Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (106)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Servus fetele!!!

La multi ani, Floricica!!!(mami, scuze de intarziere)
LA multi ani, Denis!!!
La multi ani, Robin!!!
La multi ani, Eva!!!

Sa fiti sanatosi, iepurasi dragi, sa va fie viata plina de bucurii si impliniri, sa aveti parintii alaturi si sa urcati pe culmi inalte!!!

Imi pare tare rau ca nu reusesc sa mai intru asa des, desi citesc zilnic, mi-e mai greu cu scrisul cand pierd sirul.
Dar sunt la zi cu pozele de la party-uri, am vazut iepurasi veseli, torturi care mai de care, minunati sunt cu totii.

Felicitari mergaciosilor, e un adevarat stres de cand cu mersul, cataratul peste tot, etc. La noi inca nu e tare frumos, azi sta sa ploua si ma enerveaza vremea asta de mor.

Felicitari si pentru "dimensiunile" care mai de care mai bune, noi nu prea stim cum stam. Pe cantar de oameni mari avem 10 kg, si vreo 78 cm. Vaccinul nu l-am facut inca, vedem maine daca isi gaseste dra timp.

In rest suntem "la zi" cu cazaturile, loviturile, sangerarile, etc, deh, baiat de baiat.

Pupici la toata lumea, sanatate bolnaviorilor, petreceri reusite si vreme buna, ca eu una abia o astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Salutare, tuturor!

Am intrat iar "hoteste", vreau sa felicit puisorii care implinesc un anisor! Sa va dea Dumnezeu sanatate, noroc si viata lunga, sa fiti cuminti si sa ii bucurati intotdeauna pe parinti! LA MULTI ANI!!!

Am tot vrut sa va urmaresc si sa raspund, dar nu am reusit, sunt intr-o fuga continua la servici si acasa, au fost raciti amandoi "eroii", Sam ia si acum tratament, asa ca...

Va pup pe toate si va doresc sa aveti primavara in suflete!

SI MULTA SANATATE LA TOATA LUMEA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui vladimirescu
Mai fetelor, recunoasteti ca puii vostri se fac din zi in zi mai frumosi? Dupa parerea mea, toti copiii la 1 an sint extraordinar de frumosi si dulci!

Eu imi amintesc cum spuneai tu ca Vladimir era uratel ca nou nascut. De fapt, mie toti noii nascuti mi se par uratei, o combinatie intre extraterestrii si pisoi roz! Dar sunt deliciosi! si asa de frumosi sunt toti, mai ales dupa cateva luni. De pe la 6 luni is sus, mi se par adorabili.

Ai dreptate cu greutatea, ma uitam zilele trecute la pozele lui Tudor de cand avea 1 an si mi se pare rotunjor bine, desi atunci era sub medie la greutate. Acum e clar un slabanog si jumatate!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

OANAIACOVITZA, SAMARIA

JASMINE - hello stranger! Ma bucur sa aud de bine de la voi!

YAIA - ai mei n-au fost roz la nastere ci cam galbui-negriciosi, cu fruntea super-ingusta ca le crescuse par negru pina la sprincene... Sincer, chiar erau cam uritei, mi-am dat seama de asta cit le eram eu de mama :)) Oricum, mi-am zis "bine ca-i baiat, nu e musai sa fie frumos!
Acum insa amindoi sint frumosi (pt mine si familie, in tot cazul :)) Si sint f fericita cu ei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

La multi ani Denis, Robin, Eva! Sa aveti parte de viata linistita si frumoasa, dragilor!

R, mamica lui L si a M
I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

JASMINE, m-am bucurat sa citesc despre voi!!!

R, mamica lui L si a M
I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

la multi ani Vlad Alexandru de catus76_ro, Alex Cristian de cristinicuta sa fiti sanatosi si fericiti, sa aveti mult noroc in viata

la multe lunite

la multe lunite adelina mea care mi-a umplut viata de fericire,mi-a indeplinit visul de a avea o fetita, ii multumesc lui doamne doamne pentru minunea care a facut-o cu aceasta fetita

la multe lunite sa cresti mare sanatoasa si sa te vad implinita si realizata in viata

avem si noi cateva poze noi la semnatura...

Poze Adelina

adelina paul

mamica carmen de Adelina Ioana si adolescent Paul Florian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Neata, fetelor

...pe aici si eu, cand ma lasa Ale.
Imediat facem si noi anul. In 1 martie am fost si noi la control si avem 71.5 de cm, 9 kg si 46.5 circumferinta capului. In rest, toata ziua umbla prin casa, scoate tot din dulapuri, nu exista pt el:Nu e voie!...parca atunci trebuie mai mult sa incerce.
Ii place sa il urc in pat, ca apoi sa se dea jos singur, in patutul de voiaj a invatat sa se urce singur, imi da telefonul sa vorbesc, aduna scamele si mi le aduce mie, asta daca nu le mananca inainte, papam bine, de dormit tot asa cum stie el...cand cu treziri dese, cand doar una-doua, dimineata ne trezim incepand de la 5,30, cel tarziu la ora 7. A inceput sa aiba un singur somn pe zi...si ala intre 30 de minute pana la 3 ore...deci nu stiu niciodata cum e ziua mea, prin urmare reusesc sa fac cate ceva prin casa printre picatele...
De povestit, poveste doar mai mult in limba lui...cred ca la partea asta va vorbi mai tarziu, ca il vad prea preocupat sa se miste decat sa vorbeasca.

La un an trebuie sa facem vaccinul, si trebuie sa fac si programare pr control oftalmologic, ca cica aici se face control obligatoriu.

A, mai dati idei de ce luati iepurasilor la aniversare, ca eu inca habar nu am...

Fetele care le-ati luat centru de activitate- masuta cu de toate...se joaca la ele?...ca Ale se misca intr-una si mi-e ca daca ii iau, nici nu o sa stea langa ea.

o zi faina!

printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

La multi ani iepurasului mare :

Vlad Alexandru de catus76_ro

sa fii sanatos, iubit, avut si respectat !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

La multi ani iepurasului mare :

Alex Cristian de cristinicuta

sa fii sanatos, iubit, avut si respectat !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput