INSEMINARE 76

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Multumim inca o data tuturor pentru urari si vorbele frumoase !

Noi la 22.45 aseara adica exact la ora la care s-a nascut Gia beam cu ea sampanie de copii.

Gia a primit cadou o genuta ca doar e domnisoare mare acum + www.store4kids.ro/produse.php?meniu=produse&marca=galt&categorie=puzzle&subcategorie=Baby_Puzzles&id=63cfc43c060bb4d1f3fa3bf28bc2443a" target="_blank"> un puzzle pt bebelusi

Dupa cum am spus ieri, va servim si cu tortul de aseara !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

neata fete!
ce tort a avaut si gentuta, deja e domnisorica

eu in listuta sunt trecuta de doua ori : as vrea sa modific: 2 IA nereusite cu dr. Moisa , urmeaza intalnirea cu dr. Albu pentru IA 3 care sper sa fie reusita !

multumesc

fetele, am scos motatele de la naftalina
haideti cu testele poitive !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Va multumesc foarte mult, fetelor...nu e doar mutatia...ea doar poate impiedica embrionul sa se implanteze...din pacate trombofilia mea s-a accentuat, si ast vine langa o endometrioza si un sot cu probleme serioase.
In total, am discutat cu 4 doctori...acum, sansele la noi sunt prea mici si nu are rost sa dam banutii pe cateva inseminari, caci sansele sunt putin mai mari la fiv...asa ca ne pregatim pentru cel de-al treilea fiv

Acum, eu tot astepttestele pozitive, deci nu plec ... si pup nasucul rosu al Giei

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobo_78 spune:

Buna seara,
Sunt noua pe forum si de 1 an de zile am inceput sa bat drumul catre Bucuresti in speranta ca voi o gasi rezolvare problemei noastre: nu avem copii.Am incercat in acest 1 an de zile sa raman insarcinata doar cu stimulare (ce-i drept incercam de 4 ani sa avem copii). Problema noastra este ca eu nu ovulez natural. Astfel ca am decis sa facem inseminare artificiala, iar acum sunt in a 9 zi de la inseminare(prima).Pana acum, am avut tot felul de simptome, unele noi, altele similare cu cele de CM: balonare, greata, dureri de ovare, sanii mi s-au umflat, obosesc mai usor ca deobicei. Cred ca unele simptome sunt si comandate de creier, nu?
Astept cu emotie si teama sa fac testul, doctora mea mi-a spus ca dupa 10-12 zile de la IA.Am vazut aici ca sunt putine IA- uri reusite din prima, dar totusi eu sper sa ma numar printre ele...pare cam egoist, dar...Asa ca va urez tuturor sa va dea Domnul ceea ce va doriti, si mai ales ceea ce aveti nevoi pentru a va implini dorintele. Astept cu drag si interes sa impartasesc experienta si sa invat din experienta voastra. Toate cele bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

bobo nu pare egoist deloc ceea ce vrei tu ,toata lumea vrea din prima iti dai seama.

ideea e ca la un moment dat nu mai conteaza cate si cum ci rezultatul.bafta itidoresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstal_18 spune:

LA MULTI ANI,DOMNISOARA GIA !!!!!!

Sa-ti traiasca printesa,Sensibila,sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ea,tot binele din lume si toata fericirea sa o insoteasca pe oriunde o vor calauzi pasii in viata .Ai o minune de fetita,scumpica foc

Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu mamica
CRISSTAL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobo_78 spune:

Multultumesc mult pentru urare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

Ce faceti fetelor? Va asteptam cu teste pozitive.
Cine incepe?

MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
7 IAS, 2 reusite dar pierdute la 5 si 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Bobo_78 – eu zic sa faci testul cel mai devreme in z13. In z10 nici testulde sange nu e relevant intotdeauna.
Testul de urina se face incepand cu z14.
Ai sanse mari sa iasa din prima !

crisstal_18 – multumesc din inima si sa iti dea Dumnezeu cat de currant cel putin o minune ca Gia
Tu ce ai mai facut ?

nouasnrs, aruam, Bobo_78

Haideti fetele cu II !
Sa fie cu cel putin cate 2 ochisori pt fiecare !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

hello!

nouasnrs, aruam, Bobo_78

Mergi la inceput