Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mamutz super amuzant, il trimit acu mai dep pe mail!!!

Deci...noi am trecut de la pamp. nr. 2 la pampers nr 6, da???? Si chiar ii vin, nu cad de pe ea.

Credeam ca mai am pampersi de-ai ei in punga, eu de obicei iau cati incap si pun sus in dulapiorul ei, credeam ca mai am jos, in punga..dar nu!! Mai am la masina, dar cum sa ma teleportez ca urla amandoi!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Hello, hello...

Una bucata copil agitat. Si asta noapte a fost cam agitat. S-a trezit mai des si nu a adormit asa repede. Acum ii pica ochii in gura de somn, l-am intors pe toate partile, poate adorme, dar nu vrea. L-am pus in leagan si vad ca a inchis ochisorii. Dar tot se mai agita din cand in cand. Il doare burtica pe saracu' bebe, ca scoate niste zgomote si se chinuie o vesnicie sa traga cate un part.

Sper sa adoarma, ca daca nu il imbrac si iesim afara, dar mi-e sa nu fie marait.

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ai mei motzaie in scoici
unul e kkt pe el, astept sa termine si sa l schimb, mai trage cate un partz, se mai screme
ieri am luat pampers nr 3 la pachet de 150 buc
ii folosesc lq Robi ca el e mai gras si ce mai am nr.2 le folosesc la Razvi

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

ai mei motzaie in scoici
unul e kkt pe el, astept sa termine si sa l schimb, mai trage cate un partz, se mai screme
ieri am luat pampers nr 3 la pachet de 150 buc
ii folosesc lq Robi ca el e mai gras si ce mai am nr.2 le folosesc la Razvi

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Si noi am trecut la numarul 3. Al meu e dolofan, diseara il cantarim dar cred ca suntem apropate de 6 kg. E si lungan pe deasupra, hainutele de 60cm abia de-i mai vin. Intr-o luna jumatate mi-a luat doua kg.

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Hop si eu! Am pus mandra la geam ca nu se mai putea si am reusit sa o adorm...Acu sa vad cat imi merge
Mirela, parca locuim in acelasi bloc! Si eu am un vecin care mi-a bagat bormasina de dimineata...Cum sa doarma saracul copil? Mai ales ca se chinuie de dimineata sa faca KK si numa' nu poate, mititica!...
Mai, fetelor, ai vostri bebei au avut acnee? Ca e asa inestetica pe obrajorii frumosi ai printesei mele!..Eu dau doar cu apa, ca cica degeaba dai cu ceva ca nu trec decat de la sine...
Pe mine ma dor muschii la burta, inauntru, de la operatie..Si in spate de la anestezie...iar daca ma aplec, apoi aplecata raman! Fetele cu ceza: e normal? Am 3 sapt de la operatie...AMR-ul meu la kg e 8...Si mananc cand apuc, pofte de dulce nu am...cand am vazut ca Doloress a ajuns deja la 55 sa fac infarct, auzi??Eu am avut 55 de kg acum 6 ani...sunt modesta si as vrea macar sa ajung la 60 inapoi...ca sa nu cer osanda de 57 cat am avut mai tot timpul cu unele fluctuatii...
Cu luatul de cap e la moda prin Moldova...si cand ma gandesc ca o chemasem pe matusa asta sa-i faca prima baie Luizei...M-a ferit DD si m-am razgandit...Doamne, cate idei trasnite! Sa vedeti ce nervi voi avea la botez, ca cica asa trebuie: bagata toata in apa si tinuta de cap...Cred ca voi face scandal...ma inarmez de pe acu'..
Inca nu m-am uitat la poze, dar promit sa le vad curand...sa vina tati din tura sa i-o mai pasez si lui...
Oare ce mai voiam sa spun?? Super tare faza, Simo, cu vecinul...Daca ar sta dedesubt si la mine asta cu bormasina...oho...ce i-as face! Si super tare faza, Madalina, cu politistii...Sa vezi si sa nu crezi ce schimbare de atitudine la ei...
La mine fata doarme doar in patutul ei...in pat la noi nu-i loc si avem doar o camera... Cand e de servici tati o mai iau in pat langa mine, dar se pare ca nu-i prea place ca e agitata rau...
Si la mine iesea pipi prin scutec...le-am schimbat din Happy in Pampers si acu e ok.
Bun! cam atat mi-aduc aminte. Daca imi mai da voie mandra, mai intru!

Mamica de minune Antonia Luiza.
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Monika eu nu stiu ce sa-ti spun in legatura cu ceza, eu am 4 saptamani de la nastere dar eu nu am avut dureri asa cum spui tu. Eu dupa o saptamana am fost ok. Poate sa-ti spuna fetele care au simtit asa ceva. Depinde cred de organism, fiecare se reface in felul sau, nu cred ca-i problema si nu cred ca trebuie s ate ingrijorezi.
Si eu imi faceam griji pentru post anestezie cand citeam pe net, ca o sa ma doara dupa spatele, ca o sa ma doara capul ...nu am avut nicio durere cauzata de anestezie. Doamne ajuta, sa nu zic intr-un ceas rau.
Sanatate multa!

Alina mamica super fericita de Anais Maria.

"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
DA, inima mea este in afara corpului deja.

http://picasaweb.google.com/tudoralina79/MinuneaNoastra#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

fetelor, tot citesc aici ca voi dati calciu la bebei. Mie nu mi-a dat asa ceva, chiar pediatra a insistat ca nu calciu. Mai sunteti asa ca mine, care nu dati Ca? Ca daca nu, sa vezi ce sar eu pe pediatra asta

Alina mamica super fericita de Anais Maria.

"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
DA, inima mea este in afara corpului deja.

http://picasaweb.google.com/tudoralina79/MinuneaNoastra#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

MONIKA, nici eu nu mai am nici un fel de dureri nici in zona operatiei, nici in zona unde a fost facuta anestezia.

WUDY, nici eu nu ii dau calciu. Nici actuala pediatra (care e sanatoasa la cap!) si nici tuta dinainte nu mi-au recomandat. Poate depinde de bebe, nu stiu. Ii dau in schimb Vit c natural si Infant Formula.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

wudy nici eu nu dau ca.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Wudy, nici eu nu-i dau calciu. I-am dat in prima luna, timp de 7 zile, ca asa imi recomandase la externare. Dar acum mi-a zis pediatra ca nu trebuie calciu, ca si-asa i s-a parut ca se inchide fontanela cam repede.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput