Puiuti de Sept-Oct 2011 (16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

La Multi Ani fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

neata fetelor; un calduros la multi ani si din partea mea, sa fiti iubite si fericite alaturi de cei dragi voua si cu bebei sanatosi; vreau sa va intreb ceva : stiti cumva daca avem voie sa papam icre? am pe cineva in familie care imi aduce mai mereu peste proaspat si sunt plini de icre, iar mama il prepara in casa; oare avem voie??

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

seidana eu am primit o pereche de raiati speciali pt gravide de la o fosta mamica si am inceput sa ii port ca blugii nu imi mai vin de mai bine de 2-3 saptamani la burta. cand o sa vina caldura ... rochite. abia astept !

Lori 15+

Iti dai seama ca si eu astept rochitele, am si acum din tricot, insa parca imi e frica sa am ciorapi si rochita la -10 gr , cate sunt dimineata la CLuj..
astept si eu primavara cu pant army, pant de trening cu burtiera.. si vara cu rochite

14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Fetelor ati inceput sa purtati haine speciale?

Eu am constatat ca din puzderia de blugi ma mai incap doau 2 perechi, care sunt cu talie ff joasa.. am tot zis ca nu imi voi lua haine speciale, insa ma sperie faptul ca desi pe fund imi intra pantalonii, pe burta deja nu se inchid de 3-4 degete ...

Eu inca mai port pantalonii vechi dar prind cureaua la o gaura mai incolo...eu inca-s micuta ...acus n-o sa ma mai incapa nici pe mine nik.

Oana 11+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Oana .. acusi acusi.. ca de la 12 sapt la 14 mie personal mi-i se pare ca am crescut f mult.. si voi vedea eu de acu in colo...mai ai o sapt de talie cat de car

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

cand va aud ca nu va mai incap hainele , ma apuca toate cele !
m am vaitat si eu ieri ca sunt tot pe minus 2 kg , burta n am , oare e normal ?
va dati si voi cu parerea ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Jade nici eu nu as putea spune ca am burta de gravida, pur si simplu m-am rotunjit in talie. :) Stiu ca oricum la prima sarcina burtica se contureaza mai tarziu.

Lori 15+

Mergi la inceput

Jade tu cate sapt ai ?

Eu zic ca nu e un standard in cat ne ingrasam fiecare.. eu cred ca am atins recordul dintr noi, ar trebui sa ma speriu? nu...
Burtica am de sapt trecuta insa poate sunt fete care au burta mai mare, altele mai mica.. am pe burta si slaninutza ( i-am crosetat bebelui plapumioara ).. eu zic sa nu iti faci probleme.. doar bebe e bine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

buna dimineata gravidutze!

La multi ani! Sa aveti o primavara frumoasa ca voi! Si un an plin de zile insorite si lipsite de griji! Si o odisee ca-n povesti!

oana, bunny bine ati venit!

eu am iesit din blugi. am luat 2,5 kg dar m-am umflat rau in burta. inca nu incep cu haine de gravi pt ca inca intru in fuste plus ca merge un colant gros cu un pluover, un sarafan etc.
dar eu in cel mult o luna in mod sigur ies din toate.

mami de Annelies (30.06.2005) si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

avem acelasi DPN si parca tu ai zis ca te-ai casatorit de 1 Martie acu 8 ani? si eu!!

pastilele se numesc Cariban, am inteles ca in Romania nu sunt. Cam scumpe la cat efect fac...

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Nu, eu m-am casatorit a doua oara acum, in februarie, deci nu-s eu aia.

asta e medicamentul?
isi face efectul?
http://goldpharma.biz/search/cariban/lang/ROMANIAN/

Oana si Mara 11.08.2004

Noi

Mergi la inceput