Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

Citat:
citat din mesajul lui andri31

fetele sunt panicata RAU
la 18:15 fata mea nu a mai respirat dupa ce a tras de 3 ori cate un hacait mic de tuse. Tremur si akum.
pediatra e in drum.
mas o avusese cu 45 min inainte , scosese aer ,. nu avea laptic , nimik in gura cand s-a iontamplat nebunia...

revin dupa ce ajunge pediatra si vb cu ea , vede fata..

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

offf.......sper sa nu fie vreo problema cu Amalia si doar sa se fi innecat intr0un mod mai ciudat! tinem pumnii sa zica tanti dr ca e totul ok...

intrebare{spr sa nu consideri ca e deplasata}: ce ai facut cand ai vazut ca nu respira? ca eu am fobie de momente de genul asta si cred ca m-as pierde...

Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011

"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Doamne Andri ce sperietura. Sigur nu s-a inecat cu saliva? Cat timp nu a respirat?
Ralu noua pediAtrul ne-a zis ca daca nu respira prima chestie sa ii suflam in fata. Reactia copilului e sa planga.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Adryiii;foarte proasta dr a ta..asa avusem la Mario..gingie inflamata la 5 luni..si i-a dat zinnatEu ..si mai proasta i-am dat..nu-mi vine sa cred cum sar la antibiotic

Bebelu;..nazomer e apa de mare..foarte bun..si natural..de dr Ionut Moraru

Lorich;da bine zici..chiar are alb p laterale si p cerul gurii..dimineata sun dr sa vina s-o vada..oricum n-a fost p aici..fata desteapta

Doloress'deja cand o pun in pozitia de supt..urla!nici nu gusta sanul si gata... scandaleaza

Andri;asa am patit Eu cu SONIA..te inteleg..Eu in ziua aceea am f ca o leguma cu picioarele moisa ne dai vesti bune!!!!!!!!

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

ANDRI - of, tinem pumnii, sa fie totul ok!!!!

Am mai pus poze, sa vedeti cadita sub forma de galeata si coconul lui rosu
http://family.webshots.com/album/579871397Dqgzrm

S-a intremat si puiul meu de avicola, a facut bulanase...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Andri hai cu vesti bune!!!!!

mami fericita cu Stefan 12.01.2011
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

ANDRI - of, tinem pumnii, sa fie totul ok!!!!

Am mai pus poze, sa vedeti cadita sub forma de galeata si coconul lui rosu
http://family.webshots.com/album/579871397Dqgzrm

S-a intremat si puiul meu de avicola, a facut bulanase...

Mami de Patrick(29.04.2008) si Kevin (10.02.2011)
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Ce bebe dragut ai tu acolo!
Imi aduc aminte ce m-am amuzat cand am vazut pe Amazon cadita ca a ta. Tu mi-ai spus atunci ca are si finuta ta. Ma bucur ca ii place lui bb Kevin, se simte ca in burtica. Am vazut si la noi dar nu stiu cat succes au.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Bun gasit in casa noua!
abia azi am reusit sa citesc cate ceva ca is rupta de oboseala
Abia astept sa reusesc sa ma odihnesc si eu sa mai pot sta cu voi pt ca imi lipsiti ffffffffffff tare.
Bb e cumintel tare ziua, dar de 3 nopti are colici groaznici si mami nu a mai pus geana pe geana, iar ziua am avut musafiri [bang.
Nu mai face kk asa des si cred ca si de aia se strange tot ...
Crestem noi mari si ne trec toate astea!
Pup fetele si buburuzele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

ooof..Andri,sper ca te-ai mai linistit,asteptam vesti bune

noi avem ora de plans in fiecare seara..la baie si dupa baie,de vreo 5 seri. nu imi vine sa cred,el nu plangea niciodata,mai ales la baie si masaj..acum se innegreste la fata asa tare plange, cum el a nu a plans asa acum ma sperii rau..se simte ca burtica il supara rau pentru ca il tin in brate si turuie la parturi si tipa..cand scapam de colicii astia ca innebunesc..de o luna ne chinuie rau de tot

plus ca azi mi-a mancat foarte prost.. la 3 ore dar cate 50-60ml in loc de 100-130 la 2 ore..ce se intampla cu el ? sa fie tot de la vaccin? dupa tipat a adormit,dar a papat doar 30ml..mai mancase la 8 si ceva 50. o iau razna

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Andri sper k bb e bine. te asteptam cu vesti bune

Simo asa mi-a facut si mie buba dupa vaccin. a plans mult si nu a prea papat. dc vezi k o tine asa, vb cu dr vezi ce zice.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

doloress, esti de-a mea. imi place fff mult cum gandesti, esti f relaxata, f pozitiva, ma regasesc intru totul in strategiile aplicate de tine vis-a-vis de relatia celor doi copii, de alaptat, de imbracat copil etc.

si noi am fost la mall sambata de la ora 4 la ora 1 noaptea. a papat de 3 ori, in rest somn de voie. noi tot fara caciulitza circulam, desi n-avem cocoon d-ala smecheros. a fost foarte relaxant, dar din pacate nu am gasit nik de imbracat, doar o pereche de jeansi si 2 sutiene de alaptat. a propos de alaptat, eu am schimbat ceaiul de lactatie de la humana granule cu unul clasic gen infuzie si imi crapa deja tzatzele. azi noapte l-am pus pe bb obligat fortat la san pt. ca ma dureau de muream, iar el dormea in front.

si noi tot la 3-4 zile spalam bb, raportam miros dupa urechiuse, batatura la buza de sus, buric nemirosit deocamdata, caputzu nu-i putzicios, kk frumos mirositor (sau am eu nasul defect), tzatze stropitoare dar nu se ineaca bb deocamdata, tuse din aia cum spunea madalina cand plange, bubitze pe fata (voi le tratati, daca da, cu ce?) eu dau doar cu apa termala, icter prezent si acum cu somnolenta de rigoare.

pampers folosim si noi, am folosit si pufies, sunt ok dar mai rigizi.
spalam cu uriage cu CU si ZN, o sa trecem pe mustela cand se termina, ulei hipp cu migdale si lotiune uriage, bepanthene la fund. servetele folosim din toate, nivea, jhonson, pampers etc., mai schimbam aroma.

tunde, sa-ti traiasca flacaul! pup o mamica grijulie, sper sa iti reintri in normal. o atitudine pozitiva te va ajuta enorm. esti o mamica puternica si vei trece cu siguranta peste problema asta.

sfaturi de la soacra am primit si eu la primul copil. mi-a zis ca nu are sens sa alaptez ca iese copchilu prostanac, ea si-a crescut copiii cu apa cu gris (posibilitatile de acu 40 de ani) si sunt foarte destepti. sotul mi-a zis cand am venit cu marc acasa ca ar fi bine sa-i dau pe langa san macar un biberon de lp praf, ca laptele praf are tot ce trebuie in el, gen minerale, vitamine, sa creasca copilu sanatos, armonios.

si al meu are momente cand supa alaptare e agitat sau isi papa manutzele, dar pana nu-i vine ora pt. masa urmatoare nu primeste nimic. ii dau suzi, il tin in brate, il mangai si adoarme de cele mai multe ori. nu consider ca-l infometez si nici nu vreau sa incerc sa-i dau bibe ca sa verific varianta asta.
de colici dau espumisan, cred ca functioneaza, trage partzuri intr-o fericire. am cumparat si gripe water, dar l-am abandonat din prima din cauza de parabeni. nu m-a dus capul sa citesc pe el la farmacie.
am cumparat si protectis, dar nu am administrat deocamdata. infacolul nu-i place la gust, il scuipa.
apa plata nu se fierbe din ce stiu si eu. eu nu folosesc apa de robinet din cauza de apa nepotabila la noi in oras.
ceai nu dau, am dat de 2-3 ori de la humana pt. colici. david are 4 ani si nu a baut niciodata, o fi rau, o fi bine, habar nu am.

multumesc tuturor de incurajari privind starea mea de kko. sa stiti ca ma simt realmente mai bine datorita voua. la mine oricum functioneaza de minune sindromul turmei. daca sufera si altul nu ma mai simt singura pe lume parca fac parte dintr-o gasca si asta imi da un sentiment de siguranta, nu stiu daca ma facui inteleasa. ma bucur de inventia asta cu internetul, multe lucruri mi-am lamurit prin intermediul lui.

pt. mamicile cu copilasi mai mari. stiu ca se face vaccin la 4 ani. voi ati facut, de care? daca am mers pe schema de cumparat cand era bb, tre sa fac tot infarix si acum? mi-ar prinde bine niste sfaturi. la mine nu functioneaza f bine treaba cu pediatrul, in sensul ca tatal meu era medicul nostru si acum de cand s-a dus a preluat fratele meu cabinetul, insa e la inceput de drum si sunt o idee sceptica, nu ca n-as avea incredere, dar vreau si un al doilea, al treilea sfat.

deci la baby expo inteleg ca nu veniti...eu m-as baga, tare imi place sa ma uit la lucrushoare de bb, plus ca sunt bine venite niste mici cumparaturi. din pacate acum asociez aceasta expozitie cu disparitia tatalui meu, pt. ca eram la expozitie in noiembrie cand m-a sunat mama mea sa ma anunte tragicul eveniment. imi cer scuze ca vb de astfel de lucruri aici, dar sunt atat de paranoica ca parca mi-e frica sa plec la expozitie de frica sa nu se intample ceva rau.

hai ca am incheiat mesajul intr-o nota trista.
pup fetele!

Mergi la inceput