Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

Citat:
citat din mesajul lui maimutzica10

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

MAIMUTICA merci ca ai anuntat ca la DM e reducere de 20% la orice cumperi. Mi-am trimis soata sambata si a cumparat diverse la super preturi. Pana la urma ce scutece ai cumparat? Mi-am propus sa incerc, la un moment dat scutecele Babylove de la ei. Deocamdata abia am inceput un bax de Pampersi nr. 2 de 94 buc si tare mi-e ca nu il terminam ca piciu asta va trece cat de curand de 6 kg. Deja ii iese kk din chiloti (el face o data pe zi, dar bine)

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

M-am uitat si eu la scutecele babylove, sunt mai scumpe decat pampers; cat de bune or fi, nu stiu sa zic; ca sa-ti faci o idee, am retinut doar ca servetelele umede babylove sunt 20 ron pachetul, deci si astea mai scumpe decat pampers (de la care am luat 2 pachete cu 22 ron, erau impachetate amandoua); in rest, la DM nu mai aveau nimic nr 1, ca noi tot la 'incepatori' suntem.

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Atat de scumpe???
Dar eu am luat acum 2 sapt 2 pachete de servetele Babylove cu 12 lei!!! Erau la acelasi pret cu Pampers Sensitive (tot 2 pachete cu 12 lei) dar erau mai multe in pachet (80 fata de 63). Inca nu le-am inceput ca mai am Pampers, deci nu stiu cat sunt de bune. Sa le fi scumpit asa in 2 sapt? In Real erau 4 pachete de servetele Pampers cu 22 sau 24 ron.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

io asa cred ca am dat pe servetele, bonul nu-l mai am... si pana acu au fost altii la cumparaturi, nush cat costa in alte parti; cd mai ajung in dm, ma uit din nou si-ti zic; ass am retinut io

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

ce tampenii debiteaza tampita aia de Tatoiu la pro tv....
daca nu bea si nu te bate barbatu..e ideal, restul nu conteaza!!!! Jesus!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Buna fetele!!
Profit ca sta soata cu bebe sa intru si eu pic pe aici, ca imi e tare dor de voi!
Din pacate bebe nu-mi lasa timp liber mai deloc, asa ca apuc sa citesc doar pe sarite!
Noi azi am avut o zi urata, de dimin s-a chinuit sa faca KK , asa ca a plans la greu, apoi nu a reusit sa adoarma asa ca iar a plans, acum a mancat 150 ml lapte , asa ca il doare burtica si iar plange. Nu stiu ce sa-i mai fac!
In rest e un scumpic , bebele meu, a inceput sa gangureasca oarecum, scoate niste sunete simpatice , si parca a inceput sa inteleaga anumite lucruri , zic eu.( mamica paranoia).Sunt topita dupa el cand imi zambeste, dar nu am reusit sa-l surprind in foto, pt ca atunci cand vede aparatul devine serios!
Mai avem un pic si treb sa facem vaccinul asa ca astept cu teama in suflet sa vad ce reactie o avea!

Sper ca toata lumea e ok, multi pupici catre voi!!

PS: am pus poze noi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciudatica spune:

Buna fetelor!

Bun gasit in casa noua! La multe luni bebeilor nascuti pe 7!

Vaccinul poate afecta pofta de mancare, sunt in prospect toate posibilele reactii.

Noi folosim pampers nr.3 deja ca deh, am ajuns la doar 6,89kg, 1,7 in prima luna si inca 1,9 in vreo 6 saptamani. Din ce vad eu pe la voi, pare tare grasan copchilu' meu.. Dar pe cuvant ca nu mi se pare, avem si noi niste colacei dar nu f mari

Noi nu stiu cum am reusit, dar am mai scapat un pic de colici.. adica s-a redus timpul de plans de la cateva ore pe seara la maxim o ora- o ora jumate Speram la mai bine.

