INSEMINARE 76

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Multumesc fetelor pt sustinere,dar se pare ca nici de data asta nu am noroc, ma doare burta si spatele ca la menstruatie ,sunt in ziua a 10-a de la IA.

in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

Aruam, fii optimsita durerile astea pot fi si de la bebe eu tin pumnii! nu mai stiu, dupa IA ai primit tratament de sustinere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikado

Aruam, fii optimsita durerile astea pot fi si de la bebe eu tin pumnii! nu mai stiu, dupa IA ai primit tratament de sustinere?

La prima nu dar la a-2 a si a 3-a am primit ,iar acum am luat eu de la mine putere ea m

in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nouasnrs spune:

Mikado, fetelor multumesc pentru suport si urari dar se pare ca eu nu am reusit. Mi-am facut azi in ziua 13 de la inseminare un test Suere Check si a iesit negativ. Asta e. Data care vine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobo_78 spune:

Multumesc mult pentru informatie, Sensibila. Desi imi este tare geru sa astept, asa am sa fac...mai ales ca ma dau peste cap si simptomele astea care par a CM: dureri de sani si de burta, numai ca parca sanii mi s-au si umflat, si ma doare spatele...ceea ce este nou pentru mine este faptul ca obosesc mult prea usor, au mai aparut si dureri de cap, ceea ce din cate am mai citit pe ici-c colo ar fi si simptomele unei sarcini. Dar oare nu creierasul meu le comanda?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstal_18 spune:

Buna Sensibila

Eu ce sa mai fac? Momentan am luat o pauza sa imi mai revin dupa atatea esecuri .Nu stiu ce mai pot face in continuare...nu mi-am pierdut speranta,dar nici asa optimista nu mai pot fi. Astept un semn de la Dumnezeu si in fiecare luna ma rog ca el sa vina.
Sunt alaturi de voi,de fetele care asteapta sa se intample minunea, ma bucur si ma intristez alaturi de ele.

Aruam iti tin pumnii...semnele de menstruatie pot fi de sarcina,cel putin la mine au fost aceleasi simptome,asa ca fii optimista si poate va fi bebe

Pupici si sa vina bebebebebee

Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu mamica
CRISSTAL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobo_78 spune:

Multumesc toturor pentru incurajari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstal_18 spune:

Bobo78,buna

"Creierasul" comanda de obicei ce ar vrea el sa se intample ,dar daca esti insarcinata simti acest lucru.....in sufletul tau ai acel sentiment de bucurie interioara ca ti se va indeplini visul.Nici eu nu am crezut ca se poate intampla asta,dar eu am simtit senzatia pe pielea mea...pacat ca a fost o bucurie de scurta durata .

Succes si gandeste pozitiv

Vreau si eu sa traiesc acea clipa minunata...sa fiu mamica
CRISSTAL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

aruam, tin pumnii! te-am intrebat pentru ca eu la ultima IA n-am primit nimic, ba si ovulasem ...nici nu trebuia sa fac

Bobo, fii optimista!

cristal si doamne ajuta sa-ti visul implinit cat mai repede cu speranta si credinta toate au o rezolvare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

Citat:

eu la ultima IA n-am primit nimic, ba si ovulasem ...nici nu trebuia sa fac

Mikado, pana acum am facut 7 inseminari, iar doua dintre acestea au fost facute dupa ce ovulasem si amandoua au fost reusite.....

MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
7 IA, 2 reusite dar pierdute la 5 si 6 sapt

Mergi la inceput