INSEMINARE 76

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

alexa, depinde cat timp trecuse de la ovulatie...iar la mine, trompa dreapta e slab permeabila ...si ambele dati am ovulat pe dreapta, asa ca sansele de reusita erau foarte mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Citat:
citat din mesajul lui nouasnrs

Mikado, fetelor multumesc pentru suport si urari dar se pare ca eu nu am reusit. Mi-am facut azi in ziua 13 de la inseminare un test Suere Check si a iesit negativ. Asta e. Data care vine.

Nouasnrs
pana nu vezi rosu nu este totul pierdut poate ai facut testul prea devreme, mai repeta-l peste o zi doua.
Iti tin pumnii si sper sa fie cu

in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mikado

aruam, tin pumnii! te-am intrebat pentru ca eu la ultima IA n-am primit nimic, ba si ovulasem ...nici nu trebuia sa fac

Bobo, fii optimista!

cristal si doamne ajuta sa-ti visul implinit cat mai repede cu speranta si credinta toate au o rezolvare

Mikado mie data aceasta mi-a specificat chiar sa nu iau arefam ,ceea ce ma intriga pt ca data trecuta mi-a zis ca imi da tratament de susinere sa-mi creasca sansele de reusita.
Chiar nu inteleg mi se pare ca bat pasul pe loc.
Nu stiu poate ca inca nu am descoperit adevaratul motiv pt care nu reusesc sa rama insarcinata ,poate ca este cazul de mai multe investigatii.I-am zis dr de laparoscopie dar a zis "ca ce rezolv daca ma tai pe burta" .... m-am gandit ca poate o sa descopar anumite probleme cum ar fi endometrioza,aderente ceva, care nu se vad din cate stiu la HSG.
Cristal speranta e tot ce ne tine pe linia de plutire ,nu trebuie sa ne pierden speranta ca intr-o buna zi vom fi parinti.

in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_elena spune:

Buna fetelor,
A doua incercare si la mine NEREUSITA!
Am de gand sa stau luna asta "pe bara" si s-o iau de la capat din aprilie. Nu ma las invinsa, anul acesta TREBUIE sa fiu si eu viitoare mamica.
Va urez succes tuturor si sa fiti mamici cat mai curand.
Imbratisari si urari de sanatate

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui a_elena

Buna fetelor,
A doua incercare si la mine NEREUSITA!
Am de gand sa stau luna asta "pe bara" si s-o iau de la capat din aprilie. Nu ma las invinsa, anul acesta TREBUIE sa fiu si eu viitoare mamica.
Va urez succes tuturor si sa fiti mamici cat mai curand.
Imbratisari si urari de sanatate

Elena imi pare foarte rau ,dar ma bucur ca esti optimista si crezi ca o sa fi mamica pt ca chiar o sa sa fie.

in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

aruam, eu una am decis sa schimb medicul, bat pasul pe loc iar timpul nu-mi permite ...poate e nevoie sa fac histeroscopie, laparoscopie , cert este ca pana nu stiu ca sunt ok nu mai incerc IA, e pierdere de timp si bani...legat de HSG , laparoscopie, cunosc cazuri in care HSG-ul nu a fost ok dar laparoscopie a demonstrat ca nu usnt probleme si invers...o trompa permeabila nu este automat si functionala ...am prietene care au reusit cu IA si toate au primit tratament de sustinere dupa ...eu una prefer sa nu spun mai multe acum despre cele 2 IA facute si neresuite desi ma mananca degetele ...
si succes !

elena imi pare rau stiu cum este, hai capul sus , mergem inainte cu otpimism si credinta ca vom deveni si noi posesoare de burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobo_78 spune:

Nu am mai avut rabdare si mi-am luat 2 teste, unul l-am si facut acum dupa amiaza si a iesit din pacate negativ...nici nu stiu daca sa mai sper ca cel pe care o sa il fac maine de dimineata o sa iasa altfel...asta este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_elena spune:

Bobo, hai, capul sus! TREBUIE sa se intample si pentru noi o minune anul acesta. Nu te lasa infranta, lupta pentru ceea ce-ti doresti cu adevarat, crede in minunile facute de Doamne-Doamne si vei avea reusita garantat. Vei fi mamica de ingeras curand, ai sa vezi.
aruam, nouarns stiu ca e greu, mie mi-a fost EXTREM de greu cand am vazut ca-mi vin uratii, nu puteam sa ma opresc din plans. Din pacate asta e, poate sa nu fie doctora buna, poate sa nu-si fi dat interesul, poate ca ea nu-si imagineaza nici pe sfert prin ce trecem noi?!?! Apropos, voi la ce medici ati facut inseminarile?
Va pup pe toate, capul sus, mergem inainte!!!!

Mergi la inceput

Elena eu sunt la dr Moisa ,inca mai sper la un test pozitiv pt ca eu sunt in ziua a 12-a desi am durei de burta si spate.Cu siguranta anul acesta o sa fim toate
Bobo tu in a cata zi esti ?
Iti tin pumnii maine sa vezi 2 liniute

in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nouasnrs spune:

Eu sunt la LEbit Daniela de la Genesys. Mi-e nu mi-a venit inca, ar trebui sa imi vina pe 18, adica vineri.

Mergi la inceput