Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (5)
Raspunsuri - Pagina 5

Shines spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madalina_m mi-am dat seama ca in w-e cand e tati acasa e mult mai agitat si plangacios. Oare il enerveaza schimbarea rutinei zilnice? Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica |
se poate si asta. sau poate cere mai multa atentie cand il vede
asa face si Edi..daca toata saptamana il vede doar seara, in we ar sta numa in brate la el..altfel e agitat..il priveste minute in sir fara sa clipeasca..cred ca le simt lipsa.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

madalina_m spune:
MAIMUTICA merci ca ai anuntat ca la DM e reducere de 20% la orice cumperi. Mi-am trimis soata sambata si a cumparat diverse la super preturi. Pana la urma ce scutece ai cumparat? Mi-am propus sa incerc, la un moment dat scutecele Babylove de la ei. Deocamdata abia am inceput un bax de Pampersi nr. 2 de 94 buc si tare mi-e ca nu il terminam ca piciu asta va trece cat de curand de 6 kg. Deja ii iese kk din chiloti (el face o data pe zi, dar bine)

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

adryiii spune:
Fetita mea tuseste. Am fost la medic si nu are nimic la plamani. Are rosu in gat. Febra nu a facut. Mi-a prescris amoxicilina (ceva praf ce trebuie facut cu apa - antibiotic) si ibruprofen. Tare nu-mi inspira incredere. Elena are 7 saptamani.
Voi ce ati dat bebeilor cand au fost raciti?

madalina_m spune:
Adryii nu stiu, noi inca nu am racit (slava Domnului!)
Legat de tuse, piciu are o tuse de cand s-a nascut, dar e cum sa va explic, un sunet pe care il scoate de obicei cand plange si e sec. E ca atunci cand te prefaci ca tusesti, pare un tic. Nu stiu daca m-am facut inteleasa. Dr nu l-a auzit, dar a zis ca nu are nimic copilul.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

bebelu86 spune:
citat din mesajul lui adryiii Fetita mea tuseste. Am fost la medic si nu are nimic la plamani. Are rosu in gat. Febra nu a facut. Mi-a prescris amoxicilina (ceva praf ce trebuie facut cu apa - antibiotic) si ibruprofen. Tare nu-mi inspira incredere. Elena are 7 saptamani. Voi ce ati dat bebeilor cand au fost raciti? mami fericita de ![]() |
ASdry dar e prea mica. dc are doar rosu in gast dc iti da amoxacilina? eu i0am dat 1mg de stodal de 3 ori p zi, si in cateva zile si-a revenit
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea

maimutzica10 spune:
citat din mesajul lui madalina_m MAIMUTICA merci ca ai anuntat ca la DM e reducere de 20% la orice cumperi. Mi-am trimis soata sambata si a cumparat diverse la super preturi. Pana la urma ce scutece ai cumparat? Mi-am propus sa incerc, la un moment dat scutecele Babylove de la ei. Deocamdata abia am inceput un bax de Pampersi nr. 2 de 94 buc si tare mi-e ca nu il terminam ca piciu asta va trece cat de curand de 6 kg. Deja ii iese kk din chiloti (el face o data pe zi, dar bine) Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica |
M-am uitat si eu la scutecele babylove, sunt mai scumpe decat pampers; cat de bune or fi, nu stiu sa zic; ca sa-ti faci o idee, am retinut doar ca servetelele umede babylove sunt 20 ron pachetul, deci si astea mai scumpe decat pampers (de la care am luat 2 pachete cu 22 ron, erau impachetate amandoua); in rest, la DM nu mai aveau nimic nr 1, ca noi tot la 'incepatori' suntem.
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Lorich spune:
Andry iubita ooooff imi vine sa-i strang de gat pe dr. astia care sar asa cu antibioticul????Pt ce a dat, c anu inteleg???
Sa-ti spun ce zice pediatra noastra mereu - rosu in gat nu inseamna infectie (orice fel de virus, chiar si cel de burtica poate inrosi gatul), neffind infectie nu se da antibiotic; Mie INTOTDEAUNA mi-a dat pt rosu in gat panadol, nurofen (cand a fost cazul si varsta), picaturi d enas (daca era cazul) , sirop de tuse, la fel daca era cazul; NUMAI SI NUMAI daca este puroi in gat, daca vede bobite de alea de infectie da antibiotic. Nu stiu ce sa zic, sa mai ceri o parere, dar eu stiu ca sunt multi care se reped asa cu antib.
Noi am ajuns cu Robert intr-o nopate la Gr. AlexNDRESCU cu frisoane, avea 35,1 in fund si acolo i-a crescut rapid la 39, in fine copilul nu avea alte simptome, cica e citez "un pic rosu in gat"; ce crezi ca mi-a dat imediat? Augmentin. Am stabilit cu tati sa nu-i dam si bine am facut, ca Robert n-a mai avut nimic a doua zi, nu stiu ce fusese nebunia aia.
Totusi, mai cauta o parere. Sanatate!!!!
Tunde cum sunteti, te rog, mai scrie~!! M-am mai gandit la ceva - sa te uiti in gurita ei, sa nu aiba vreo afta, vreo candida, ca stiu de la mama ca daca au asa ceva refuza mancarea chiar daca sunt morti de foame.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

madalina_m spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui maimutzica10
M-am uitat si eu la scutecele babylove, sunt mai scumpe decat pampers; cat de bune or fi, nu stiu sa zic; ca sa-ti faci o idee, am retinut doar ca servetelele umede babylove sunt 20 ron pachetul, deci si astea mai scumpe decat pampers (de la care am luat 2 pachete cu 22 ron, erau impachetate amandoua); in rest, la DM nu mai aveau nimic nr 1, ca noi tot la 'incepatori' suntem. Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011) think pink |
Atat de scumpe???
Dar eu am luat acum 2 sapt 2 pachete de servetele Babylove cu 12 lei!!! Erau la acelasi pret cu Pampers Sensitive (tot 2 pachete cu 12 lei) dar erau mai multe in pachet (80 fata de 63). Inca nu le-am inceput ca mai am Pampers, deci nu stiu cat sunt de bune. Sa le fi scumpit asa in 2 sapt? In Real erau 4 pachete de servetele Pampers cu 22 sau 24 ron.

Foxy-le spune:
salut. sper sa apuc sa scriu pt ca de acum se va trezi( Poate nu)
Noi de 2,5 zile suntem ca la pompieri-o fi iar vreun puseu de crestere cderebrala? ne-a zapacit! ieri n-a dormit juma de ora legata. pana seara nea-m chinuit asa, l-a terminat si pe ta-su
Azi noapte a dormit. dim la fel.apoi pauza de 5 ore.acum doarme in sfarsit.
noi am dat vina pe kk-el nu face mereu zilnic si azi era treia zi. a facut. apoi papa.si cand ziceam a doarme-pac ohii beliti
si maica-mea imi zice ca poate nu-i ajunge latele meu, sa-i dau LP. Si asa ii dau seara Lp de vreo 3 zile (de cand cu agitatia)
cat pot manca bebelusii? Papa cat le dai sau se opresc si refuza ....la un moment dat???pt ca nu tiu cat suge si daca apoi e agitat in continuare ma intreb daca s-a saturat Mie- frica sa nu.l tin flamand. si mama vad ca ma ajuta...NU!Sunt f nesigura de mine acum
Sa nu-i ajunga laptee din cauza ca mananca f haotic??
pt ca noaptea e ok. si inainte de ,,marea agitatie'' era ok...nu mai stiu....sunt obosita
TUNDE - sper sa fi mers vreo idee de a fetelor. Al meu se comporta asa la inceput-era flamand tare si nu avea rabdare sa traga pana ii curgea laptele. si incepea sa urle si sa se zbata. pana la urma ii dadeam cu seringa inainte de supt sa-i mai ameteasca foamea. apoi sugea. la tine e pe dos..vine laptele garla
.
RaluKara, roxx - poate reusiti sa va calmati. eu l-am dat si pe sot afara din camera ...am stat eu cu bb.
Bebelu - un suplimentar sa-ti treaca raceala.
oricum pup toate fetele, mamici de frunte