Puiuti de Sept-Oct 2011 (16)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Am gasit un articol foarte bine documentat despre listerioza:

http://www.paginamedicala.ro/boli-afectiuni/Listerioza_1301/

Spor la citit!

Oana 11+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui May3

scuze ca ma plang asa mult, dar nu mai suport. sunt cu moralul la pamant. de o luna ma simt rau zilnic si nu mai vad luminita de la capatul tumelului...

10+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

te inteleg atat de bine...la mine la prima sarcina au trecut prin saptamana 14.

Oana si Mara 11.08.2004

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui bujo

Nu stiu voi cum sunteti dar eu am patit o chestie dubioasa. Mi-au revenit greturile. Bleax. De cateva zile mananc in continuu ca sa atenuez senzatia. Si mananc multe prajeli ca astea nu-mi fac greata. Fructele abia le mananc. Ieri icneam la colt de strada gata gata sa vars. Nasol, sper sa nu tina mult.

bujo mami de Filip si 14+

Sa stii ca si eu am constatat asta.. de 3-4 zile (imediat dupa 14 sapt), am inceput sa stramb din nas la orice (mai putin ciocolata).. inclusiv de la sfantul iaurt imi e rau...

14+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

stefy pe tine te mai dor sanii ? Te dor la fel ca la inceput ?
pe mine ma mai dor f putin :((

cam de la 9s au inceput sa nu ma mai doara, insa sunt in continuare plinisi mari (bucuria sotului ) deja am trecut la cupa C+ , adica suport doar sutienele de la Triumph sport. La inceput au fost foarte sensibili si durerosi.

Mergi la inceput

May eu am citit ca incepand cu sapt 13 incep sa dispara greturile.. eu la 12 sapt brusc parca nu mai aveam nimic.. imi era greata doar la miros de afumatura,,

Mergi la inceput

La mine parca incepe sa dispara aciditatea incet , incet. Pot manca mai bine acum. sunt si momente din zi cand stomacul meu o ia razna dar am inceput sa ma linistesc mai repede. Sper sa fie sfarsitul greturilor si aciditatii ca tare rau mai e ! Sunt bucuroasa ca nu vomit macar.

Oana 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

la mine inca nu s-a lasat cu vrasaturi... Doar senzatia de greata, in special dupa amiaza - seara.
dimineata am aciditate destul de mare, asa ca de 2 sapt iau micul dejun... (eu care nu mancam decat covrigi si alte nimicuri)
seara...nu pot manca mai nimic. Ma mai amagesc cu cate un pahar cu lapte.
in schimb, stau tare prost cu nervii. Fetelor, voi cum va simtiti? eu o iau razna din orice fleac

It's true! 9+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui klau_ditza

la mine inca nu s-a lasat cu vrasaturi... Doar senzatia de greata, in special dupa amiaza - seara.
dimineata am aciditate destul de mare, asa ca de 2 sapt iau micul dejun... (eu care nu mancam decat covrigi si alte nimicuri)
seara...nu pot manca mai nimic. Ma mai amagesc cu cate un pahar cu lapte.
in schimb, stau tare prost cu nervii. Fetelor, voi cum va simtiti? eu o iau razna din orice fleac

It's true! 9+

Exact la fel e si la mine ...seara imi este mai rau.

Cu nervii inca stau bine ....mai am unele zile mai tensionate dar incerc sa ma abtin

Oana 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

merci de incurajari.

uite ce scrie pe un site concurent cu asta:

A 11-a saptamana de sarcina reprezinta aproximativ sfarsitul primului trimestru de sarcina, moment in care greutatea dumneavoastra incepe sa creasca in timp ce greturile matinale dispar treptat. Cele mai multe femei incep sa se simta mai bine in aceasta perioada.

Klau, si eu sunt nervoasa.
nu ma pot concentra, obosita.
imi vine sa-i bat pe toti care ma baga in seama...
si-l terorizez pe al meu

10+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

Klau_ditza.. eu din contra sunt mereu cu zambetul pe buze, iar colegii imi spun ca sunt luminoasa...

Mergi la inceput