Mai - Iunie 2011- LA MULTI ANI, BEBE LUCAS!!! (17)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna ziua fetelor, o saptamana minunata va doresc si cu mult soare.
ANDREEA Doamne mai ai 5 saptamani si iti vei tine printesa in brate, super emotionant, si eu imi doresc sa treaca repede toate saptamanile pana la termen sa imi tin baiatul in brate...cred ca de acum toate nu mai avem rabdare.
Va pup pe toate.

28+ cu Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roe_oana spune:

Buna ziua, mamici!
Eu n-am mai intrat de ceva vreme pe forum si abia acuma am reusti sa citesc din urma.
Nici noi n-am cumparat aproape nimic pentru bebe, am cumparat doar o comoda unde sa-i pun hainutele si unde sa-l schimb. Mai trebuie sa luam multe lucruri.

Acum numar zilele pana intru in concediu prenatal. Mai am 9 zile lucratoare, iupi.
Dupa ce o sa stau acasa o sa am timp sa ma pregatesc pentru bebe, sa-i cumpar lucrusoare, sa i le aranajez, sa fac bagajul de spital, sa mai citesc carti despre cresterea copilului.
Apropo, voi v-ati cumparat ceva carti? Ce cititi despre cresterea copilului?

Va pup

+29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Buna, burticute!
N-am mai intrat nici eu de ceva timp pe aici.
La capitolul dureri stam.........in cap. Tot tacamul: burtica se intareste si ma doare, bebe nu ma lasa sa dorm decat pe spate, altfel se intareste si ma doare rau, constipatie, dureri inghinale mai ales noaptea, si oasele bazinului dintre picioare parca mi se rup......aaaa si era sa uit de nasul infundat care ma chinuie!
In rest suntem suuuuper, abia il astept pe bebe!
Vineri ne-a venit patutul si caruciorul cu scoica! Sunt frumoase foc, dragalase, ne-am uitat toata seara la ele, le-am facut poze.
Si am mai facut ceva: am reusit sa rezervam data pentru botez. Aveam si eu un pitic pe creier, ca in august sunt f multe nunti si nu o sa gasesc loc pt bebe sa-i fac party frumos. Am cautat de nu mai stiam de noi, dar pana la urma am gasit si data libera si restaurantul care ne place!
Ma intorc in patut ca nu mai pot sta.
Va pup pe toate

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

daii, si eu am mari probleme cu botezul, ca avem si multi invitati si as fi vrut ceva cu terasa si loc de joaca, ca vor fi multi copii. Tu unde ai gasit? Si ce avans ai dat? Am primit niste oferte pe mail de la cateva restaurante si imi cer f mult avans, intre 500 si 1500 de euro. Daca era vreo 1000 de lei ma puteam baga sa rezerv acum, dar asa... De fapt nici dupa ce o sa nasc n-am de unde sa scot atatia bani sa dau avans, nu stiu ce-o sa facem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Buna burtici,

nu prea mai apuc sa intru de la lucru, mi se aglomereaza treburile si parca nu mai fac fata.

Eu iar am tras o tranta. Duminica am fost cu copii la cinema, Vic m-a tras de mana, nu am pus piciorul bine pe o scara si dusa am fost.M-am imprastiat de ras. Imi imaginam ca eu tot iau pozitia capra, dar nime nu se ofera sa ...... ras cu plans ca m-am cam zdruncinat si m-a durut rau bazinul. Oricum genunchii mei ( am ruptura de menisc) resimt din plin greutatea mare si lipsa de calciu (probabil).

Daii ce carucior ati cumparat?

Roe_oana eu iri recomand cu cea mai mare caldura "Cel mai simpatic ghid de sarcina"autor Vicki Iovine. Pur si simplu am ras in hohote cand am citit-o , are tipa asta un umor, si descrie atat de natural si de real toate neplacerile prin care trece o femeie insarcinata.

Andreea_mdm eu zic sa nu te stresezi. Multe din lucrurile pe care ni le baga pe gat cartile de crestere a copiilor, reclamele si magazinele pentru copii nu sunt cu adevarat necesare. Daca te organizezi un pic si faci o lista cu strictul necesar, vei vedea ca-ti ajung si banii si timpul. De asemenea nu ezita sa ceri imprumut de la prietene tot ce poate fi imprumutat ( pompa de muls, cantar, carusel pentru patut, babyfon daca e cazul, scaun de masina, carucior). Accepta tot ce pot sa-ti ofere mamicile cu copii mai mari la capitolul hainute. Nu te arunca sa iei suzete, biberoane, sterilizator ca poate nu va fi cazul. Daca apelezi la cunostinte care iti potda/imprumuta lucrusoare pentru bebe vei constata ca mare lucru nici nu trebuie sa mai cumperi.

Mai stiti ceva de Lucas?

Pico te-au mancat fetele?

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

SOMLEAC- jos palaria! Se vede ca ai mai multi copii. Mi-au placut mult sfaturile date Andreeei. Eu una chiar asa procedez. Am recuperat din hainutele avute anterior la fetita si date pe la cunostinte. Care nu mi-au placut ( ca se mai uzasera) le-am facut pachet si le-am trimis la Valea Plopului, biberoane, pompa, suzete nu cumpar inca pentru ca din nou imi pun sperante in alaptat si sper ca data asa sa reusesc pe bune fara nici un artificiu.... Carutul si scoica le-am cumparat ca nu am avut de ales dar patutu sigur primim de undeva (sper cel putin) asa ca nu luam inca.

