Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (6)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

gata, l-am citit, dragut

Apropo de ce ai scris tu Simo URASC urmatoarele:
-daca plange copilul sa-ti zica cineva ca e "rau" ...ca si cum el plange ca sa-ti faca tie in ciuda!!!
-faza cu Ana - mama a vazut-o in primele 2 sapt , domrea, mana si cica "poate e buna, nu o sa planga!!" urasc-idem1
-sa ma intrebe lumea "e buna sau are colici?"

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Problema mare e ca nimeni nu stie ce sunt aia colici,daca sunt colici sau altceva..nu au gasit dr nici o explicatie..ei au pus un diagnostic plansului de cateva ore doar..sa nu fie plansul degeaba.

Dovada sta in medicamentele ''miraculoase'' pentru colici. de ex. sab-simplex,expumisan, cele pe baza de simeticon .cica distrug bulele de aer din stomacelul copilului si astfel trec durerile si colicile. Pe de alta parte e colieful care merge pe alt principiu, reduce nivelul lactozei transformandu-l in glucoza si si galactoza pentru a face laptele mai usor digerabil.

Eu stiu ca il doare cand vad ca se chinuie sa traga partzuri dupa ce le trage e happy baby(basinos,dar happy)

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

gata, l-am citit, dragut

Apropo de ce ai scris tu Simo URASC urmatoarele:
-daca plange copilul sa-ti zica cineva ca e "rau" ...ca si cum el plange ca sa-ti faca tie in ciuda!!!
-faza cu Ana - mama a vazut-o in primele 2 sapt , domrea, mana si cica "poate e buna, nu o sa planga!!" urasc-idem1
-sa ma intrebe lumea "e buna sau are colici?"

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

daaa..vai de mine imi vine sa le crap capul
asa imi zicea soacra..ca ''poate ai noroc de copil cuminte,ca tasu a fost foarte rau'' ..a stabilit ea ca bebele de 1-2 luni era rau,ma mir cum de nu l-a pus la colt

Mergi la inceput

si acu o faza comica(dar si horror pt unii din pacare)..dimineata la 6.30 faceam laptele la bebe..sotu era la masa papa. Am scapat biberonul jos,pentru ca mi-a fugit capacul de la el in timp ce il ''amestecam'' acolo..vaaaii ce sunet a facut,avand in vedere ca e din sticla din aia groasa si bibe de 240 (nuk)...sotu s-a innecat cu omleta..eu cu mainile la ochi..si in linistea urmatoare se aude o voce de barbat bulversat ''pfuaiii..sa-mi bag...''
era vecinul..ei au dormitorul unde avem noi bucataria..ghinionul lor acu

Edit: s-a facut tzandari bibe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

BUNA DIMINEATA!!! Azi m-am trezit asa bine dispusa ca stiam ca vine primavara!!! S-ar putea sa ne facem plimbarea prin Tineretului ca sa trag o fuga si pe la Baby Expo.

SIMO bestiala faza cu vecinul. Eram cu bebe in brate care tocmai incepuse sa planga si cand am inceput sa rad de patania ta se uita la mine cu niste ochi ... apoi a uitat ca plangea si a adormit. Eu am ales bibe din plastic tocmai ca sa nu sperii vecinii ca le am cu scapatul.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

ROXX superba printesica!!!

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

A ajuns cineva la Cora sa vada care e treaba cu cadoul? Sa imi dau seama daca merita sa ma duc pana acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata
interesant articolul Simoar fi fain sa fie si adevarat
al meu bebe a dormit pana la 2 azi noaptede la 9la 2..deja am avut concediu ca sa zic asa Doamne ajuta

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

bagat poze noi

avem o problema..nu mai sta pe spate ca vrea sa se ridice in fund..se ridica pana la jumate si se enerveaza ca nu poate si tipa..in brate daca il tin culcat,se arcuieste de spate si se ridica.
ma rog..doua probleme..nu vrea sa doarma pe burta,de doua ori a adormit din greseala la mine in pat pe perna..il pusesem pe burta sa il vad langa mine..si a adormit..a bagat somn la greu,vreo 3 ore..deci a stat bine in pozitia aia. in schimb daca vreau eu sa il pun,se ridica de cap si umeri si tipaaaa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata!!

Chiar frumos articolul, Simo...Si, da, ma asteptam sa aiba colici dar se pare ca pana acum nu sunt colicile, doar crampe...E cumintica, nu plange mai deloc si chiar daca se strange in brate tace...Dar de ieri avem acnee de bebe...Speram sa treaca cat mai repede...
In rest, suntem doi parinti rupti de oboseala ptr ca se doarme ziua si noaptea ne uitam pe pereti si vrem papa din 2 in 2 ore...
Afara inca nu iesim, suntem mititica...cred ca pe sapt viitoare...
O zi frumoasa!!!

Mamica de minune Antonia Luiza.
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput