile bune
Nu, nu, nu anulam/amanam, suntem bine si ne intoarcem la fix. Ne vedem acolo