Raportez si eu bebe balos care-si mananca pumnii. Mai nou toate jucarelele ignorate pana acum au devenit foarte interesante, mai ales cele care scot suntete. Vorbeste, rade la ele.

Nici Tudor nu prea mai doarme ziua, tot cate 20-30 de minute atipeste. Mai sunt zile cand doarme si cate 3 ore legate, dar numai o data pe zi..

Voi cu ce ii spalati pe bebei pe cap? Noi am folosit Mustela, dar a facut niste cojite pe cap si as vrea sa il schimb. Aaa, si noua ne miroase caputul..

Nu mai stiu ce vroiam sa zic... revin cand se mai limpezeste mintea.

Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

bine ai venit mitsu bishu! mersi de incurajari. si eu sper sa ai dreptate!

ziki...pupam mamica cu stari nesuferite! stii si tu ca vor trece, incearca sa faci ceva care sa te deconecteze.
Mi=a placut faza cu discursul la corazon aplicat Flaviei, ai fost tare inspirata.

andri31, si noi avem show-uri ce partzuri...ca ne chinuim taaaare rau pana reusim sa le facem!

mica daria, de ce e neaparat necesar ceaiul daca copilului nu ii place? ca zau ca nu inteleg. ce efecte benefice absolut obligatoriii are?

vas, ma bucur ca sunteti bine toti 4! super simpatica Eliza ca vrea sa il iubeasca atat de mult pe bebe!

madalina, copilul trebuie sa detina monopolul pozelor!!! hmmmm, sa ai poze cu pisica langa poze cu bebe e inadmisibil......apropo, eu te sustin total,ma duc sa incerc si eu experimentul cu pozele sa vad ce reactii am.

roxx, apropo de sfaturile neavenite despre alaptare si cum reuseste oricine sa se bage in seama pe subiect...daca nu erati voi, si cand zic voi ma refer la voi, toate fetele minunate de la odisee, as fi cedat insistentelor tuturor si ii dadeam Maiei LP dupa ce facea o luna, pentru ca in viziunea celor din jurul meu e mult prea putin sa iei in prima luna de viata 840 de grame. si la fel, daca nu as fi stiut povestile voastre as fi renuntat zilele astea sa mai alaptez in conditiile in care nu vedeam nicio picatura cu lapte iesind din sani. de azi m-am hotarat sa devin dura cu toata lumea care incearca sa imi explice ca nu e laptele meu bun, ca e inutil sa incerc sa maresc productia si ca mai bine trec pe LP. voi raspunde clar si raspicat ca eu fac ce cred eu ca e mai bine pentru copilul meu chiar daca asta iseamna sa stau cu orele cu ea la san.
ma bucur ca ai decis ca vei sta 2 ani cu bebe Catalina!

lucia

alinushali, kk poate sa miroase in diferite moduri in functie de alimentatia ta din zilele respective. daca nu e deosebit de apos, sau mai numeros deact de obicei, eu zic ca e in regula. basicuta de la buza, e de la supt, nu trebuie sa umbli la ea, va trece de la sine. despre faza cu transpiratia, nu stiu ce sa spun.

tunde, si un buchet de

mimo, eu am 2 matze, pe care le primesc in camera la bb sub stricta supraveghere entru ca una din ele s-ar duce direct pe fii=mea in patut, cealalta o ignora. pana acum nu a dezvoltat bebe nicio alergie si nu am avut niciun fel de probleme.

Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011

"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Hello fetelor, am fost si eu in mall sambata, dupa 4 luni de stat in casa! Eram ca intr-un film din ala de-a lui Kusturica, mi se invartea totul cu mine, mi se pareau prea multi oameni, prea mari (oricum aveau toti capul foarte mare), prea galagiosi, luminile prea puternice, culorile prea vii... A scapat salbaticul din colivie...
Oricum mi-a prin bine iesirea, desi cu 2 cupii e cam greu, sa iesi din casa iarna incotosmanati, sa alergi dupa unul printre rafturi, sa stai cu ochii pe carut si tot asa. BB Kevin a avut o singura trezire de papa, in rest cumintel - somn la greu. in coconul lui, ca v-am zis ca am asa o chestie smechera care se pune peste scoica si mentine o temp constanta inauntru de 20 de grade, are numai o gaura pe unde respira si atat. Il poti pune acolo numai in pijama si chiar fara caciula. Finuta mea a iesit asa si la -15 grade. Si eu l-am scos fara caciula ca a urlat de sarea varul de pe pereti cand i-am pus una, cea mai subtire. Dar oricum nici n-a avut nevoie.

Am mai primit si wrap, tot de la finuta si mami s-a putut imparti tare fain intre Patrick, bucatarie si Kevin... Si-am mai primit un tummy tub, cadita de baie in forma de galeata. A avut un succes monstru, in sfarsit n-a mai plans la baita. Ba chiar a adormit acolo, am sa va pun poze.

MITSU-BISHU- bine ai venit! Imi place numele Aaron (pe cumnatelul meu il cheama asa).

ZIKI – sa stii ca mie nu mi-a trecut deloc bluesul, asa sunt si eu, ba eram mai zen mai dupa nastere. Dar eu stiu cand o sa treaca la mine, cand vine primavara. Deocamdata avem furtuna de zapada, ninge de ieri continuu...
I-am scris daunezi un e-mail colegului (ca sa nu risc sa fiu intrerupta) in care il acuzam de toate relele, de la stratul de ozon pana la faptul ca mi s-a terminat uleiul. Noroc ca nu l-a vazut in prima zi, abia in a doua, cand m-am calmat si-mi trecuse putin. Mi-a zis ca ma intelege, ca sunt hormonii. Si lui Kevin ii place muzica de la linkul tau! Multumim!

TUNDE – daca vine prea mult, mulge-te putin inainte. Am citit undeva ca daca ii dam sanii prea plini e ca si cum i-am pune sa suga dintr-o minge de basket. Nu prea pot trage. Asa ca se enerveaza si renunta. Asta inseamna datul capului pe spate, ar vrea, dar nu pot trage. Deci zic eu sa te mulgi un pic inainte, sa fie sanii moi. Eu una ma mulg in gura lui. Ca si eu ii am tari cateodata si prea plini, si ii proptesc bine capul pe o perna, sa nu se poata agita si el deschide gura, tin sanul cu mana si ii presez, apoi incep sa masez. Ma uit la el si vad ca a inteles, el nu mai suge atunci, sta cu gura deschisa si asteapta sa ii curga pur si simplu in gura. Cand s-a dus prea-plinul ala, incepe si el sa suga.
Te inteleg foarte bine, cu mulsul, si eu am zis la fel, la al doilea, daca nu suge el singur eu nu ma mai mulg. Pur si simplu n-as mai rezista. Pentru ca atunci totusi eram singura, acuma trebuie sa am grija si de cel mare si nu ma vad facand toate astea. Noroc ca asta micu suge bine, ii multumesc lui Dumnezeu ca decurge totul asa bine deocamdata.

RALUKARA - eu ii dadeam san si apoi LP lui Patrick, mereu faceam asa. Dar P a avut colici la greu, nu stiu daca de la combinatia asta sau ca pur si simplu asa a fost el. Nici eu n-am avut suficent la Patrick. Am luat o multime de pastile, naturiste si mai putin naturiste, ma mulgeam, mancam si beam cat 7, ceaiuri peste ceaiuri, am fost urmarita la clinica speciala de alaptat de doctori si asistente, consiliere in alaptare – fara nici un rezultat. Asa ca pana la 6 luni cand am inceput diversificarea si cand am putut sa-i dau linistita numai san, am tot completat cu LP. Ii dadeam la inceput sanul si apoi ii bagam biberonul si mai lua si el, cateodata nu mai lua deloc, cateodata mai mult. Nu dispera si nu te stressa, poate e doar o etapa. Continua sa o pui la san si apoi sa mulgi, desi stiu ca e greu, am incercat si eu treaba asta o bucata. La mine merge ceaiul de minune - fenicul, chimion si anason, amestecate. Beau seara cam un litru si cred ca ajuta mult si la colici.
Eram sigura ca de data asta se repeta povestea, insa n-a fost asa. La Patrick m-am muls primele 2 luni, probabil de asta sanul nu a fost stimulat indeajuns, cine stie. Cert e ca eram tare stressata mai mereu, eu zic ca si asta a contribuit, am avut putina depresie, din cauza prematuritatii lui.

VAS- si noi la fel, problema numarul 1 e Patrick, dar situatia se imbunatateste pe zi ce trece. Asta micu, vad ca e in continuare cumintenia intruchipata. Sau suntem noi mai relaxati, nu stiu. Cert e ca stam toata ziua si noaptea cu el in brate, insa la asta m-am asteptat, nu mai e socul ala de la primul copil. Deci nu stiu sa zic daca e el cuminte sau mi se pare mie, in comparatie cu primul. Pai asta se frichineste numai cand nu-i convine ceva si se linisteste de obicei cu luat in brate si suzi, Patrick urla continuu, nu conta ce faceam noi.

ZIKI- asa si la noi, cu Patrick numai cu vorba buna a mers. Eu eram singura impotriva intregii familii care urla in cor Pedepseste-l!!! Eu care nu cred in pedepse- si nici in recompense, by the way . L-a pedepsit taica-su, bunica-sa, spre disperarea mea, n-am zis nimic, dar n-a mers, mai rau a facut. Pana a plecat bunica si m-am simtit si eu libera sa fac ce vreau. Si mi-am dat seama ca Patrick nu e un fel de monstru cu o agenda secreta sa ne scoata din minti si sa-si omoare fratele, pur si simplu in spatele comportamentului e un sentiment, o emotie care trebuie validata, nu ignorata pentru ca sentimentului nu ai cum sa te opui. Se simte, normal, dat la o parte, nesigur, si vrea sa fie sigur ca il iubim neconditionat si nu numai atunci cand e cuminte. Asa ca facea o boacana, ii ziceam ca nu-mi place ce-a facut, insa il luam in brate, il strangeam si-i ziceam ca-l iubesc oricum. Si iata ca au incetat crizele ca prin minune si nici bb Kevin n-a mai luat bataie. Desi al meu sot se dadea cu capul de pereti ca fac rau, ca-l invat un rasfatat, etc.

RROX – te inteleg, in Romania e tare mare obsesie cu luatul in greutate, nu stiu, probabil de pe vremea foametei ramasa. Aici din contra, unde sunt asa multi obezi si mai ales o gramada de copii obezi care au diabet si boli de inima de la 10 ani, e mare obsesie cu luatul prea mult in greutate. Si s-au facut studii unde se demonstreaza ca problema incepe de cand sunt bebelusi mici, de la obsesia asta cu foamea, cica majoritatea mamelor pun mai mult LP decat e normal la cantitatea de apa. Si ca multe mame raspund cu sanul sau cu LP la orice planset al copilului, asumand ca de fapt ii e foame. Si copilul invata ca atunci cand are o problema, linistea vine mancand. Si uite asa se ajunge cand sunt mari sa raspunda la stress cu mancare. Eu una sunt un exemplu, eu am mari tendinte catre bulimie.

In toate revistele de copii caut sfaturi cum sa-l fac pe al mare sa manance, insa gasesc sfaturi despre cum sa-i faci sa slabeasca!
Si cu alaptatul, aici e invers, e o intreaga nebunie sa te incurajeze, dar nici nu te desconsidera nimeni daca dai LP. Mie mereu imi ziceau la Patrick, la clinica de alaptat – faci cum vrei si cum te simti tu bine si confortabil. Stii ca LM e cel mai bun pentru copilul tau, dar daca te-ai saturat si nu mai poti (ca eu faceam de toate – pus la san, dat biberon cu LP, muls, tinut in sus cu orele sa nu vomite..) you can choose the easy way out anytime. De asta imi place mie societatea asta, ca nu te infantilizeaza nimeni si esti respectat pentru orice decizie ai lua, atata vreme cat respecti si tu deciziile celorlalti. Nu-si permite nimeni sa te judece. Si aceasta atitudine o intalnesti si intre parinti si copii sau intre profesori si elevi. Copilul e respectat din prima zi de viata.

LORICH – asa e cu fierul, asa scrie si in cartea mea de ingrijire a bebelusului. Besicuta Kevin n-are dar are Patrick care bea din biberon, deci stai calma ca nu e sfarcul de vina.

ARIANA – aici ni se zice sa nu fierbem apa plata, numai pe cea de la robinet.

ALINUSH – stai calma, eu ii fac baie la vreo 3 zile. Ba chiar saptamana recuta i-am facut dupa vreo 4 zile, parinti denaturati ce suntem. La fundulet il spal si de vreo 3-4 ori pe zi, insa baie baie… efectiv nu am reusit. Ba se culca si dormea lemn, mi-era mila sa-l trezesc, ba trebuia sa-i facem lui frate-su, ba se culca Patrick si cum Kevin urla ca din gura de sarpe la baie, am zis sa nu-l trezeasca si tot asa a stat copilul nespalat. Si n-are nimic.

MADALINA – eu il las sa suga asa putin si daca inchide ochii ii scot usurel sanul, dar il las cu nasul langa el, in aceeasi pozitie. Si stau asa vreo ora pana adoarme de tot. Mai citesc, mai scriu mesaje kilometrice pe forum cu o singura mana, ma mai uit la tv si gata.Cateodata ia suzeta, cateodata vrea numai the real thing… Acum e simplu ca am wrap si sta aici in culcus.

ADRYII – eu zic ca daca n-are febra sa nu sari cu antibioticul numai pentru o tuse. La noi aici nici cu febra nu te baga in seama decat dupa vreo 3 zile, cateodata nici dupa o saptamana, la bebeii mai mari.

FOXY - nu stiu ce sa zic, cert e ca eu una cred ca de multe ori multa lume confunda colicii sau nevoia lui bb de apropiere sau pur si simplu procesul lui de adaptare la mediul nou cu foamea.
Aici se zice ca daca uda cel putin 8 scutece pe zi, inseamna ca papa suficient.
Eu una ii dau la 3 ore sau la 2 ore sa pape. Daca dupa vreo 10-15 minute de supt se incordeaza si plange, nu asum imediat ca ii e foame inca si ca ii trebuie completare, ii dau suzeta, il tin in brate, ii cant, il plimb, il pasez si lui tati (cand e acasa) dar cu papa am terminat pana data viitoare. Cateodata , cum ziceam si MADALINEI, il mai las asa cu tzitzi in gura, de forma. Mai are momente cand se agita tare orice-as face. Ii mai incerc iar tzatza, dupa vreo jumate de ora si observ ca mai rau fac. El suge si pare infometat, insa de fapt sunt dureri de burtica sau e pur si simplu obosit si s-ar repezi sa suga si o jucarica daca i-as da. E suptul ala nervos. De ce zic ca fac rau ca in majoritatea cazurilor laptele ala il vomita si ii stric tot programul si dureri are mai mari de burta.
Am vrut si eu sa sar odata cu LP, era miezul noptii si el urla si se zvarcolea, imediat dupa supt. Tati nu m-a lasat, l-a preluat el, l-a leganat si i-a dat suzi si a adormit copilul lemn 3 ore. Deci clar, nu-i era foame. Insa eu cred ca sunt mai relaxata, sunt la al doilea bb, la Patrick insa ma panicam din orice. Acum il las si sa planga, il tin in brate, il alint, il mangai dar il las, nu ma agit sa fac ceva neaparat sa-l opresc. Ca si eu cateodata simt nevoia sa plang si plang mai frate ca nu ma opreste nimeni. Si tare bine e dupa ce m-am racorit.

