Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

BRAVOOOO DOLORESS!!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Carmen si Stef mai are episoade de constipatie(ce-i drept nu mai mult de o zi) si a doua zi plange si se screme pana reuseste sa faca. El nu mai are colici de aproape o luna. Urmareste-l poate il doare burtica ca e constipat si nu mai are colici.
Apropo incearca sa papi ceea ce nu te constipa. Eu ma chinui dar nu prea imi iese, ca regimul asta maa constipa(vreau si eu sa pap niste portocale).

Doloress felicitari. Eu nici acu nu am reusit sa ma cantaresc sa vad cum stau.

Mamici scumpe va rog nu va mai contraziceti, incercati sa luati lucrurile ca atare. Fiecare dintre noi e diferit si nu se poate ca unele lucruri care merg la un bebe sa mearga si la altul.

Noi ne pregatim de baie si apoi de papa si somn. Sper sa ne "auzim" maine, daca ma lasa piciul.

Somnic usor si vise placute!!!!

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Bv Doloress..eu tot cu kg ala ma lupt..al naibii daca vrea

copilul meu iar a papat putin..60 ml..nemancat de pe la 6. o iau razna deja ca nu stiu ce se intampla i-am luat temperatura,m-am uitat in gat,nici macar mucisori nu are..nu inteleg,maine ma duc cu el la dr
stiti daca exista perioade in care copilul nu papa asa mult ca de obicei ? ceva gen puseu..dar nu papa mai mult ci mai putin ? cam de vreo 4 zile dureaza

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Doloress...ce tare esti..eu mai am vreo 8 kgle dau eu jos ca vreau la plaja la vara
Shines...si Tudor mai are perioade cand mananca putin,dar nu zile in sir..de ex la 2 mese doar 60 ml si apoi baga 120

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

copilul meu iar a papat putin..60 ml..nemancat de pe la 6. o iau razna deja ca nu stiu ce se intampla i-am luat temperatura,m-am uitat in gat,nici macar mucisori nu are..nu inteleg,maine ma duc cu el la dr
stiti daca exista perioade in care copilul nu papa asa mult ca de obicei ? ceva gen puseu..dar nu papa mai mult ci mai putin ? cam de vreo 4 zile dureaza

'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte'

Si Sonia papa putin..ii trebuie cateodata din ora in ora dar cantitativ mananca putin..vreo 40-50..max

Am cantarit-o si arata cantarul 4kgavea 4200 /ori Eu m-am dilit total..ori a slabit fata...e posibil sa fi luat numai 800 gr in 4 sapt...ma apuc sa-i dau macar o masa de lp..
Acum urla..imi suge bratul..o pun la tzatza urla..bibe nu-i trebuie.

Zici ca am 15 ani si sunt incapabila sa-mi cresc copilul
Iara m-am apucat de bocit..imi bag picioarele!

Doloress;bravo mamica.Tu l-ai cantarit pe Kevin?cat a luat intr-o luna?

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Intreba cineva de calciu, si noua ne-a zis unul din pediatrii sa- dam (10 zile/luna 3 luni, jumate de fiola)- pentru tremurat la picior si pt ca s-a nascut mai mare. Nu am inceput inca dar mi-e groaza dc ziceti ca are gust naspa.

Azi mi s-a parut tare frumos afara; am iesit pt prima oara doar cu bebe si cu caruciorul: am dus mai intai carutzul, dupa am urcat repede repede dupa bebe. La intors la fel. Voi cum procedati?

vreau si eu inot pt bebe, scufundari etc. Dar deocamdata mergem de 2 ori pe sapt la kineto..asa ca ajunge.

Mi-am "chinuit" bebele la o "sedinta foto" si am reusit sa pun si eu pozele in sfarsit:
https://picasaweb.google.com/104039556431007634897/SedintaFoto2luni?authkey=Gv1sRgCLCU3JansuOwpAE#

Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Citat:
citat din mesajul lui Shines

'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte'

Si Sonia papa putin..ii trebuie cateodata din ora in ora dar cantitativ mananca putin..vreo 40-50..max

Am cantarit-o si arata cantarul 4kgavea 4200 /ori Eu m-am dilit total..ori a slabit fata...e posibil sa fi luat numai 800 gr in 4 sapt...ma apuc sa-i dau macar o masa de lp..
Acum urla..imi suge bratul..o pun la tzatza urla..bibe nu-i trebuie.

Zici ca am 15 ani si sunt incapabila sa-mi cresc copilul
Iara m-am apucat de bocit..imi bag picioarele!

Doloress;bravo mamica.Tu l-ai cantarit pe Kevin?cat a luat intr-o luna?

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

si noi am avut un "meci" mai devreme. Tragea de tzatza ca disperatul (nu mai aveam lapte) iar cand ii puneam bibe pe buze urlaaa e zici ca il pic cu ceara nu altceva. Pana la urma l-am linistit, a atpit 10 minute si can s-a trezit a luat bibe.M-am si vazut la spital cu el ..ca-i baga mancarea direct in stomac, disperasem nu altceva(nu mancase de vreo 4-5 ore)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Ce zi plina am avut azi! Am fost la cumparaturi la Cora - am luat si cadoul pt bebelus (apropos, nu sunt foarte stricti, ii intereseaza mai mult sa ai card de fidelitate Cora decat actele copilului. Nici eu nu am certificat ca sunt tot la sect 1 si m-am dus cu iesirea din spital. Unei alte mamici care venise cu copiloiul a intrebat-o ce varsta are bebe si i-a dat - deci Ziki sho pe ei si ia-le cadoul).
Apoi m-am intors acasa, am luat cupilul, carutul si soacra si am plecat la Baby Expo - eu si plimbare prin parc - ei. La Baby Expo a fost lejer, fara aglomeratie, expozantii erau aceiasi ca acum 3 ani cand am mai fost, preturile un pic mai mici decat in magazine. De ex la Mustela aveau preturile de la Farmacia Tei, deci mai mici ca in alte farmacii, dar nu suficient de mici incat sa dai iama; la Miniblu aveau 20% reducere la orice cumparai; mi-am luat si ceai de care zicea Sherby. Dupa ce cumpar 2 cutii, tipa de la stand ma intreaba daca stiu ceaiul lor de fructe. M-am uitat chioras la ea si am intrebat-o daca are idee cat ceai de lactatie trebuie baut ca sa aiba efect si ca nu ar mai incapea si alt ceai in meniul meu. Apoi am dat iama in Huggies. Aveau oferta 3+1 gratis la orice. Am luat servetele umede (4) - mi-au placut super mult, foarte fine, rezisetente, nu se rup si foarte bine imbibate si am luat si 4 pachete de scutece pentru ca la aceasta oferta ajungeau la acelasi pret cu Pampers si am zis sa le incerc. Tot ei comercializau si Colief. Daca foloseste cineva era la un pret foarte bun (62 ron - in farmacii e vreo 90ron) si deasemenea la oferta 3+1.
Cam asta a fost experienta mea la Baby Expo. A fost super ok ca nu a fost aglomerat, dar nu stiu cum va fi in zilele urmatoare.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

shines, ati facut vreun vaccin de curand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Nu va zic ce nefacuta am facut: dupa ce am plecat de la Baby Expo m-am dus la masina sa duc achizitiile foarte voluminoase de altfel. In parcare, langa masina mea o masina de politie si 3 politisti afara. Ma gandeam ca stau si ei la sueta. Cand ma oresc in dreptul masinii unul dintre ei ma intreaba: este masina dvs? eu: da! el: si unde va sunt cheile? eu: in geanta! el: nu cred! nu sunt cumva astea? si imi falfaie in fata ochilor cheile mele. Am belit niste super ochi la el dar eu cautam in continuare in geanta ca nu imi venea sa cred. Ce credeti ca am facut? In agitatia care m-a cuprins cand am ajuns acolo, sa iau copilul din masina, carutul din portbagaj, sa asamblez carutul, sa pun copilul in el (deee, prima iesire cu masina in formula asta) am uitat cheile in broasca portbagajului (am Logan din-ala mai vechi care nu are clapa la portbagaj, se deschide doar daca bagi cheia in broasca). Saracii politisti au trecut pe acolo, au vazut cheile si au stat acolo pana am venit eu ca sa ma traga de urechi. Ma rog, s-au interesat pe ce nume e masina (e pe firma), au sunat la firma, le-au spus ce am facut, i-au pus sa ma sune (eu bineinteles ca nu am auzit) apoi, cand am venit, m-au legitimat, mi-au spus ce putea sa se intample (sa raman fara masina, evident si nu ma despagubea nici mama asigurarii), m-au trecut acolo intr-un caiet, probabil sa vada daca mai apar prin zona si ce gafe mai comit. Din pacate nu aveam copilul si soacra cu mine, ramasesera in parc, ca sa inteleaga de unde atata neatentie cu lucrurile mele. Sau poate mai bine ... se puteau gandi unde voi uita copilul data viitoare. Nu de alta dar soacra-mea l-a uitat pe barbate-miu pe o banca cand era mic (ea a intrat intr-un magazin si i-a spus copilului sa o astepte afara pe banca si cand a plecat din magazin a uitat de copil, care se juca cu alti tzanci si nu a vazut-o trecand pe langa el).

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput