Mai - Iunie 2011- LA MULTI ANI, BEBE LUCAS!!! (17)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Inna_33 spune:

[quote]citat din mesajul lui raresionut

Nick name-ul tau...ma unge pe suflet!!! Chiar asa il vom numi noi pe bebelusul nostru: Rares Ionut!
Tu ai un copil pe care-l cheama asa?

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Violeta, pana la urma cred ca merge si fara landou, daca se culca de tot caruciorul...mai ales ca va fi vara. Si mie mi s-au parut utile toate dar e si greu cu atatea accesorii in apartament. M-am cam chinuit la Sofia. de data asta o sa fie doar sport....

--------------------------------------------
Marina29+ & ANA SOFIA (05.08.08)
--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

CARUT- eu una cred ca landoul nu este necesar dc nasti vara cu conditia sa gasesti un carut bun care sa se lase pe spate de tot. Noi am luat din Cora carutul cu scoica abc design cred ca se cheama si am dat 442 lei/el. nu zic ca e la fel de bun ca un peg perego sau chicco dar pare rezistent si bine lucrat iar scoica e mai practica decat altele cu pretentii. Am facut deja proba cu un bebelus de-al fetitei sa vad cum ar sta bebe mic si sta super in scoica pentru ca are o protectie suplimentara pentru spate.

DURERI- de ieri ma doare burta f rau si nu cedeaza cu no-spa. Dr mi-a spus c anu ma poate vedea in week-end si ca ea nu crede totusi ca sunt contactii. Nu vin si trec ci e o presiune insotita de durere de cate pri ma aplec dupa ceva sau stau in picioara. Cica ar fi d ela uter ca se mai mareste si mai ales din cauza ca am burta f tuguiata si mare pentru statura mea. Ce spuneti? Va chinuie si pe voi asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

buna fetelor.
ca tot vorbiti de unde o sa doarma bebe, noi ne-am hotarat sa-i punem patutul in camera noastra pana la 6-8 luni si apoi sa o mutam in camera ei, pe care trebuie sa o mobilam pana atunci. dar fiecare face cum crede ca e mai bine ptr ea si bebele ei.
somleac, imi pare rau ca ai cazut si sper ca te simti mai bine. felicitari ptr noile achizitii
lumysti, nu iti fa griji, stai cuminte in patut ca avem destul timp sa ne cunoaste, ca nu scapi asa usor de mine sper ca te simti mai bine. ce mai face alessia?
eu am avut cateva seri cu contractii, dar incerc sa stau cuminte si sa ma linistesc. iau no-spa si scobutil, iar daca continua am zis ca il sun pe doctor. intre timp ma lupt cu balonarea si contipatia. fun, fun, fun

30+ ALESSIA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Citat:
citat din mesajul lui Inna_33

[quote]citat din mesajul lui raresionut

Nick name-ul tau...ma unge pe suflet!!! Chiar asa il vom numi noi pe bebelusul nostru: Rares Ionut!
Tu ai un copil pe care-l cheama asa?

33+

Buna Inna,

Nickname-ul ales de mine este o combinatie intre numele copilului meu de 6 ani si numele sotului meu. Eu ma numesc Alina.
Multumesc frumos pentru consideratia ta si ma bucur ca ai ales aceste nume pentru copilul tau, pentru mine de asemeni reprezinta 2 nume foarte importante in viata mea.

32 + si Rares ( 26.04.2005)

www.facebook.com/photos.php?id=641242301&ref=pb br / " target="_blank">Pozele noastre

Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna ziua fetelor...astai schimbam si noi cu mandrie semnatura, am intrat oficial in luna a 7-a de sarcina......de acum a mai ramas putin, este adevarat ca trece tare greu dar eu ma rog de sanatate si sa stea bebe cumintel acolo pana la termen, la fel va doresc si voua.
Luna viitoare incep si eu cumparaturile pentru bebe, vreau sa achizitionez caruciorul si sa dau la facut patutul, apoi in luna mai fac curatenie in casa , fac si aghiazama in casa , chem preotul sa imi sfinteasca apartamentul ca sa il primim cum se cuvine pe bebe.
Eu ma simt bien, doar seara ma doare inghinal si iau cate un no-spa, in rest iar sunt tintuita in casa pentru ca vremea s-a stricat , ploua si temperaturile sunt scazute 6-7 grade, maine oricum ies de dimineatza sa ma duc pana la abiserica.
Va pupacesc pe toate si va doresc wekeend placut.

28+ cu Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

buna, burtici cu bebici!
violeta, inna, multumesc pentru lamuriri!
fetelor, voi de pe ce site-uri cumparati hainute on-line?
mami de ema-stefania (10.07.2008) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

tzuna, sa folositi cu drag caruciorul si scoica! scoica noua ne-a fost foarte utila de la 1 luna pana pe la 7 luni, cand nu-i mai placea sa stea pe spate. deh! de-acum stia sa stea in fund... carutul e important sa fie usor de manevrat, caci altfel te umpli se nervi. am mai spus, noi n-am avut landou, dar nici nu am simtit c-am fi avut nevoie. am fi imprumutat de la nasa.
de dureri si senzatie de presiune, eu nu duc lipsa deloc! cand nu cedeaza la no-spa, imi bag si un scobutil stau in pat si exersez de zor kegel, caci altfel simt ca-mi iese bebe.
buna, burtici cu bebici!
mami de ema-stefania (10.07.2008) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

fetelor,
voi cum va simtiti astazi?

cred ca pe mine m-a afectat destul de tare ,nu de alta dar am ajuns pe la un control de urgenta,aveam contractii de vreo 1,5 ore,destul de dese,nu foarte dureroase,dar neplacute.

a fost totul ok,colul e inchis,dar un tons uterin crescut,care a cedat dupa no-spa si dupa salbutamol.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Nu prea bine,

si eu am fost azi singura cu pruncii, am facut mancare, spalat , ordine, iar spre seara pur si simplu n-am mai putut merge de dureri de purta si de putza. O senzatie asa nasoala ca si cum mi-as pierde-o. M-a cam speriat si pe mine, mai ales ca nu-mi gasesc nici nospa-ul.

Felicitari fetelor pentru carucioarele cumparate.

Intreba cineva, dar nu mai stiu cine, ce carucior am luat.
asta este http://www.funbebe.ro/carucioare-sisteme-modulare/322-carucior-chipolino-maxima-plus-3-in-1.html Mie mi-a iesit la 850 lei. Cat de bun este n-am ce sa spun decat dupa ce-l folosesc.

Nici eu nu cred ca landoul este necesar. Eu l-am luat ca varianta aia nu este fara landou.

Scuze ca nu mai citesc si nici nu raspund fiecaruia, dar chiar nu-s in stare sa stau pe fund.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput