Mai - Iunie 2011- LA MULTI ANI, BEBE LUCAS!!! (17)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

bua fetelor
Imi pare rau sa aud ca va doare burtica, eu simt decat presiune jos doar cand exagerez cu curatenia in rest sunt bine.
Apropo de prenatal, cu toate ca sunt la a 2 a sarcina am uitatcum se procedeaza. Am vazut pe aici cam cum il calculati si intrebarea este trebuie sa merg la serviciu si sa-i spun contabilei de cand vreau sa intru in posnatal sau tr sa mi-l calc ea?
Si la medicul de fam merg sa il iau cand?
La capitolul cumparaturi pt bebelina nu am facut inca nimic dar lucrul dupa care ma uit acum este un aparat pt aerosoli. Aveti vreun sfat in privinta asta, ca m-am uitat pe net si sunt o gramada?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenpit77

bua fetelor
Imi pare rau sa aud ca va doare burtica, eu simt decat presiune jos doar cand exagerez cu curatenia in rest sunt bine.
Apropo de prenatal, cu toate ca sunt la a 2 a sarcina am uitatcum se procedeaza. Am vazut pe aici cam cum il calculati si intrebarea este trebuie sa merg la serviciu si sa-i spun contabilei de cand vreau sa intru in posnatal sau tr sa mi-l calc ea?
Si la medicul de fam merg sa il iau cand?
La capitolul cumparaturi pt bebelina nu am facut inca nimic dar lucrul dupa care ma uit acum este un aparat pt aerosoli. Aveti vreun sfat in privinta asta, ca m-am uitat pe net si sunt o gramada?

noi il avem pe www.onestop.ro/aparat-de-aerosoli-omron-comp-air-c28--pid21698" target="_blank">acesta si mi se pare foarte bun. l-am folosit la greu iarna asta!
L-am luat la recomandarea unor prieteni care il au de cativa ani si il folosesc si ei destul de des ca au probleme ORL mai multi membri ai familiei.

--------------------------------------------
Marina29+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

carmen, eu sunt foarte, foarte multumita de aparatul cu ultra sunete de la Laica, noi il avem pe asta tehnica-medicala punct ro/products/Aparat-aerosoli-cu-ultrasunete-MD6026.html

pentru ca nu nunmai ca este eficient, dar efectiv nu face niciun zgomot, ceea ce e foarte bine, pentru ca se poate speria bebe de zumzaitul lui (cand mai e si racit si indispus, numai un bazait nu ii mai lipseste). Are masca pt copii si masca pentru adulti, mi-am facut si eu de cateva ori si mi-a prins tare bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta_v spune:

buna dimineata,mamici!
cum va mai simtiti?eu aseara abia am adormit,il simt pe bebe foarte jos,parca ar fi pe pista de lansare ,am mers la toaleta din ora in ora pt ca simteam o presiune asupra vezicii...si box in colon cred...vi s-a intamplat?mie teama ca e prea jos,il simt pe osul pubian,ce sa fac?

Viitoare mami de baiat,DPN 24 iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

violeta , cred ca e normal. si eu am senzatia uneori ca mai e un pic si scoate mana afara....

Marina30+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

buna dimineata, burtici!
carmenpit77, noi avem tot omron c28, ca si marina. isi merita banii!
violeta, sa stii ca si eu il simt pe bebe jos-jos. bine, il simt prin toata burta, uneori in acelasi timp in vreo trei locuri total diferite, mergand pana in jos in stinghia piciorului. cum oare sa nu ne mutam pe toaleta?!
somleac, ti-ai mai revenit?
ieri am facut si eu o escapada din casa. am mers in carrefour, dupa ce m-am crizat sambata ca eu nu i-am cumparat nimic lui nasturel si ca ce, el va purta numai haine pe gustul rudelor/prietenilor sau purtate de sora-sa sau de altii??? saracul sot nu intelege nici acum de ce-am intrat in panica, cand mai e ceva pana nasc, de ce am luat ATATEA, dar nu s-a pus cu hormonii mei. le-am insirat apoi pe pat si le priveam cu atata emotie... acum am alta dilema: unde le pun? trebuie sa reorganizez sifonierul emei, pana nu-mi m-apuc sa pretind inca un sifonier.
ce m-a surprins enorm e ca nu m-a mai durut nimic, nu intepaturi, nu presiune in vagin!!!
maine merg la control, dar poate nu are repercursiuni escapada mea!va pup!
mami de ema-stefania (10.07.2008) si 24+

Mergi la inceput

multumesc ,fetelor,pentru raspunsuri...ma panichez pt ca am o cunostinta careia i s-a declansat nasterea la 26 saptamani ,si cand incepe plimbarea zici ca mai are un pic si iese...
intreb si eu...aparatul pt aerosoli la ce foloseste mai exact?aveti probleme,sau e bien sa fie in casa?
pe mine m-a luat si o raceala cu stranuturi ,de la vremea asta,o sa storc cateva lamai...

Mergi la inceput

andreealydia,bine ca al tau primeste cadouri al meu pana acum a primit doar un album de la o prietena,vorba sotului"asteptand de la astia..."de referea la parinti ,socrii etc o sa incepem si noi sa cumparam,macar strictul necesar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy1981 spune:

buna ziua fetelor
sper ca sunteti bine la fel si bebeii
vreau doar sa va salut si sa va doresc o saptamna cat mai buna .
azi am schimbat si noi semnatura va pup si aveti grija de voi.

27cu bebe lily

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

Buna fetelor! Off febra cumparaturilor...pai eu is total stresata din punctul asta de vedere...din diverse motive si sunt atatea de cumparat, ca ma trec fiori reci pe spate. Prea multe si prea putini bani!
cat despre burtica, aceleasi intariri nesuferite de burtica , presiune puternica pe pelvis, stam mai mult in pat de m-am si saturat, nu mai dorm noapte ca nu pot sa stau pe nici o parte. Se lasa galusca grea in partea pe care vreau sa stau si se face gemotoc de ma ia o durere prelunga in picior si anus.Tensiune marita, greutate in respiratie, umflaturi de maini si picioare, durere a incheieturilor...sa va mai zic?! =))
Va pupic si multa sanatate!

...asteptand o minune in viata mea!

Daria-Maria
AMR -5 w

Mergi la inceput