INSEMINARE 76

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

fetelor , am facut-o , ma durut ca.....uf , moisa sa purtat bine , a fost draguta , am prestat si cu sotul la 1 ora dupa inseminare , am fi prestat si mai pe seara dar am crezut ca mor de durere de ovare , cu toate ca moisa mi-a zis la 11 dimineata ca sa spart deja un folicul (am avut 3 , 2 de stanga si 1 pe dreapta ) eu cred ca sau spart aseara pt ca dureri ca alea nu am mai avut niciodata , cu o zi inainte am facut pregnyl 10000 UI , acum astept si ma rog , voi ce credeti sa mai prestez cu sotul? mai are rost...nu ca m-ar deranja dar......?!

-------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobo_78 spune:

Buna,
Albuaura iti pot spune eu cum este. Azi am facut histerosalpingografie la CF2, a fost OK zic eu, a durut bineinteles, dar suportabil. Pot spune ca am avut dureri menstruale asemanatoare uneori.Respiri adanc si stai cumintica, stii ca dupa aceea primesti niste raspunsuri. Curaj si bafta multa iti doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzet spune:

Citat:
citat din mesajul lui aristica

zuzet eu sunt persoana care vorbea despre spermatozoizi, vorbind din cele citite de mine, in special cele citite pentru un caz "aparte' - adica un sot cu OATS severa, o sotie cu endometrioza, 3 et ratate, doua mutatii si o singura trompa - adica eu imi facusem un backup serios.

Despre doamna Moisa....hm, eu am citit multe lucruri bune si la fel de multe lucruri rele. Nu-mi voi da cu parerea. Poti citi singurica despre ea, dand search pe google. Ceea ce vreau eu sa spun este ca:
Niciun doctor nu trebuie sa aiba ridicata o statuie pe banii, psihicul si chinul fizic al niciunui pacient! Deci cauta un doctor care sa-ti inspire incredere si sa-ti ofere explicatii logice la intrebarile tale, argumentandu-si raspunsul. Faptul ca tu ai primi un raspun de genul: "Pai asta e o prostie!".....mie mi se pare ca ai primit un raspuns de la un doctor care fie n-avea chef sa-ti raspunda, fie n-avea habar, fie avea un interes mai putin adecvat tinand cont de meseria aleasa.

Incearca sa te documentezi singura si vei gasi destul de multe intrebari la raspunsurile tale.
de exemplu poti citi aici despre inseminari, prepararea spermei, ovulatie si orice altceva te mai intereseaza:http://www.fertilityplus.org/faq/iui.html

REPET: eu vorbeam despre cazul meu si al sotului, asta dupa ce am citit mult despre "chestii" de genul:
"Ideally an IUI should be performed within 6 hours either side of ovulation — for male factor infertility some doctors believe after ovulation is better, otherwise chances of success are higher with insemination before ovulation with the sperm waiting for the egg. Current research indicates that washed sperm can live 24-72 hours; however, it does lose potency after 24 hours. Another issue with IUI is that the sperm can keep on swimming beyond the fallopian tube, so the ideal window is really within 6-12 hours of the egg being released, with a larger margin before ovulation than after since the egg's viability is shorter. "

http://books.google.ro/books?id=8sIkqPT2gh4C&pg=PA1171&lpg=PA1171&dq=Centrifuge+sperm+life&source=bl&ots=Cv0lM8cADw&sig=mixqgc57CJci_TGdK98sRphFza4&hl=ro&ei=a3CQTZnSCJCgOuaaga
- de aici poti citi de la pagina 1139, dar toata cartea mi se pare interesanta -

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Artistica multumesc pentru informare. Eu nu am spus in sensul de a "trage de urechi" pe cel care a facut acea afirmatie, ci doar pentru a transmite o parere considerata avizata despre acest aspect.

Si sotul meu are OATS si suntem in "bransa" de 3 ani, deci in tot acest timp am rumegat o gramada de informatii. Cat priveste Dr. Moisa, consider ca este un medic total lipsit de profesionalism, dar intamplarea a facut ca ea sa prepare sperma sotului deoarece Dr. Ion Ionut (dr. la care sunt eu) nu stie sa faca asa ceva. Altfel...fugeam din calea ei cu viteza maxima.

Numai bine...

Mergi la inceput

fetele care au facut inseminare, voi ati avut dureti dupa ....am facut IAS duminica si ma doare si acum de nu pot sta dreapta , nu pot sa merg ...este normal?

------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Citat:
citat din mesajul lui MACARIE

fetele care au facut inseminare, voi ati avut dureti dupa ....am facut IAS duminica si ma doare si acum de nu pot sta dreapta , nu pot sa merg ...este normal?

------------------------------------------------------------------

Macarie si pe mine m-a durut burta 2-3 zile de la IA dar nu foarte rau ,suportabil si in anumite pozitii in special cand stateam pe scaun.Nu stiu daca este normal sau poti merge mai bine sun-o pe dr.

in 2011 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

maine dimineata ma duc la giulesti , pe mine ma dor ovare extrem de rau , cel putin cel din stanga pe care am avut si ovulatia luna asta ma arde ,ma inteapa rau de tot....nu stiu cum sa iau aceste dureri...ca pe un semn bun ( lucreaza ovarele) sau ca pe un semn rau ?! sa fie oare de la doza dubla de pregnyl 10000UI ?! la prima inseminare nu am avut dureri chiar deloc.------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albuaura spune:

si eu am avut dureri la prima IA mergeam prin casa cocosata mai ales in a4-zi dar am dat vina pe avion ca in ziua aia plecasem din tara.Eu trebuia sa fac ieri histero la Regina Maria cu dr.Chadi si nu a vrut sa imi faca din cauza ca am declarat ca sunt alergica la Aulin si Nurofen si m-a trimis la Alergolog de am dat si acolo o gramada de bani.Mie abia dupa doua IA m-au pus sa fac histero.SA sper ca a treia va fi cu noroc ptr.ca eu iau sperma de la donator si costa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Zuzet nici n-am luat-o ca o tragere de urechi, dar amvrut sa nu se interpreteza ca fiind o informatie "general-valabila", in plus, a aparut numele Dr. Moisa si am zis sa "intervin" putin, dar vad ca tu ai deja o parere formata despre ea

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns havin spune:

Buna fetelor!Sper ca va amintiti de mine,nu prea am mai scris dar va citesc mereu.Am si eu o problema ca nu reusesc sa ajung la medic.Eu am un ciclu ff regulat in vine la 25 max 26 zile.Problema e ca acum am o intarziere de 11 zile, mentionez ca nu am mai luat nimic in ultimul timp ,astept sa fac o inseminare dar mai incolo ca nu am timp nici bani.Simptome am avut at cand trebuia sa vina dar nimic.Mie cam groaza de ce ar mai putea fi.Gravida nu pot fi ca sotul e diagnosticat cu azoospermie.Sper ca nu am intrat la menopauza.Daca aveti vreo idee???Vasi un sfarsit de saptamana placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Menopauza nu vine brusc dupa ce ai ciclu f regulat.
Ai fost racita sau ai avut vreo problema mare in ultima vreme?
Fa si un test!

Mergi la inceput