Pufii se bucura de primavara! (3) - LMA Danasor!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Sorina of, sper sa iasa cat mai repede, sa csape mititica de dureri.

...eu ma mir inca, pentru ca sunt gata de a iesi, si n-a facut chiar rau....muuult mai rau a facut la incisivii superiori, la ambele perechi.....

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

pupam sa treaca repede febra rea si sa iasa buclucasele de maselutze! Sa ne tii la curent cu evolutia, chiar sunt curioasa de febra de la dinti... ca noi am avut asa ceva frecvent si s-a dovedit a fi altceva. Spuneai ca a facut 38,5, nu? La ce intervale de timp? Cate pusee a facut? Cand a incetat febra? (cand a spart gingiuta?)

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Sorina of, sper sa iasa cat mai repede, sa csape mititica de dureri.

...eu ma mir inca, pentru ca sunt gata de a iesi, si n-a facut chiar rau....muuult mai rau a facut la incisivii superiori, la ambele perechi.....

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

si cand te gandesti ca pana la 20...mai e cale lunga

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

ruxita...dau de papa la copil si mut mailul in anuversari, e acolo la inbox, de la C.A...adica je...

bea mersi de idei.inca nu ai plecat? sper ca te balacesti acum

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

pupam sa treaca repede febra rea si sa iasa buclucasele de maselutze! Sa ne tii la curent cu evolutia, chiar sunt curioasa de febra de la dinti... ca noi am avut asa ceva frecvent si s-a dovedit a fi altceva. Spuneai ca a facut 38,5, nu? La ce intervale de timp? Cate pusee a facut? Cand a incetat febra? (cand a spart gingiuta?)

Ruxita, saru-mana! Eu credeam ca eruptia dentara produce doar...dinti...nu altceva ca febra, etc....
A facut azi-noapte la 12.45 un 38.5, si dimi la 8 a mai facut un 38.2. Pana acum atat. Acum are 37.1.
Avand in vedere ca i-am facut sapt asta cam toate analizele posibile, pe care le-a vaz si pediatrul azi, si a confirmat ca sunt mai mult decat in regula, si ca nici nu muceste, tuseste, stranuta...nu prea ar avea alte cauze ale febrei, decat maselele (premolarii, in speta).
Desi...repet, nici eu nu credeam ca poate sa faca 38,5 de la dinti.
Inca sunt in garda...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

noi tocmai ne-am intors de la plimbare, vreo 2 ore a alergat Dragos prin parc..am ajuns, l-am dezbracat, l-am pus in patut i-am dat biberonul si in 5 minute era adormit, nu exagerez..a picat lat...acum ma relaxez si eu ca vad ca si sotul s-a bagat la motait..

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

noi tocmai ne-am intors de la plimbare, vreo 2 ore a alergat Dragos prin parc..am ajuns, l-am dezbracat, l-am pus in patut i-am dat biberonul si in 5 minute era adormit, nu exagerez..a picat lat...acum ma relaxez si eu ca vad ca si sotul s-a bagat la motait..

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Sa va fie de bine plimbarea!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Nu stiu cum sa facem dar tare as vrea sa apara si Arthur, gemanutele si Lucas in colaj. Poate si Irina de Nikole (sper ca sunteti bine), poate ii trece supararea si Dulcineei si pune inapoi poza cu A, zau ca nu a fost nicio rea intentie pe nicaieri ci doar am omis....ar trebui sa fim mai intelegatoare noi cu noi, ca doar stim cam in cate locuri tb sa ne impartim si cat trag piticii de noi zilnic.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

buna! poate nu ne-ati uitat, desi nu am mai intrat de zile bune. am ratat si mutarea in noua casuta. din obisnuinta tot in partea ailalta ma tot duceam, ca-s la zi cu cititu.

sa nu uit....nyny, multumim ca ne-ai povestit ce se poate intampla cu un simplu pix, chiar si in brate la mama. asa ca incepand de azi sub nici o forma nu ii mai dau pixuri si alte chestii cu potential de ranire. ca aveam obiceiul, asa il mai tineam ocupat....

alexutza, o placere sa te citesc, ca intotdeauna, povestesti f fain si cu suflet, nu stiu cum, parca te si "aud". al meu a facut o pasiune pt un lacat de la poarta din spate, il invarte pe toate partile si in final s-a gandit sa incerce sa-l linga. am innebunit, am strigat NU!, nu e voie si l-am tras. s-a trantit cu fundu de pamant, bineinteles. ieri, dupa indelungi cercetari, a incercat sa linga un popic din ala anti-urcat masini pe trotuar
a, nu suntem chiar ca-n zece negri mititei, ca la noi daca dispare o fata, uite ca apar doua noi la loc

simply, sa isi revina repede mica printesa!

alceva......am uitat.....

pana imi aduc aminte, sa-i dau drumu la cioara...nu face nimic in plus de ce povestit voi pe aici, dar asa mandra am fost cu el de mana pe afara........a, si imi place cum se apleaca pe vine sa cerceteze mai indeaproape cate o chestie, parca e un moshuletz.....ieir am facut cea mai lunga plimbare din toamna pana acum si cred ca l-a obosit rau de tot, agitat, nu stiu...desi era frant de somn, f f greu a adormit, nici in brate, nici pe jos nu era bine, plangea, se arcuia, pana la urma a cedat si mi-a adormit in brate tinand o bricheta cu lanterna in mana, doar aia l-a oprit din plans
a, acu 2 zile se tot apleca pe vine si nu stiam de ce, ca nu se uita la nimic, era in patut. el facea kk pe tacute si asa se pare ca i-a fost mai usor.

tomaca, diabet usor si fara complicatii pisoiului. da, si ei pot face mai toate bolile pe care le facem si noi.....

lui stefan stau sa-i iasa maselele...de o luna aproape. are gingiile inflamate, un pic vinetii in locurile cu pricina. toti 4 premolari de-odata, desi aia de jos se pare ca vor iesi primii. febra nu, din fericire, dar nervi, hiper-salivatie (isi suge guleru bluzei de pe el, iar la sfarsitul zile pute groaznic)....ma astept la carne vie, cum povestea bea.

gata, nu mai pot.....mi-a obosit neuronu.

danyelana, ce mai faceti?

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Promotia de pufuleti 2010-2011

Cand am vazut II liniutze am fost in culmea fericirii....

Dar cand am vazut minunea cu okii, si am auzit primul oaaaaaaaaa...am ramas fara cuvinte...si cu ochii in lacrimi...

aici sa vina cumva pozele la pufi.......?????????de nou nascut

Au urmat multe clipe frumoase...pline de tot felul de emotii...
-insiri:prima alaptare
prima baita
prima cazatura
primii dinti
prima data la olita
prima data de-a busilea
.......
(nu le-am pus in ordine...)

Au fost grele primele 365 de zile, dar raman o amintire de neuitat..zile pline de iubire, tandreete, uimire si fericire deplina!!!!

Insa acum am ajuns la un an..........cand deja avem niste copii minunati..

nu stiu
atat ma duce capul.................
daca vedeti ceva interesting, luati, daca nu imi mai bat si eu capul.........

azi, poate reusesc sa mai gandesc ceva..........si sa mai scriu cand revin acasa............

va las ceva bun...........
yammy...

va doresc o duminica insorita si frumoasa!!!!!!!!!!!!!!!

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)

You are perfect...to me...

bea multu mult!

dar am 2 precizari....
1.nu mai bine ziceam ca sa punem pozele de nou nascut si cea de un an concomitent...ca sa se vada mai bine diferenta...??!?
2..daca da, atunci ce text sa pun inainte sa vina pozele cu pufii? si nu vreau inainte si dupasau macar in gen, dar mai frumos spus..

mire eu mai astept. nimeni nu-i are in lista de mess, sau sa le trimita mesaj cumva?

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

Sa va fie de bine plimbarea, si relaxare placuta sa ai, in continuare!

Mergi la inceput