Nu stiu, cert e ca mi se pare suspect cat de multe mamici spun ca nu au suficient lapte. Eu una zic ca de multe ori ne speriem prea repede cu foamea asta.

Am fost sambata in oras, i-am dat numai dintr-un san, ca mi-era frica sa nu vomite in masina. Ca nu am loc sa stau in masina in spate cu el, din cauza celor doua scaune, asa ca daca s-ar ineca, sa fim pe autoruta, ce fac, cum sar eu din fata in spate sa-l linistesc? Asa ca i-am dat putin, numai dintr-un san, el suge de obicei din doi. Apoi i-am mai dat dupa vreo 4 ore, in mall, dar tot dintr-un san, ca la fel mi-era frica sa nu vomite. Apoi acasa dupa vreo 3 ore. Ei bine, copilul n-a vomat deloc si nici n-a plans de foame. Asa ca mi-am zis eu ca vomatul asta e din cauza ca-l indop prea mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zumzu

rox, mergem azi la ora 6 la dna. doctor la control. voi cand aveti?

legat de indemnizatie, noi alegem varianta 1, stau un an si dupa cat mai rezist fara plata. nu imi speranta in nici un proces...cand s-a vazut asa ceva la noi?

Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011

si eu pe aceleasi considerente am ales aceeasi varianta

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

fetele sunt panicata RAU
la 18:15 fata mea nu a mai respirat dupa ce a tras de 3 ori cate un hacait mic de tuse. Tremur si akum.
pediatra e in drum.
mas o avusese cu 45 min inainte , scosese aer ,. nu avea laptic , nimik in gura cand s-a iontamplat nebunia...

revin dupa ce ajunge pediatra si vb cu ea , vede fata..

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

adryii, offf...pupam bebe racit! poate te mai gandesti inainte sa ii dai direct antibiotic, eu as incerca mai intai ceva homeopat, naturist si abia dupa antibiotic. mi s par mici rau pentru medicamente asa puternice.

foxy le, eu cred ca doar daca un bebe e privat de san si de supt ajunge sa suga peste masura. in zilele bune mandra mea se oprea de una singura din supt si mar era suficient lapte in san

doloress multi ...vreau si eu in canada, vad ca acolo toti sunt mult mai linistitit, relaxati si sprijinatori@

Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011

"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

pupici la mamitze

Tunde...o mare, sa ai rabdare ca ai nevoie, si sa iei cele mai bune decizii, chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau, vad ca ai incercat de toate.Si eu declar tzitzi fara robineti de se ineaca cupilul,noaptea ma fac fleasca, iar bebe sugea in prostie la o luna, si dupa voma imediat ce termina, apoi m-am invatat sa-l opresc, si a fost mai bine.Acum s-a reglat singur, suge cu masura desi mai are zile cand baga la greu zici ca e facut pe foamete.
Azi declar si eu copil scancit si vomitacios, nu a facut kk ieri si azi pana a afacut a fost scandal, acum s-a linistit micutzul, racorit pe toate caile
Bebelu..sanatate multa
Neuronul meu cred ca e inca gravid, nu mai stiu cu-i vroiam sa-i raspund, se mai plangea cineva parca...
pt cine a pus linkul cu muzica
Si la noi pute kk de mori, dar asa a fost de la inceput,nu mi-am pus problema ca ar fi ceva anormal, chiar acum in timp ce scriu a facut o placinta, mama mamadar copilul sa fie fericit ca noi ne astupam narile
Andryy...ma inebunesc medicii astea cum sar repede cu antibioticul
Pup tare mamicile cu doi bb Lori, Dolores, Simo..etc care ne dau sfaturi utile

am poze noi

Madutz
ingerashul meu iubit
de pruncutz mult dorit Matei Nectarie 18.12.2010
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput