INSEMINARE 76
Raspunsuri - Pagina 13
anda15 spune:
Buna, fetelor
Doresc sa donez o cutie de Ovitrelle care expira in aprilie 2011. Mentionez ca am pastrat medicamentul la rece conform instructiunilor.
Va rog sa-mi dati PM daca este cineva doritor.
Multumesc
O zi buna
31+ cu 
MACARIE spune:
buna fetele, am cateva intrebari , cat costa o inseminae la giulesti , cum se procedeaza? eu fac duminica inseminare si chiar daca nu este prima nu stiu cum se face la giulesti ...poate ma ajutati voi.....
-----------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
albuaura spune:
gabrielarusu spune-mi cum a fost la histero ca marti trb sa fac si eu si mi-e frica la fel ca tine.mie mi-au spus ca nu se poate face ia in aceeasi luna cand faci histero
sensibila spune:
MACARIE - la Giulesti costa 200 de lei cu sperma de la sot/iubit, iar de la donator anonim costa 450 lei
Daca ai mai facut stii cum se procedeaza.
Pe o masa ginecologica, dupa monitorizari care s aarate care e momentul optim, se introduc pur si simplu gigei dincolo d colul uterin si cu putin noroc dupa 14 zile o sa ai un test pozitiv
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
MACARIE spune:
sensibila , merci de raspuns , procedura in sine o stiu ca am mai facut dar nu sti-am care este protocolul la giulesti , oricum fac inseminaea maine la Moisa la cabinet , sper sa fie bine
--------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
sensibila spune:

Macarie - sa fie cu ochisori

de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
aristica spune:
zuzet eu sunt persoana care vorbea despre spermatozoizi, vorbind din cele citite de mine, in special cele citite pentru un caz "aparte' - adica un sot cu OATS severa, o sotie cu endometrioza, 3 et ratate, doua mutatii si o singura trompa - adica eu imi facusem un backup serios.
Despre doamna Moisa....hm, eu am citit multe lucruri bune si la fel de multe lucruri rele. Nu-mi voi da cu parerea. Poti citi singurica despre ea, dand search pe google. Ceea ce vreau eu sa spun este ca:
Niciun doctor nu trebuie sa aiba ridicata o statuie pe banii, psihicul si chinul fizic al niciunui pacient! Deci cauta un doctor care sa-ti inspire incredere si sa-ti ofere explicatii logice la intrebarile tale, argumentandu-si raspunsul. Faptul ca tu ai primi un raspun de genul: "Pai asta e o prostie!".....mie mi se pare ca ai primit un raspuns de la un doctor care fie n-avea chef sa-ti raspunda, fie n-avea habar, fie avea un interes mai putin adecvat tinand cont de meseria aleasa.
Incearca sa te documentezi singura si vei gasi destul de multe intrebari la raspunsurile tale.
de exemplu poti citi aici despre inseminari, prepararea spermei, ovulatie si orice altceva te mai intereseaza:http://www.fertilityplus.org/faq/iui.html
REPET: eu vorbeam despre cazul meu si al sotului, asta dupa ce am citit mult despre "chestii" de genul:
"Ideally an IUI should be performed within 6 hours either side of ovulation — for male factor infertility some doctors believe after ovulation is better, otherwise chances of success are higher with insemination before ovulation with the sperm waiting for the egg. Current research indicates that washed sperm can live 24-72 hours; however, it does lose potency after 24 hours. Another issue with IUI is that the sperm can keep on swimming beyond the fallopian tube, so the ideal window is really within 6-12 hours of the egg being released, with a larger margin before ovulation than after since the egg's viability is shorter. "
http://books.google.ro/books?id=8sIkqPT2gh4C&pg=PA1171&lpg=PA1171&dq=Centrifuge+sperm+life&source=bl&ots=Cv0lM8cADw&sig=mixqgc57CJci_TGdK98sRphFza4&hl=ro&ei=a3CQTZnSCJCgOuaaga
- de aici poti citi de la pagina 1139, dar toata cartea mi se pare interesanta -
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
mikado spune:
hello fete! 
cine urmeaza la testare?
eu am facut azi analizele pentru trombofilie , acum astept
parca vad ca sunt mutanta
, la sfarsitul saptamanii sper sa reusesc sa fac si restul si gata , mergm apoi cu ele la interpretat si sa vedem ce ne zice doctorasul...din listuta as mai avea de facut, laparoscopie si histeroscopie ...intre timp am primit rezultatul, pentru analizele de secretie, PAP, ureaplasma si mycoplasma sunt toate ok
iar la sot,e super bine: normospermie, spermocultura negativa, si anticorpii antispermatozoizi din sperma negativi
...deci buba, sigur este la mine ...ma gandesc ca sigur o cauza ar fi endometrul micut pe care il am ![]()