Mai - Iunie 2011- LA MULTI ANI, BEBE LUCAS!!! (17)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

andreea , trebuia sa folosesti un link ascuns sau sa pui niste spatii

--------------------------------------------
Marina29+ & ANA SOFIA (05.08.08)
--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

buna, mamici!
marina, iti multumesc, dar m-am dezumflat nitel.
cum calculati voi numarul de luni de sarcina? ca eu gasesc mai multe variante si ma enervez de-a dreptul... in prenatal se poate intra, cel mai devreme, cand ai 30 de saptamani incheiate sau cand intri in 30? iar DPN il considerati potrivit pe cel dupa UM sau dupa eco?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Fetele, v-a iesit vreuneia la analizele de sange "Frotiu sanguin Leucocitoza cu neutrofilie si monocitoza"? Am googalit si am gasit c-ar fi specific in sarcina, plus ca pun pe seama pacatoasei de raceli si tuse care ma chinuie de 3 saptamani. Pe dr. o pot suna doar seara, sper sa imi confirme si ea ca nu e nimic grav.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy1981 spune:

buna ziua fetelor
ma bucur ca ati venit cu rezultate bune de la dr. va pupacesc
imi este tare somn imi vine sa dorm ,apropo stiati ca astazi este ziua internationala a somnului .
pupici

26cu bebe lily

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreealydia

buna, mamici!
marina, iti multumesc, dar m-am dezumflat nitel.
cum calculati voi numarul de luni de sarcina? ca eu gasesc mai multe variante si ma enervez de-a dreptul... in prenatal se poate intra, cel mai devreme, cand ai 30 de saptamani incheiate sau cand intri in 30? iar DPN il considerati potrivit pe cel dupa UM sau dupa eco?

Buna andreealydia,

Si pe mine m-a interesat acest subiect la un moment dat, asa ca m-am informat si raspunsul este urmatorul: total concediu sarcina si lauzie este 126 zile, cu conditia ca de la data nasterii sa iti ramana cel putin 42 zile pana vei intra in concediu crestere copil. Restul de zile( iti calculezi tu cu aproximatie data nasterii..cezariana sau nastere normala), ti le poti lua inainte de data nasterii.
De exemplu, eu am intrat in concediu prenatal de la 30 saptamani si 4 zile.
Sper sa fii inteles cele de mai sus, daca nu, mai incerc odata.

www.facebook.com/photos.php?id=641242301&ref=pb br / " target="_blank">Pozele noastre

Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Ceao,fetele ..eu sunt tare binedispusa azi.Ieri mi-am convins sotul ca vom avea nevoie de un carucior mai micut,asa ca aseara am mers la Cora si l-am luat .E Peg Perego 3 in 1,crem cu negru si sunt super incantata,are o multime de chestii pe care nu le-am mai vazut la alte carucioare,plus pretul de 15 mil,adica 12 ca de 3 mil am primit un voucher cu care voi lua pompa Avent,incalzitor biberoane si prosoape.Eu zic ca am facut o afacere buna.Doamne..sunt ca un copil emotionat de cadourile de la Mos Craciun

Va pup si revin mai tarziu.

POZE IRIS
mami Iulia29+ LEIA siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

merci, raresionut, mi-am gasit insemnarile de la prima sarcina si m-am dumirit.
fetelor care stati in medical, v-a internat ca sa va elibereze formularul de concediu?
iulia, sa folositi cu drag caruciorul.
noi vom folosi cel mai probabil tot carutul emei. e un chicco, 2 in 1, varianta sport. ema n-a stat in el decat pana la 1 an fara o saptamana. e cam greu (10-11 kg) pentru a-l cara pana la etajul 2 de 2 ori pe zi, dar se poate spune ca am experienta... si l-am foit intens pe trotuarele noastre magnifice, la mare, la munte... nu are landou, am optat pentru varianta sport, fiindca am nascut tot in iulie si se lasa perfect la 180 grade, e bine protejat bebe. daca nu se grabeste nasturel, sper sa nu avem nevoie de landou nici acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta_v spune:

buna fetelor
noi suntem deprimati ca a venit iarna iar ,desi uitandu-ma in oglinda ,am observat pete maro pe nas vaiii si mi- s-a uscat pielea rau pe maini si pe fata,cred ca de la soare.
pt cine intreba de medical,mie imi face foaie de internare de fiecare data cand imi prelungeste medicalul,4 internare+14 zile dupa,eu as vrea sa intru la 29 sapt in prenatal,dar nu stiu daca o sa imi dea dr...sa vedem!
referitor la cumparaturi,am intrat in priza,cred ca trebuie sa ma apuc de bagajel,macar camasa de noapte ,body lui bebe ...
ma tot uit dupa carut ,dar nu stiu ce sa fac,mi-e cam greu sa dau 1500 lei acum ,pe un set 3 in 1,toate accesoriile mi se par utile...voi ce credeti,fara landou nu se poate ??

Viitoare mami de baiat,DPN 24 iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Dragi viitoare mamici,

Va asteptam la bazarul nostru, avem multe produse noi , la preturi mici. Daca doriti, dati click pe semnatura mea.

Mami de ANDREEA LAVINIA 1.10.2010
AM PRODUSE IEFTINE AVON SI ORIFLAME LA BAZAR!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inna_33 spune:

Buna seara fetelor,

Felicitari Luiza si Valentina pt. echografiile bune!
Multumesc fetelor pt ca mi-ati impartasit fiecare din experienta voastra cum ati ales sa va "cazati" bebeii!!!
Andreea, am fost internata la inceputul sarcinii pt. infectie urinara si am discutat cu destule gravidutze in cele 7 zile. Mi-au spus ca se internau trei zile(2 nopti) pt CM de 14 zile. Eu am intrat in prenatal calculandu-mi 76 de zile inainte de DPN dupa UM, si 50 de zile dupa nastere.

33+

Mergi la inceput