Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Roxx/SIMO;mereu sunteti alaturi

Spuneti -mi si mie de ce a bagat 60 de lp..fara nici un scandal?inainte cu 10 min urla la tzatza..scuipa bibe cu lm/..nu mai inteleg nimic...

Gasesc galactogil la farmacie oare?ma bag la produs mult lapte si sa iau si niste vitamine..am laptele ca apapoate nu tine de foame

noapte buna

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

TUNDE - inca nu l-am cantarit la o luna, mergem sambata poate sa vedem. L-am cantarit la 2 saptamani cand am mers la doctor si luase 700 de grame in 2 saptamani, al meu a luat foarte bine, ce sa zic... Inca acuma zic eu ca a luat si mai mult caci de cateva zile suge la 2 ore, 2 ore jumate. Si il simt ca e tare greu. Dar sa stii ca baietii iau mai mult ca fetele in general, apoi al meu n-a avut colici, doarme toata ziua, nu se agita mai deloc, nu plange, nimic. Imi aduc aminte de Patrick care dadea din maini si din picioare ca morisca. Asta "sade si cujeta" cand nu doarme, asa cu ochii deschisi, nemiscat, se uita intr-un punct. Ca eu ii zic mereu Ganditorul de la Hamangia. Si se misca asa in reluare, cu o maaaare lene pe el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Tunde sa incerci si ceaiul pentru Stimularea lactatiei de la Fares, eu una dupa ce il beau mi se intaresc sani.
Capul sus mamica , trecem noi si peste hopurile astea

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

750 g scrie ca se ia in primele luni

mami fericita cu Stefan 12.01.2011
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

...am laptele ca apapoate nu tine de foame

noapte buna

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

Consistenta laptelui se schimba pe parcursul suptului: primul e laptele subtire, apos care tine de sete, urmeaza laptele de tranzitie si apoi laptele hranitor, alb, galbui,gros, care tine de foame.Deci stai linistita, e perfect normal.

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

TUNDE, draga mea, daca nu gasesti galactogil iti cumpar eu si iti trimit, pe cuvant, in fiecare saptsmana daca vrei. Am farmacia colea si posta langa (ma gandesc ca n-o sa patesc ca LORI cu ACC-ul)
Intreaba la farmacie si de Nutrinatal - stimuleaza lactatia si contin si complex de vitamine.
Despre faptul ca laptele ar fi apa chioara - aspectul laptelui matern nu are nimic de-a face cu proprietatile lui nutritive! Este bine cunoscut faptul ca la inceputul suptului laptele poate aparea mai apos, dar devine mai alb pe masura ce bebe goleste sanul!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Hello, hello!

Da' stiu ca nu va-ntrece nimeni la scris!
Am tras chiulul zilele astea cu cititul, am "rasfoit" mai mult, l-am avut pe Conrad acasa. So... Din ce imi mai aduc aminte:

Tunde, ma bucur ca i-ai dat de cap, citisem despre Mario si alaptatu'n somn, dar nu stiam de Sonia ca nu vrea bibe My bad! Da' vad ca incepi tu s-o "educi" incetul cu incetul... Mult succes va doresc!

RaluKara, hihi, se rezolva si la tine...

Btw, am cautat si eu ceaiul ala de lactatie de la TeeKane, din Kaufland, nu mai stiu cine a spus de el da' era stocu' epuizat... Va rog, cine il are, imi puteti spune ce contine? Probabil clasica combinatie chimen-fenicul-anason? Deocamdata nu avem probleme, da' o sa trebuiasca sa plec luni vreo juma' de zi si in we trebuie sa fac "provizii" pentru Flamanzila!

Lorich, ehh... Zicea o colega de odisee de la Clopotei ca de-aia la Clubul Scutecelor scrie in paranteza 1 - 4 ani, sunt tolerati pampersii pana la 4, apoi... Dam militaria jos din pod! Da' io zic ca or sa "se lase" de impemparseala

Hmmm.. Nu imi mai aduc aminte ce voiam sa zic. A, da, eram datoare cu un feedback, inca nu am toate ingredientele, am dat comanda de Colocynthis, eu zic ca nu are de ce sa nu iasa "reteta" intocmai ca cea din Canada. Da' .. nu stiu cat de relevant o sa fie "raportul" nostru, ca se pare ca am cam scapat de colici.. Doamne-ajuta, sa nu zic vorba mare, da' grasunelul meu de 2 - 3 zile doarme bine, mananca bine, face pufff de muuulte ori dar se screme el acolo cu simt de raspundere, fara prea mare scandal, iar noaptea are cateva reprize scurte cand chiar plange... In rest, e o dulceata! Deci, fata de cum era acum o saptamana - doua.. Eu nu le mai zic colici. Sper s-o tina tot asa!

Aaaa, azi am ridicat colacelul, noi eram anonimii L-am si testat, am pus un video pe FB, pentru fetele care sunt in grup, daca aveti curiozitatea Super-genial! M-am distrat si eu, a amutit si el, acum a cazut lemn.. Intentionez sa il pun la fiecare baita, crescand gradual timpul de "inot", imi pun mari sperante in colacelul asta! Numai ca.. Il luasem ca sa ma ajute sa il spal pe bebe, fara sa il mai tin eu, dar nu imi iese, ca tot corpul lui e in apa... Da' e funky, oricum!

Ma duc sa mai citesc si eu!

Lavi, de Conrad si Aaron Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

lavinia, super tare bebe tau...abia astept colacelul. inotatori de performanta ii facem noi pe astia micii!
cat timp il tii in cada?

Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011

"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

Seara buna la mamici de pitici!

DOLORESS- ce simpatic e Patrick in jumperoo! tre sa ii iau si eu din asta. Felicitari pt kg pierdute. Eu mai am inca 5-6 mai incapatanate. Trendul e descendent, dar f lent...Sper ca pana la botez sa se duca si astea. Tu il botezi pe Kevin aici sau in Romania?

Noi ne-am schimbat radical planurile.Initial voiam sa mergem in Romania, sa ne boteze nasii de cununie. Doar ca acum ne descurajeaza toata trambaleala asta cu un bebe de cateva luni: zbor cu escala, plus o gramada de drumuri in Romania, ca familionul nostru e imprastiat in cele 4 zari, petrecere organizata de la distanta, cheltuiala cat cuprinde...
Asa ca in locul neaosului botez cu alai si muzichie vom organiza ceva mult mai restrans. Si pt ca tot vrem sa punctam cumva evenimentul, am zis sa invitam prietenii mai apropiati de aici pt un weekend la o cabana. Suntem in negocieri cu proprietara unei cabane cu spa, speram sa ne iasa planul de 'chermeza cu taclale, jocuri, spa si voie buna'.

LORICH - baietelul tau are niste ochi superbi, iar Ana e mortala-n apa.

SIMIS - ce tratament ti-a dat dr pt Candida? Ti-am zis ca ne luptam si noi cu ea de cateva zile, dar avem semne de ameliorare. Am citit ca intr-o sapt - max 10 zile, Nystatin-ul da rezultate. Vindecare rapida

Azi Sophic al meu s-a tinut de obscenitati: la pranz, in tp ce o alaptam, imi arata inistent manuta in semn de 'ciuciu', iar acum, pe seara mi-a aratat degetul rusinos... tre sa coboram militaria din pod si sa incepem educatia Sophiotului :)

Adaug si eu linkul cu pozele Sophicului.

https://picasaweb.google.com/lavinia.magdes/Sophic1Luna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

buuun...

Legat de vigantol, noi il dam si direct in gurita si amestecat cu cativa ml de ceai, in functie de cat de cooperanta e Maia, are si ea momentele ei ..

ziki bravo ca scoti buburuzul mic la aer! sper de acum sa fie cat mai cald sa iasa toate buburuzele noastre cu nasucul afara cat mai mult!

dedicut si noi stim cum e cu cate 2 pampersi...abia apuci sa il pui pe primul ca gata, a si iesit bomba puturoasa, asa ca o iei de la capat!cat despre statul in popoul gol...daca s-ar putea sa o tin doar asa, Maia ar fi cea mai fericita. Urla la imbracat, dar urla...nu se joaca!

Doloresssimpatic rau bebe {atrick,cum adormea in scaunel! abia astept sa se faca si buburuzele mari sa avem clipuri cat mai funny cu putinta!felicitari pentru revenirea la silueta de dinainte de sarcina!

monik, pai cum sa o scoti de cap, mai mama? ca nici nu reusesc sa imi imaginez cum sa reusesti daramite sa vad pe cineva punand in practica asemenea idee? daca ii deranjezi vreun tendon, vreun muschi? si cum copiii sunt ca argintul viu, daca doamne fer!!!, il scapi tinandu-l de cap?????...halal, indicatii pretioase!

lorich, sa traiasca cine a inventat babyspa-ul ca tare se mai distreaza bebeii in apa!

simisnu e cam mult debridatul? eu ii dau de 2 ori pe zi cate 2,5 ml. portia de dimineata o mai sar daca vad ca nu se agita, sau daca face kk inainte si ramanem doar cu portia de seara care o dau mai mult pentru linistea sufletului meu, gandidndu=ma ca asa ar trebui sa doarma mai bine bebe. mi se pare un pic ciudat sa trebuiasca sa ii dai la ora fixa, ca doar nu e antibiotic!

madalina, , mi-a placut pataia ta! dar nu stiam ca mai nou e politia chiar atat de atenta sa nu ramanem fara masini, jos palaria pentru ei...cred ca nu mai faceau atat caz daca il vedeau si pe bebe cu tine, ar fi fost mai intelegatori!

TUNDE, incearca sa nu "intri in priza " pana cand nu esti absolut sigura ca a stagnat, sau a scazut in greutate. din experienta mea, iti spun, ca cu cat o cantaresti mai des cu atat iti faci mai multe griji si ganduri. de cand cu experienta mea cu lapticul prea putin m-am hotarat sa o cantaresc doar o data pe saptamana si cantarirea aia doar cu nota informativa ca ajunsesem sa visez nopatea numai grame si kg...
cat despre faza cu LP, fiimea il prefera pe ala!!! e mai bun din biberon decat de la san! si e mai bun laptele praf, are alt gust e care se pare ca ea il apreciaza. spre ex: azi dimineata aveam una bucata copil urlator de foame. iau copilul, il mufez, incepe sa planga cu sanul in gura!las copilul si bag pompa in functiune sa vad daca am lapte. scot vreo 60 de ml in 5 minute, pun laptele in biberon, ii dau copilului biberonul. incepe sa il scuipe si sa planga si cu el in gura. ii dau ceai, nici ala nu era bun. ma duc prepar LP, ii dau d-ala ....ghici ce! LP ERA BUUUUN!.
am crezut ca iau foc cand am vazut!
buuuuun, dupa ce termin micul experiment, o iau si o pun la san si ii zic ca nu mai vede LP niciodata daca refuza sanul...si am stat asa vreo ora, cu chiraieli pana s-a hotarat sa manance LM!astazi ne-am incercat incapatanarea una cu alta, dar nu am cedat sa ii dau LP!mai ales cand stiu cat m-am chinuit sa fac in aa fel incat sa isi revina productia de lapte !
Poate asa si cu printesuca ta, poate prefera gustul LP, poate e mai dulce ala.
Eu i-am dat Maiei, LP Bebelac si pot sa iti zic sigur ca e mai dulce decat LM. Sa nu ziceti de mine ca sunt nebuna, dar tot ce ii dau ei, mai intai gust eu...Paranoia e pe mine...
incearca sa te relaxezi si pe cat posibil sa o pui la san cat mai mult, cat mai des, chiar daca la un moment dat iti vine sa o arunci pe geam{nu aruncati cu rosii!!} pentru ca pur si simplu NU VREA sa suga!multi

Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011

"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu

Mergi la inceput