Eu sunt cam stresata ca azi am aflat ca un baietel din cei cu care lucrez are scarlatina. Ce sanse sunt sa iau si eu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Buna fetelor,

Imi pare tare rau de cele cu dureri si probleme. Nu mai este asa de mult. Vom uita in curand saptamanile astea grele...si stiu din experienta ca ne vom dori sa mai avem vreme de stat in pat asa ca profitati si....

De cand a inceput vremea frumoasa nu mai pot sta deloc la orizontala. Desi am placenta joasa moasele nu mi-au recomandat repaus la pat ci o activitate fizica moderata.

Eu astazi am fost foarte harnica si am spalat/calcat mare parte din lucrusoarele pentru prima luna.
Somleac sunt de acord cu tine. Si eu am primit/imprumutat, apoi la randul meu am dat multe din cele necesare unui bb.
Cred ca te poti descurca decent si cu un buget mai redus.

Acum pt bebelina voi folosi in primele luni cam ce am de la Radu pentru ca majoritatea sunt unisex (alb, verde, galben, portocaliu, etc). Am multe primite pe care el nici nu a apucat sa le poarte deci sunt noi noutze. Pentru 3 luni si pana la un an am primit enorm de multe lucruri de la vecina mea (poloneza) care are o fetita de un an. Sunt foarte faine si putin purtate. Pe masura ce iesim din ele i le voi da inapoi pentru un eventual bb2.

Intre timp am prins si eu niste reduceri incredibile primavara asta si am facut un mic stoc pentru 6-12 luni....nu va spun ca am luat blugi super draguti cu 1.5euro si bluzite cu 75 centi. Mai am si o geaca de toamna cu 2 euro. Si am luat cate am putut si prietenelor care stiu ca au bebi in Ro pentru ca stiu ce preturi sunt pe acasa.

Sticle/biberoane/suzete si alte accesorii nu voi lua. Data trecuta am avut un vagon de ele si nu am folosit decat tzitzi.
Un singru lucru imi mai lipseste...caruciorul. Ma uit de zor dupa unul bun si ...aproape nou. Am gasit un Quinny buzz micutz si sambata sper sa mergem sa-l vedem.

Din cate stiu de pe FB bebe Lucas creste frumos dar din pacate inca are probleme cu plamanii si Ingrid are emotii mari din cauza asta.
pentru el si mamica lui curajoasa!

Mamica fericita de Radu (01.04.2009),+28 cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Somleac] saraca de tine iar ai cazut. Nasol cu genunchiul, offff!
Te admir pentru energie si tonus psihic excelent...si nu numai!!!

Mamica fericita de Radu (01.04.2009), +28 cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Chiar daca scriu mai rar, sa stiti ca va citesc in fiecare zi
In weekend am inceput si noi cumparaturile pentru bebe. Avem patut, saltea cocos, husa de saltea si sac de dormit (pachet a fost la 399 ron), carucior (am luat Easy Go sport cu inclinare fff aproape de orizontala,pliere tip umbrela, pentru ca noi stam la etajul 2 din 4 si trebuie sa il car singura pe scari). Am mai luat protectii de pat, lenjerie, 3 paturici si am primit de la o verisoara primara care are doi baietei gemeni de 6-7 luni, vreo doua sacose de hainute care cu siguranta ne vor prinde tare bine. La 1 intru in prenatal si ma voi ocupa de sortarea, spalarea , calcarea...aranjarea lor in comoda
Ieri am fost sa ii aratam doctorului ecografia de trim III. M-am panicat un pic pentru ca mi-a spus ca pozitia pelviana a lui bebe imi poate aduce o nastere prematura, ca se pot rupe membranele mai devreme. El a recoamndat sa stau acasa, in pat, numai ca eu deja am anuntat ca stau pana la 1 la munca si va trebui sa ma tin de cuvant. Am multe lucruri de terminat si ma rog la Bunul Dumnezeu sa rezistam cat de mult. In mod clar va fi cezariana, undeva pe 6-7 mai, asta daca nu vrea bebe sa vina mai devreme. Stau cu frica in san astea doua saptamani cat mai merg la munca

Azi schimbam si noi cu multa mandrie semnatura, suntem baieti mari si in curand vom face cunostiinta...sa speram totusi ca in mai

32+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Na ca mi se arata drum, asa ca intru rapid ca nu stiu cand voi ajunge diseara acasa.

Tzuna si eu trimit lucruri la valea plopului.

Manuela , waw ce preturi, asa sa tot faci cumparaturi pentru bebe. Si eu cu prietenele mele tot asa ne imprumutam si rasimprumutam. Pompa mea avent va face acum al 6-lea copil.

Valentina super caruciorul. Cele de la bertoni sunt si trainice. Ce culoare ai luat?
Ce ma enerveaza medicii astia panicosi, astia fac mai rau la o sarcina decat analizele proaste, sau alte intamplari nasoale. Stai linistita ca nu-i chiar asa. Am 2 prietene care au nascut in decembrie, ambele cu cezariana din motive de prezentatie pelviana si ambele au nascut la termen si au lucrat pana au intrat in luna a 9-a. Oricum la cezariana te programeaza cu 1-2 saptamani mai repede.

Fetelor multumesc de aprecieri, sunteti voi dragute ca ma ascultati ca pe alta lume enerveaza genul asta de sfaturi.

Na, am plecat ca am drum lung.

PS pupici pentru Lucas sa treaca cu bine si peste problemele de sanatate.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput