Puiuti de Sept-Oct 2011 (16)
Raspunsuri - Pagina 8
elly_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JadeJador 12 sapt am , 52 de kg si am plecat de la 54 kg |
offfff ..... o fi bine?!?!?
jade, daca bb e ok si e in grafic considera ca esti o norocoasa. medicul zice ca esti ok, analizele sunt ok ....
o sa ai timp sa te bucuri de burtica. si mai ales de miscarile bebelusului. cu cat ai mai putina slaninutza pe burta cu cat se vede si se simte mai bine.
eu in locul tau as radia....
mami de Annelies (30.06.2005) si 10+
oanaiasi spune:
citat din mesajul lui NataliaS La multi ani! si pupici pentru fete si mamici!!!! Eu ma pregatesc sa merg la eco si poate aflu ce ascunde oul kinder...o fetita sau un baietoi? Isi da cineva cu parerea? Vb de burta? Sa vedeti cum se vede la a 3 a sarcina...am 16 saptamani si parca as avea 20...cred ca ma fac cat CHINA Eu incap in blugi, imi pot inchide nasturele dar ma incomodeaza, asa ca-i port cu elastic intre gaica si nasture. Vedeti ca este elastic pentru talie reglabila la mercerie. De kg sunt curioasa daca am luat ceva in vacanta de la schi, desi am bagat efort din greu si ar trebui sa nu fi luat prea mult. Va pup si sper sa revin cu vesti ... si de ce sa nu recunosc ca as prefera , de dragul sotului , sa fie baiat ... Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 14 sapt + Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103 http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/ |
Cuc sa fie Natalia ! Tinem pumnii!
Oana 11+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!
JadeJador spune:
bine fetelor , daca voi ziceti ca nu i de rau , atunci nu mai intru in panica
am si alte motive de care sa ma stresez , nu duc lipsa
elly_b spune:
bafta Natalia!
sa dea DD sa fie sanatos! si sa dea DD sa mai echilibrati balanta in familie
si daca nu .... crezi tu ca exista tata mai bogat decat cel cu 3 fete?!?
mami de Annelies (30.06.2005) si 10+
bujo spune:
Nu stiu voi cum sunteti dar eu am patit o chestie dubioasa. Mi-au revenit greturile. Bleax. De cateva zile mananc in continuu ca sa atenuez senzatia. Si mananc multe prajeli ca astea nu-mi fac greata. Fructele abia le mananc. Ieri icneam la colt de strada gata gata sa vars. Nasol, sper sa nu tina mult.
bujo mami de Filip si 14+
oanaiasi spune:
citat din mesajul lui JadeJador Natalia , eu zic putza |
Jade ...fii mai explicita ..de care putza- cuc sau pasa?
Oana 11+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!
andr@ spune:
fetelor va multumesc de raspunsuri si eu salivez pe langa ele de mor, si cu greu ma abtin sa nu gust; o sa pap putin, ca doar nu s-o intampla nimic
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
13+
May3 spune:
buna dimineata si la multi ani
mie mi-a fost foarte rau azi noapte.
am vomat pana nu am mai avut ce si tot aveam spasme de voma si dadeam afara aer.
bineinteles ca stomacul ma ardea, febra musculara laburta de la cate spasme am avut...
nici azi nu ma simt bine.
ieri am mancat un cartof copt pe care l-am dat afara.
daca nici cartof nu mai pot tolera....
nu stiu ce ma fac fetelor...
scrie ca din sapt a11-a se amelioreaza greturile. azi e prima zi din sapt a - 11-a si mi-e rau de abia stau.
a trebuit sa vin si la servici ca am un deadline azi.
sunt varza :(
scuze ca ma plang asa mult, dar nu mai suport. sunt cu moralul la pamant. de o luna ma simt rau zilnic si nu mai vad luminita de la capatul tumelului...
10+
http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii