Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (7)
Raspunsuri - Pagina 12
RaluKara spune:
In afara de supozitor si stimularea cu termometru mai exista vreo varianta mai soft de ajutat bebe constipat? ca vad ca acuma nu mai vrea sa faca kk in fiecare zi si plaaaaange scremandu-se. azi am incercat mai intai faza cu termometrul, care nu a dat rezultate si seara a facut cu ajutorul supozitorului.
stiu ca e normal sa faca si o data la 3 zile, dar nu ma lasa inima sa o las atata sa aibe disconfort, pentru ca stiu cum fac eu cand sunt constipata.
azi avea 36 de ore de cand nu mai facuse.
deci, mai e vreo metoda? vreun ceai pe care sa il dau? sau ceva naturist?
Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011
"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu
Wudy spune:
Buna de dimineata,
Va servesc cu o cafea , un ceai, un laptic ...fiecare ce doreste, ce pofteste
Va mai aduceti aminte cand ne invita Irinuka la micul dejun? Mmm, ce vremuri...
Va invit eu in dimineata asta sa servim micul dejun , fiecare ce-si doreste, gatesc de toate, nu am inspiratie sa fac eu ceva pt toate gusturile :)
Doloress, Lorich, Roxx multumim mult pentru aprecieri
Doloress tortuletul este facut de-o matusica de-a mea si de-a bebelusei. Lucreaza intr-un laborator unde folosesc doar produse naturale...
Raportez o noapte minunata, nu-mi vine sa cred, de aceea trebuie sa va spun si voua, a dormit fata mea de la 23.30 la 4 ...waw...ce bine ma simt si eu acum. Pana la 5.30 s-a jucat si papat si acum doarme din nou, sa vedem pt cat timp ca ziua a inceput sa nu prea doarma
Sunt curioasa daca a fost o intamplare sau am crescut si noi si ne-au mai lasat bazdaceii
O zi minunata va doresc ... la Buc se anunta o zi de primavara adevarata yupiiii (chiar daca nu ies din casa ma bucur si eu)
Alina mamica super fericita de Anais Maria.
"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
DA, inima mea este in afara corpului deja.
http://picasaweb.google.com/tudoralina79/MinuneaNoastra#
loutzy spune:
Neatza fetitele si baieteii.
Noi raportam ca nu ne mai place un san.(nu mai vrem sa papam din sanul stang, decat daca il fraiesc eu,il tin intr-o pozitie asemanatoare cu la sanul drept).
Simo si piticotul leu mananca mai putin(o pun pe seama vaccinului), mai zilele trecute nu imi ajungea laptele acu mananca si mai rar si mai lasa si lapte in san
Ralukara ce lapte ii dai? Eu ii dau de la Nativa cand raman fara san(in general seara). Miroae groaznic, dar are acelasi gust cu LM.
Sa avem o zi minunata cu mult soare, sa scoatem buburuzele ccat mai mult afara.
Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
madalina_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxx26 TUNDE, sa te hidratezi bine-bine. SA NU BEI CEAI DE MENTA , ca asta e indicat pentru ablactare. _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 Scrisoare pentru Catalina |
Stai asa ca m-am panicat toata! Menta e continuta in majoritatea ceaiurilor de lactatie. Eu acum am de la Fares si ceai de lactatie si Baby Calm (le beau combinate) si amandoua contin menta!
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
madalina_m spune:
Referitor la gustul laptelui praf, eu ii dau Topfer, care cica e cel mai apropiat de laptele de mama si are un gust oribil. Nu stiu cum poate bea asa ceva! Laptele meu e dulce, parca e lapte condensat.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
Shines spune:
Buna dimineata!
Multumim de cafei
Zumzu..da,a facut vaccin,dar a trecut o sapt,in primele zile nu a avut nimic inafara de oarecare agitatie.
nu am dormit toata noaptea, asteptam sa se foiasca la 3 ore sa ii dau papa..am reusit sa ii dau 3 bibe a cate 100..le-a papat bine. dimineata a papat tot pe la 7. spre sa isi revina.
de aseara ii dau vitamina c si am luat si imuno baby dar nu ii dau deocamdata.
Roxx,Lori..cate picaturi de vit c dati la fete ? 5/zi ? am facut ca scrie pentru copii mici..dar nu specifica cat de mici. i-am dat 5 ieri si 5 azi.
mi-am aplicat niste masti pe fata si pe par..cu ulei masline,ulei de ricin,galbenus de ou si i lingurita de miere de albine. face minuni,cel putin acu cativa ani facea..acu sa vedem. va recomand pentru caderea parului.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
Foxy-le spune:
neata si de la noi fetelor.
Multumim de cafeluta
Lorich - ce dulce e pestoaica ta!si cand dorm amandoi sunt draguti (si seamana f bine)
Si noi ii facem baie lui Kristian in cada. de fapt in cadita i-am facut de vreo 3 ori, apoi ta-su a zis ,,gata! in cada ca nu are loc in cadita''. Eu o spal cu cif si clatit bine. una peste alta sunt microbii nostrii, din familie, asa ca bebe nu are nimic.
ma gandeam :dar in spitale unde se perinda n indivizi e mai curat decat acasa?? de unde. Asa ca fericim copilutul cu cada. si asa la 6-7 luni vreau sa incep sa merg cu el la piscina de bebei
Cu laptele mi-am mai revenit, dar aseara tot i-a trebuit putin extra.Suge ziua bine, dar parca nu mai goleste sanul. ce sa-i fac, asa mananca el. apoi e fericit, gangureste, ne jucam sau doarme.de acum n-o sa mai ia 1kg in 2 sapt
Mai, mi-am gustat si eu laptele...cihhh.M-a apucat sughitul apoi Un fel de dulce graas...cum il bea bebe nu stiu
Va pup si eu mamici deosebite
Lorich spune:
Neata la
fetele ce se intampla in Japonia!!!!!!!
Shine 5 pic de vit c natural/zi.
Fragrant multumim de aprecieri, nu stiu daca ti-am urat bun venit!!! Scumpa foc blondutza ta!
Anca, ai gasit preturile, da? Eu zic ca te poti lamuri dintr-o sedinta ce si cum, dar se fac abonamente pe o luna/4 sedinte; tati a incercat sa-i ia lui robert doar una si costa dublu.
am uitat, o sa revin daca-mi aduc aminte.
Foxy ..hihih eu n-am gustat laptele in viata mea!!! N-as putea!!!
bebelu cum mai sunteti??
edit 2: Madalina super funny!! Bine ca s-a terminat asa! mai, e ceva in aer acolo sau febra pe care ti-o dau cumparaturile!! Noi cand am mers cu Robert mic am lasat usa de la masina, din spate super deschisa...asa am lasat-o si asa am gasit-o...cred ca nimeni n-a observat...toata lumea are febra aia!!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
Shines spune:
Lori
da,nasol cu saracii oameni
Totusi,au cladirile foarte rezistente,ei fiind obisnuiti cu asemenea magnitudini..la noi numa daca bate vatu mai tare..zboara cateva cladiri..cu sau fara bulina de rusine..
la mine in cartier,s-a construit un bloc maaare si lat..in vreo 3 luni. cum naiba le fac frate ? acu e altu in ''plamadeala''..pana in iulie e gata si asta. totusi,nu suntem atat de eficienti in munca raportat la timp..deci ma gandesc ca sunt destul de ''solide''..mama lor
Am vazut filmuletul Laviniei cu colacelul..mi se pare ca sta mult mai relaxat bebe acolo faca de cum sta Eduard in actualul colac..parca respira greu..se chinuie. sper cu asta sa fie mai bine.
sunt chioara de somn
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
Foxy-le spune:
A! am o intrebare-stiti ceva exercitii pt adunarea oaselor bazinului la loc? Eu inca nu m-am ,,restrans''. Ma mai fac la loc cum eram???Ca m-a luat o teama ....