Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (5)
Raspunsuri - Pagina 12
Lorich spune:
Tunde nu ma bate, dar am ras de m-am cracanat!!! Imi si imaginez pampersoiul ala! Tati vostru e de coma, eu ziceam de al meu, dar de cand avem 2 puradei mici parca si-a revenit un pic; cred ca ieri a plecat mancand pamantul la serviciu, dupa 2 saptamani de concediu de ala, pe plantatie.
Astept sa vad ce-i cu gurita Soniei, daca e asta cu candida/afte se rez f usor. Dar imi pov mama ce rau fac copiii la spital care fac asa ceva (in general ca efect al antibioticelor date acolo)...urla de foame si nu papa nici taiati.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
florintunde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorich Tunde nu ma bate, dar am ras de m-am cracanat!!! Imi si imaginez pampersoiul ala! Tati vostru e de coma, eu ziceam de al meu, dar de cand avem 2 puradei mici parca si-a revenit un pic; cred ca ieri a plecat mancand pamantul la serviciu, dupa 2 saptamani de concediu de ala, pe plantatie. Astept sa vad ce-i cu gurita Soniei, daca e asta cu candida/afte se rez f usor. Dar imi pov mama ce rau fac copiii la spital care fac asa ceva (in general ca efect al antibioticelor date acolo)...urla de foame si nu papa nici taiati. |
AM VB CU DOM DOFTOR
cica -1)daca papa din sticluta si la tzitzi..chiar si daca papa putin..nu sunt afte..si alea chiar stiu cum arata ..avea Mario...nici apa nu puteam sa-i dau.Sunt besicute albe,ff dureroase.
2)micoza bucala-ciuperca-nu doare..la nou nascuti nu influenteaza apetitul...diagnostic on the phone..s-o dau cu nistatina p acolo unde e alb.
nu vine...probabil e puseul de crestere de 3 sapt..isi revine...bon!
tare m-am linistit
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
madutza_bra spune:
pupici fetele!
si noi avem afte in gurita, adik limbuta albicioasa si ii dau inainte de fiecare supt cu glicerita cu stamicin(sau nastatin) se gaseste la farmaciile cu laborator. Si Cristi a avut si singurul inconvenient a fost ca nu ne-a facut dr vaccinul pana nu s-a curatat limbuta.
Intrebare fetele: Cand ati depus dosarul pentru alocatia bebeilor? E obligatoriu certificatul de nastere? Pe noi ne-a programat sa ridicam certificatul pe 25 martie . O mare porcarie...
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
Mimo spune:
La Multi Ani, Mamicilor! Sa fiti frumoase, sanatoase si implinite!
Luca Alexandru, mica mea comoara
de_ea spune:
LA MULTI ANI DRAGI MAMICI!!!SA FIM SANATOATE SI FERICITE!!!
Eu am avut o noapte de cosmar,mi-a plans mandra pana la ora 3 si orice ii faceam nu se linistea si pe langa ea plangeam si eu,asa ca astazi sunt terminata.
La multi ani Lucia!
La multe lunite sarbatoritelor de astazi!
Simo-foarte frumos din partea barbateilor tai!
Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011
ziki spune:
Neata si de la mine!
LA MULTI ANI, MAMICILOR, SOTIILOR, FEMEILOR SPECIALE!
eu raportez una bucata bebelus curios peste zi si dormicios peste noapte, tine-i Doamne naravul!
eu sunt tot cu bagajul cu ura dupa mine. vorba aia, eu nu fac discriminari - urasc pe toata lumea in mod egal
cam asa ma simt, chiar si azi de ziua mea, vezi doamne...
de fapt nu e numai depresie e si agitatie la noi in familie pe fond de botez. tragem de copil in stanga si-n dreapta, cine il boteaza, cine face petrecere, pe cine invitam, si toate astea isca scantei si tot eu fac combustie spontana pe-acilea. ca deh, sunt aia mai labila. astia restul sunt cu mintea odihnita :))
ca sa raspund singurei intrebari pe care mi-o amintesc din tot ce ati scris ieri si azi,
RALU, nu eu am facut comanda de colacei, ci ANCA aka BlueNight.
iar despre pedepsit copilul mare din dotare, LORICH asa e, si eu sunt contra, dar cand o vedeam ca face inadins, si se uita cu coada ochiului la mine in timp ce il tortura pe asta mic, mi se aprindeau beculetele de ALERT in ochi si ca sa nu fac alte prostii, mai bine o puneam in time-out.
dar iata ca a functionat mai bine cand am luat o gura de aer si am inceput sa gandesc ca si cu mintea & sufletelul ei.
si eu am primit un cadout, cartea A Good Enough Parent de Bruno Bettelheim. sper sa bag la cap ceva din ea pana nu fac copiii 20 de ani :)
gata cu vorbaria, cred ca se apropie ora de trezire felixiana, asa ca revin dupa ce imi termin atributiile.
inca o data sa aveti o zi SUPERCALIFRAGILISTICA de ziua noastra!
p.s. cica de JOI vine primavara... pana nu vad totusi nu cred
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]
roxx26 spune:
MADUTZA, pt alocatie trebuie neaparat certificatul (ai nascut in sectorul 1?)
Chiar daca depui dosarul mai tarziu, ai dreptul la alocatie din luna urmatoare nasterii si vei primi retroactiv sumele aferente.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
ziki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxx26 MADUTZA, pt alocatie trebuie neaparat certificatul (ai nascut in sectorul 1?) Chiar daca depui dosarul mai tarziu, ai dreptul la alocatie din luna urmatoare nasterii si vei primi retroactiv sumele aferente. _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 Scrisoare pentru Catalina |
chiar asa, ai nascut in sectorul 1?
ca si noi il vom primi abia pe 4 aprilie - 5 saptamani dupa nastere
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]
ocsanica80 spune:
LA MULTI ANI MAMICI DRAGI
un buchet mare de pentru toate mamicile speciale;
noi suntem foarte agitate si azi ca si ieri; nu am dormit deloc ieri si se pare ca si azi la fel si suntem si foarte plagacioase, nu stam deloc intr-un loc, nici macar in brate nu se mai linisteste;
aseara am simtit ca nu mai pot, noroc ca soacra din dotare si-a facut aparatia si am lasat fata cu ea iar eu m-am dus sa fac mancare ca altfel simteam ca imi pierd mintile de felul in care plangea;
toate fetele si va doresc o zi speciala;
Roxana mami de Maria-Sofia
Lorich spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ziki
chiar asa, ai nascut in sectorul 1? ca si noi il vom primi abia pe 4 aprilie - 5 saptamani dupa nastere copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011] |
si noua la fel, dupa peste 5 sapt, de mi-a facut pb la serviciu, de a treb sa merg cu cupilu din dotare sa demonstrez ca am nascut.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011