Puiuti de Sept-Oct 2011 (16)
Raspunsuri - Pagina 7
stefy13 spune:
Jade, eu ce sa zic ca de 2 saptamani deja port blugi cu bata elastica, blugii mei vechi ma deranjau in special cand stateam mult pe scaun.
Cei drept, eu am luat doar 1,5 kg si de 2 saptamani nu am mai crescut nici cu 1 gram,dar burtica la mine e conturata binisor, mai ales seara se cunoase bine.
Fii fericita ca nu ai luat nimic in plus ....ca mai ai inca 6 luni in care sa iei destul.
+ 12
oana_s spune:
Pai daca voi va vaitati...eu la 8 sapt. deja nu mai incap in blugi :(...am luat deja 1,5 kg desi vomit si mi-e rau...
Oana si Mara 11.08.2004
Noi
JadeJador spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefy13 Jade, eu ce sa zic ca de 2 saptamani deja port blugi cu bata elastica, blugii mei vechi ma deranjau in special cand stateam mult pe scaun. Cei drept, eu am luat doar 1,5 kg si de 2 saptamani nu am mai crescut nici cu 1 gram,dar burtica la mine e conturata binisor, mai ales seara se cunoase bine. Fii fericita ca nu ai luat nimic in plus ....ca mai ai inca 6 luni in care sa iei destul. + 12 |
eu mai mult imi fac griji ca n am burta , nu ca nu m am ingrasat :(
elly_b spune:
citat din mesajul lui andr@ neata fetelor; un calduros la multi ani si din partea mea, sa fiti iubite si fericite alaturi de cei dragi voua si cu bebei sanatosi; vreau sa va intreb ceva : stiti cumva daca avem voie sa papam icre? am pe cineva in familie care imi aduce mai mereu peste proaspat si sunt plini de icre, iar mama il prepara in casa; oare avem voie?? SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE 13+ |
mie mi-e pofta de niste icre proaspete de nu stiu cand ....
icrele intra la categoria peste crud. daca te iei dupa articolele de pe net nu ai voie. e pe lista de interzise.
pe de alta parte sunt medici care cand aud de lista de interzise se crucesc.
noi in fiecare week-end la mic dejun avem program de oua prajite. toata familia e fan. acum pe ale mele le las 1 sec mai mult dar tot moi sunt.
un steak de vita il fac mai bine dar tot il las putin in sange.
rar dar mai scap si la leber.
nu mai vorbesc de pastrav, ton, sardine ...
cred ca important este sa stii sursa. si daca n-ai avut probleme pana acum ... zau, de ce sa ai in sarcina?!?
evident te poti proteja ... dar eu, sincer, n-as rezista
maaaama mi s-a facut o pofta
mami de Annelies (30.06.2005) si 10+
oanaiasi spune:
citat din mesajul lui andr@ neata fetelor; un calduros la multi ani si din partea mea, sa fiti iubite si fericite alaturi de cei dragi voua si cu bebei sanatosi; vreau sa va intreb ceva : stiti cumva daca avem voie sa papam icre? am pe cineva in familie care imi aduce mai mereu peste proaspat si sunt plini de icre, iar mama il prepara in casa; oare avem voie?? SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE 13+ |
Poti manca linistita! Fa-l cu mai putin ulei sa nu fie prea gras si pune si zeama de lamaie. Pofta mare!
Oana 11+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!
seidana spune:
citat din mesajul lui JadeJador [quote]citat din mesajul lui stefy13 Jade, eu ce sa zic ca de 2 saptamani deja port blugi eu mai mult imi fac griji ca n am burta , nu ca nu m am ingrasat :( |
Punem pariu ca in maxim 2 sapt ai burtex?
14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
NataliaS spune:
La multi ani! si pupici pentru fete si mamici!!!!
Eu ma pregatesc sa merg la eco si poate aflu ce ascunde oul kinder...o fetita sau un baietoi? Isi da cineva cu parerea?
Vb de burta? Sa vedeti cum se vede la a 3 a sarcina...am 16 saptamani si parca as avea 20...cred ca ma fac cat CHINA Eu incap in blugi, imi pot inchide nasturele dar ma incomodeaza, asa ca-i port cu elastic intre gaica si nasture. Vedeti ca este elastic pentru talie reglabila la mercerie.
De kg sunt curioasa daca am luat ceva in vacanta de la schi, desi am bagat efort din greu si ar trebui sa nu fi luat prea mult.
Va pup si sper sa revin cu vesti ... si de ce sa nu recunosc ca as prefera , de dragul sotului , sa fie baiat ...
Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 14 sapt +
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
JadeJador spune:
stefy pe tine te mai dor sanii ? Te dor la fel ca la inceput ?
pe mine ma mai dor f putin :((
bujo spune:
La multi ani mamici cu burtici. Sa fiti sanatoase si fericite
Nu disperati daca n-a crescut burta. O prietena nici nu ziceai ca e gravida pana la 17 sapt. dupa care efectiv a explodat. De la o zi la alta era tot mai mare.
bujo mami de Filip si 14+