Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (7)
Raspunsuri - Pagina 16
mirela2 spune:
noi ieri am fost la cora, se uita lumea la noi ca dupa urs si tati se umfla in pene precum un curcan, asa era de mandru
au fost tare cumintei motanii
i am avut in scoici si scoicile puse in carucioarele de cumparaturi de la cora
mai rau ca au ocupat cam tot spatiul din carucioare si nu prea am avut loc de pus cumparaturile
bine ca n au fost multe
ieri am primit si noi colaceii, dar shoc, cine cum il imbraca pe al doilea bebe, ca eu am doar 2 maini, iar tati are 2 maini stangi, nu se baga
el doar se uita si atat
om vedea noi spre seara ce si cum o fi prima data
aseara le am facut baie pe la 8 juma si spre 9 si un pic dormeau
robi s a trezit la 1 si frasu la 2
am putut dormi si eu, ca apoi a inceput foiala
pana dimi s au trezit din ora in ora, dupa diverse chestii
la san ii pun de razgaiala, ca sug un pic si apoi sunt pe post de suzi
asa ca mulge mama švacaš si punem in bibe si asa avem si control la cat papam
azi, dupa ce am umplut si al doilea recipient de 220 (cele de la avent) s a desprins din filet si s a varsat tot laptele pe parchet
sa mor de ciuda si nu alta, ca in loc sa l papa motanii.....s a dus pe apa sambetei
si alaltaieri mi s a mai desprins un bibe din cel de 260, nush ce naiba nu stau infiletate ca lumea....si am o pompa de la avent
offf
bine ca e rezerva destula in frigider
sper sa fie cat mai mult lapte, ca lui Razvi nu i place de loc LP
se stramba de jale cand ii mai dau cate o masa de LP
parca ii dau otrava, e un sclifosit
mai bun al masii
au inceput sa ne ramana hainutele mici
s au lungit motanii mei
le spal, le calc si sa le dau unei alte mamici, ca e pacat de ele
multe sunt aduse de nasa din state, de la buni din israel
tre sa schimbam si caruciorul, tare greu, pacat ca nu stau la casa ca era perfect
asa tre sa iau unul mai usor, ca nu pot iesi singura cu el
cine sa mi l coboare si cine sa coboare motanii
e un super carucior nemtesc cu landouri, foarte fain
ziki trimit pm imediat
carmen valeu 4 bebeloi ce vise ai si tu mama
legat de calciu, eu le dau sirop de calciu, e bun la gust, calciu gluconic e cumplit la gust
iar in loc de vigantol am niste picaturi frantuzesti ce contin si vit A, C si E
nush pe care vecin l a apucat sa dea gauri, mama ei de treaba ca mi tresar copii din scoici
pupi mamicilor
ziki spune:
tot legat de ce ii dau, desi eu sunt in urma voastra cu mult, noua ne-a recomandat dr. calciu de la FITTERMAN cica e nemtesc si e f bun.
oricum, am avut alaltaieri o experienta de groaza, i-am dat cu seringa siropelul de calciu, si apoi, nu stiu ce minte debila am avut ca la ultimele picaturi am facut "hop-fleosc" (vezi doamne sa joaca) si i-am aruncat siropul copilului drept in creier
bineinteles ca a inceput sa holbeze ochii, sa horcaie intr-un fel cum nu mai facuse pana atunci, si sa se albastreasca pe la gura...
nu m-am panicat pe moment, l-am tinut cu capul nitel pe spate sa ia aer, eram pregatita de CPR dar si-a revenit si atunci mi-am dat si eu drumul la plansoi...
asa ca de atunci lingurita e sfanta!
iar vigantolul si vitamina C, noua ne-a dat 3 picaturi vigantol, 5 vitamina C si 10 ml de calciu 10 zile pe luna. si picaturile i le dau in gurita, fix inainte de biberon, ca si asa sta cu ciocul cascat
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]
mirela2 spune:
legat de cat papa bebelusii
sunt zile in care mananca la fiecare masa 125 ml LM si zile in care papa 60-80ml
plus ca e diferenta de la o masa la alta, cand manca tot bibe, cand mai ramane cate 20-30 ml
legat de LP Razvi se stramba de jale, Robi il mananca
nush ce m oi face cand n o mai fi LM
sper sa tina cat mai mult, macar pana la diversificare, apoi vedem noi ce si cum
oricum rod la galatogil sunt la a 4 cutie deja, plus 4 cutii de galafor inghitite si zeci de kile de ceai baute
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
mirela2 spune:
eu tot ce e de inghitit le pun in bibe
pun mai putin lapte sau le pun in tot biberonul cand stiu ca s rupti de foame, dupa o repriza de somn mai lunga
ca deh 5 ml de calciu, 1 ml de Uvesterol (vigantolul inbunatatit) plus ca s cazuri cand le mai dau bonisan
mie la spital mi au spus sa le dai vigantolul intr o lingurita cu lapte
baiiii astia sunt tampiti cu gauritul lor, imi sperie copii
unul doarme si unul se chinuie sa adoarma
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
blue_night spune:
Leeloo21, imi cer scuze, am tot trimis PM-uri despre colacei altei fete cu nick-ul Leeloo. Tu mai vrei colacelul? Ai si PM, te rog sa imi confirmi.
Simo, inteleg ca nu ne mai vedem azi (judecand dupa ora)? Eu luni am programare la coafor la 11.30, asa ca fie ne vedem pe la 14 (dar tu ai zis ca e prea tarziu pentru voi), fie o lasam pe marti.
Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011)
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)
mamutz spune:
Doua prietene se confeseaza una alteia:
1: Cum a fost seara ta de ieri?
2: Un dezastru total! Sotul a venit acasa, a mancat in 4 minute mancarea pe care o gatisem toata dupa amiaza, am facut dragoste 3 minute si apoi a adormit in doua minute. Tu?
1: Superba! Am ajuns acasa, sotul ma astepta deja, m-a invitat la o cina romantica la restaurant. Dupa cina ne-am plimbat la brat o ora intreaga sub cerul instelat. Acasa, a aprins zeci de lumanari in jurul nostru, preludiul a durat o ora dupa care am facut dragoste infocata o ora intraga si apoi, am stat amandoi de vorba inca o alta ora. A fost o seara de neuitat!
In acelasi timp, sotii discuta intre ei in pauza de pranz:
1: Cum a fost seara ta de ieri?
2: Geniala: mancarea era gata cand am ajuns acasa, am mancat, am facut dragoste si ne-am culcat. Dar seara ta?
1: A fost un dezastru ! Am ajuns acasa devreme ca sa instalez noul dulap. Masina de gaurit a provocat un scurt circuit, nu am reusit sa repun curentul in functiune. Cand a venit ea acasa, ca sa putem manca ceva, a trebuit sa o scot la un restaurant. Mancarea a fost atat de scumpa ca nu mi-au mai ramas bani de taxi ca sa ne intoarcem, asa ca ne-am intors pe jos. Acasa a trebuit sa aprind lumanari ca sa putem vedea ceva. Imi venea sa explodez de nervi si draci asa ca mi-a trebuit o ora pana m-am excitat si inca o ora ca sa termin. Pe urma mi-a trebuit inca o ora ca sa adorm pentru ca in tot timpul asta doamnei mele nu i-a tacut gura nici macar o singura secunda...
21+
roxx26 spune:
funny...
MAMUTZ, ia uite ca ai trecut de jumate! felicitari!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
missmj spune:
alinush spune-i sotului ca nu se cracaneaza bebelusul de la pampers. imi zicea si mie lumea sa il infas ca daca nu iese cracanat,mai nou...cica ,atunci cand il tin in brate la verticala, sa nu il las sa isi tina capul singur,ca iese ghebos....lume nebuna...pe frate'miu la infasat mama mereu si tot cracanat e...asa e el ! si eu l-am infasat prima luna...primele 2 saptamani ii puneam un triunghi facut din scutec...in loc de pampers.dar am terminat cu infasatul,suntem baieti mari,dormim lejer
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
missmj spune:
Ce frumos e afara ! Ma duc sa imbrac baiatul sa iesim la plimbare !
Va !
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
fragrant8 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ziki nu, nu, mai e o Lavinie :) Magdes, de data asta AMR 11 kg copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011] |
ziki, prezent la apel:)
eu mi-s Magdes