Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

ziki si al meu adoarme numai in bratele mele...si il pun incet incet la el in patut si ma rog sa nu se trezeasca atunci cand scot mana de sub capul lui...haha ! dar nu am ce sa fac, mai ales acum cand are colici...se linisteste la pieptul meu. si m-au incurajat fetele aici pe forum atunci cand au zis ca pana la 4 luni nu au cum sa se obisnuiasca in brate sau in pat cu tine, nu devine un alintat. acum doar sper sa fie adevarat
Inca o intrebare : Eu dupa baie il culc la el in patut, dar cand se trezeste peste noapte il iau la mine in pat...si ii dau san culcata...de multe ori adorm si nu mai il bat pe spate. oare asta intensifica durerile lui de burtica?

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Merci mult! E aproape de mine. Poate scapam de drumurile saptamanale la Farmacia Tei.

Citat:
citat din mesajul lui gabrielaromt

[quote]citat din mesajul lui madalina_m

Gabi, unde in Salajan e farmacia asta?

[quote]

La piata Matei Ambrozie, intersectie Camil Ressu cu Fizicienilor

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Au venit colaceiiiiiii!!!!!!!!!!!!!

Sunt foarte tari colaceii - au niste bilute care zdrangane inauntru, inca un inel gonflabil la gatut ca sa nu se zgarie, doua catarame reglabile si doua manere orientate in jos ca sa se tina bebe cu manutele daca vrea (si poate ).

Sunt toti galbeni, asa ca imi pare rau pentru fetele care vroiau alte culori. Bine macar ca nu mi i-au trimis pe toti roz ...

Deci, fetele are ati ales sa ii ridicati personal, dati PM ceva, facem schimb de numere de telefon si va astept.

Pentru cele din provincie, vorbesc cu Ziki sa vedem cum facem si va anuntam cand i-am pus la posta.

Din strigarea de ieri, inca nu am nici un semn de la vas si de la leeloo.

Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011)

Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

nu mai pot, de azi dimineata sta atarnata de mine, cum o pun in pat cum incepe sa se frichine si regurgiteaza (mai mult sau mai putin); nu mananca mai haplea (nu mai mult ca de obicei); asa incat am mancat un ou de dimineata si am ajuns o data la buda (cu mustrari de constiinta ca sta cu nasu in lapte)

bonus de nervi: mama si soacra fac front comun: cum?! nu vrem formatie la botez?! ma apuca!!!!!!!!! facem botezul dupa paste in piatra neamt si ai nostri se ocupa de gasit locatia; imi vine sa nu ma mai duc; sau sa ma toooooot duc.

are cineva grupata oaresce muzica?

va pup, seara placuta sa aveti!

ps: deci asa se scrie cu o mana...

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Si eu sunt pat. Si mie imi place. Si eu ma intreb pana cand o sa mai vrea asa ca o sa intru in saltea pana la urma ca e tot mai greu.

Citat:
citat din mesajul lui ziki

da, Mayane, si al meu se pipileste muuult si bine
si tot asa, schimbat, si tot ii iese pe spinare, peste body...

acum alta intrebare: oi fi eu mai ciudata, dar asa cum era Ralu suzeta-umana, eu mi-s PAT-uman. asta mic doarme cel mai bine si cel mai adanc pe mine. eu tolanita, el pe pieptul meu, pe burtica.
risc sa-l obsinuiesc asa si la adanci batraneti ale mele (si intrarea lui la liceu) sa ma plimb cu el agatat de gat?

mie imi place tare mult, soata zice ca nu-i a buna...
e normal? si voi sunteti pat? sau aveti copii care au inteles rostul unui asternut?

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Fetelor care vi se pipilesc bebeii pana iese in scutec, poate trebuie sa treceti la masura urmatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Maimutica!!! ai pus intrebarea grijilor mele: si eu caut ceva muzica "gata grupata"; noi botez facem o masa simpluta, si ne-au zis de la restaurant sa ne aducem un calculator acxolo cu muzichie, ca ei au doar radio; am analizat, dj-ii is prea scumpi pt ce facem noi...muzica nu am stocata, tati mi-a zis ca-mi aduce, dar sa-i fac o lista....

pipi si Ana e pisarcoasa mareee..nu-i iese din pampers (dar noi trecem la nr. 3 oricum la urmatorul pachet), dar azi era in brate la mine si mi-a udat pantalonii fleashcaaaa!!

mami pat da, si eu!! Ana doarme super daca sunt langa ea, cum plec, ca iepurele deschide ochii; de aceea Madalina si eu fac la fel - o culc in patut, apoi o iau si acolo o las, langa mine!

Anca ce bine ca au venit!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Raportez 3 perechi de blugi in care intru lejer! cred ca au inceput soldurile sa se stranga. Burta nu prea mai am. Am sanse sa arat decent la botez care e pe 1 mai.Mai am 3 kg de dat jos dar stiu ca ultimele sunt cele mai greu de dat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Carmen;nu s-a deghizat Mario numai in Mario
Pup fata ca o doare spatele..sa se faca bine

Ma facui frumihhe..spalat cap,facut unghii..atat..numa n-am hainesi mai vreau sa slabesc 7 kg si abia dupa am sa-mi cumpar

Maria;si noi am f afara..doar o juma de ora..inca nu avem carucior--..doar am ajuns la performanta de 30 min..trebuie sa cumpar..

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Si bebelului meu ii place muuult sa doarma in brate, adica cam 90% din timp. Dar uite ca de cateva zile a descoperit caruselul de deasupra patutului si-i zambeste, ii rade si uite asa mai doarme si in patut. Azi chiar a dormit cateva ore bune in patut. Si vad ca nici noaptea nu se mai foieste (ca se foia pana voma si apoi musai il luam in brate).

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput